Călătoria de primăvară cu Avon HERSTORY Love Inspires

by - sâmbătă, martie 27, 2021

Bună, dragile mele!

Munca și problemele de sănătate mi-au dat bătăi de cap în ultima perioadă, fiind principalul motiv pentru care nu am mai fost la fel de activă ca de obicei.


Totuși, astăzi vin la voi cu o experiență specială, una legată de parfumuri sau mai bine spus, de ultimul parfum pe care l-am încercat și noua lansare de pe parcursul acestei luni - Avon HERSTORY Love Inspires.

A fost prima dată când am plasat o comandă la Avon în postura de reprezentant și prima dată când, după mulți ani, am făcut din nou cunoștință cu multe produse noi de la Avon care mi-au atras atenția. Prin participarea și acceptarea în campania BUZZStore și Avon am primit și șansa de a testa cel mai recent parfum lansat care-și dorește să fie un parfum special, un manifest pentru femeia puternică.


Cum văd eu HERSTORY Love Inspires

Sinceră să fiu, parfumul a fost o adevărată surpriză pentru mine. V-am mai spus și cu alte ocazii că pielea mea este pretențioasă și că nu persistă pe ea orice parfum cu ușurință. Nu e cazul acestui parfum care este un parfum floral-chypre, un parfum cu note de iasomie, Iris și praline. Astfel, parfumul combină notele dulci și florale, cu note puternice care oferă un acord romantic și puternic, ce se face remarcat cu ușurință.


Aș îndrăzni să spun că nu e un parfum oarecare și că, în sticluța cu un aspect minimalist și elegant, ușor înșelătoare, se ascunde un parfum care-și dorește să evidențieze o femeie puternică și hotărâtă. Este un parfum intens dulce, cu adevărat puternic din punct de vedere al tăriei, cât și al siajului. Pe pielea mea persistă cu ușurință peste 10 ore doar din 2 puf-uri, aceasta fiind marea surpriză la care nu mă așteptam, fiind un parfum sub 100 lei. Dar iată că, așa cum vă spuneam de multe ori, nu întotdeauna contează numele, prețul sau brandul, ci cu precădere formula și tipul pielii noastre. Îl văd mai de grabă purtat în sezonurile reci sau chiar și în această perioadă având în vedere că vremea nu e foarte blândă. Pentru persoanele care nu sunt adeptele parfumurilor puternice acesta ar putea fi mult prea mult.


Prin acordurile și manifestul său, HERSTORY Love Inspires își dorește să exprime iubirea de sine în luna femeilor, oferindu-ne ocazia de a ne face cunoscute poveștile noastre. Iar Avon premiază toate aceste povești care sunt înscrise pe site luna aceasta, cu o mini-apă de parfum HERSTORY Love Inspires.

Voi ați încercat acest parfum? Cum vi se pare?

 

You May Also Like

1 comments