Floral'aise - Probioticul zonei intime

by - luni, martie 08, 2021

 Cu o femeie este simplu adesea să poți discuta orice subiect, mai ales dacă vorbim de femei deschise și cu viziune. Însă, deși nu mai este un tabu, cele mai multe femei încă evită să vorbească despre disconfortul intim cu care se confruntă cel puțin o dată în viață. Încă din clasa a 7-a am fost învățat că unele modificări ale organismului meu sunt pe deplin normale și că, la rândul lor, orice femeie a trecut prin asta. La rândul lor, bărbații sunt învățați să ne accepte așa cum suntem și să înțeleagă pe deplin că nu e nimic anormal în toate aceste schimbări prin care trece o adolescentă sau femeie. 


Nu pot nega însă că, la fel ca în cazul a milioane de femei, disconfortul intim cu care, m-am confruntat de-a lungul timpului m-a afectat nu doar fizic, ci și psihologic, în cea mai mare parte. 

Acea părticică de iubire de sine și feminitatea dispar sub influențele negative ale problemelor intime. Iar în lume sunt milioane de femei care se confruntă anual cu acest disconfort despre care le este teamă sau jenă să vorbească chiar și cu un specialist care le poate ajuta în remedierea problemei. 

Aceste disconforturi intime nu au o perioadă dedicată când apar. Iar majoritatea femeilor se confruntă cel puțin o dată în viață cu infecții urinare, în timp ce altele suferă de zeci de alte afecțiuni intime precum Candida, Gonoreea etc. Puține persoane știu că, aceste afecțiuni intime, nu apar doar datorită bolilor cu transmitere sexuală, ci și datorită unor altor afecțiuni care se dezvoltă în organism sub acțiunea alimentației necorespunzătoare sau a unei igiene improprii. De exemplu, sensibilitatea corpului în sarcină ne predispune cu atât mai mult la infecții intime, în timp ce alimentația sau problemele deja existente (diabetul, problemele cu tiroida, tratamentul cu antibiotice etc.) sunt printre factorii care le pot agrava. 

Aceste afecțiuni intime ne fac dornice să ne desprindem de societate, de prieteni sau parteneri de viață, ducând deseori chiar și la depresie. Vă încurajez să nu vă pierdeți cumpătul. Există soluții! 

Astăzi vom vorbi despre modalitățile în care putem preveni și atenua disconfortul care vine odată cu ele astfel încât să restabilim echilibrul din viața noastră.

Cum prevenim și tratăm disconfortul intim feminin

Pe premiza că este mai bine să previi decât să tratezi o afecțiune în fazele incipiente, o serie de bune practici ne pot ajuta să ne bucurăm de sănătatea zonei intime și de feminitatea noastră. 

Printre aceste acțiuni se numără igiena corectă cu un săpun delicat, purtarea lenjeriei de bumbac și evitarea produselor cu parfum care pot irita și pot destabiliza pH-ul intim. Includem aici și acele spălări interne recurente efectuate fără indicația medicului. 


Pe lângă acestea putem să:

  • Avem grijă la alimentație și să reducem consumul preparatelor procesate precum cele de tip fast-food sau ciocolata care cresc disconfortul și riscul unor infecții, dar le agravează și pe cele existente (dar să consumăm fructe și legume, iaurt care conține probiotice și alte alimente de acest tip etc.);
  • Folosim probiotice sau suplimente alimentare concepute special pentru zona intimă, adjuvante în tratamentul cu antibiotic la tratarea unor infecții sau cu rol preventiv, de prevenire a dezvoltării bacteriilor precum Floral'aise;
  • Utilizăm metode contraceptive cu scopul prevenirii infecțiilor intime;
  • Utilizăm lubrifianți la nevoie și lubrifianți potriviți organismului nostru, care să nu sensibilizeze flora intimă și să aducă un aport negativ din punct de vedere al sănătății;
  • Apelăm periodic, cel puțin de două ori pe an, la un consult de rutină la ginecolog. Trebuie să înțelegem că specialiștii au rolul de a stabili atunci când organismul nu este în parametri optimi astfel încât să intervină cu soluții care să contribuie la sănătatea noastră.

Floral'aise - Probioticul zonei intime


Voi știați că există probiotice și pentru sănătatea zonei intime? 

Recunosc că nu știam acest aspect până de curând, când am descoperit suplimentul alimentar Floral'aise. În ultimii ani m-am tot confruntat cu diferite iritații și infecții care mi-au schimbat percepția despre mine și care m-au făcut să mă simt mai puțin bine în pielea mea, mai ales atunci când mă expunem public. 

Așadar sunt mai mult decât încântată că acum am un partener gata să-mi vină în ajutor. Acest supliment alimentar conține lactobacili sau bacterii bune și Vitamina A, care contribuie la menținerea sănătății intime prin prevenirea înmulțirii bacteriilor și prin restabilirea echilibrului florei vaginale. Astfel, acest medicament care se administrează simplu, oral, o capsulă pe zi, poate preveni apariția infecțiilor oferind rezultate începând cu prima lună de tratament, durata recomandată a unei cure fiind de 2-3 luni. De asemenea, el poate fi administrat odată cu antibioticele sau antimicoticele recomandate de medicul specialist, contribuind așadar la creșterea eficienței acestora și la tratarea infecțiilor intime. 


"- Eu pot folosi suplimentul Floral'aise?" 

Dacă vă confruntați adesea cu infecții intime sau dacă urmați un tratament împotriva acestora și vă doriți să încercați acest supliment, cu siguranță vă întrebați dacă el vi se adresează inclusiv vouă. Suplimentul alimentar produs de Biessen Pharma se eliberează fără prescripție medicală și se poate achiziționa din farmaciile fizice sau online.

De altfel, el se adresează atât adolescentelor, cât și femeilor ajunse la menopauză care au un sistem reproducător sensibil predispus la numeroase afecțiuni intime. Nu fac excepție nici femeile însărcinate care se confruntă adesea cu infecții pe parcursul sarcinii și nici cele care alăptează. 

Fiind un supliment alimentar este recomandat să citiți prospectul cu atenție și să urmați indicațiile de pe ambalaj și/sau să consultați medicul și să-l întrebați de acesta înainte de administrare. 


Când apelăm la medicul ginecolog? 

Foarte multe dintre femei și mai ales tinere, încă au acea reticență în a apela la un medic ginecolog atunci când nu pare a exista o problemă. Vă reamintesc însă că, un control periodic, de rutină, poate contribui la sănătatea și bunăstarea noastră fizică și psihologică. 

Pe lângă acest fapt ar trebui să vă adresați medicului atunci când:

  • Secreția intimă are o culoare albă, verzuie etc. sau atunci când în perioada menstruală (și în afara ei) secreția are o culoare neobișnuită, respectiv când suferiți modificări ale fluxului de sânge;
  • Zona intimă emană un miros pronunțat, neplăcut;
  • Apare disconfortul intim precum inflamații sau mâncărime cu sau fără asocierea simptomelor de mai sus. 
Voi cum vă mențineți sănătatea intimă? 


You May Also Like

0 comments