Cum am achiziționat la un preț accesibil fusta de peste 1000$ și botinele de peste 50$

by - miercuri, aprilie 14, 2021

 Bună, dragile mele!

Astăzi vorbim din nou despre ținute și după cum se poate observa deja din titlu, vă voi prezenta și câteva piese care uneori ating sume colosale. Personal nu aș investi o avere în garderobă, mai ales că bugetul nu-mi permite să mă "scald" în piese de lux. Vorba mamei mele, atâta timp când ești curat și ai o haină de-o seamă pe tine, nu e nimic la nealocul lui. Cât despre haine, atâta timp cât ele sunt stilizate corespunzător și ținând cont de proporțiile noastre, nu avem cum să dăm greș. Chiar și tendințele contează mai puțin, fiind imposibil să ne avantajeze anumite stiluri sau culori.


Asta îmi place la Bonprix, că pot găsi piese durabile, frumoase, pe stilul meu și la prețuri accesibile. Plus că de fiecare dată iau contact cu reducerile fel de fel prin care pot lua toate piesele pe care le bifez pe lista de dorințe. Chiar și în perioada aceasta se regăsesc la ei vaste reduceri, dacă vreți să aruncați un ochi. Și cum recent am mai plasat o comandă la ei, astăzi vă voi povesti despre ținutele în care le-am integrat și cum văd eu aceste piese.


Ținute accesibile de primăvară de la Bonprix


Am zis de atâtea ori că nu mai fac, că n-o mai comit, dar nu m-am putut abține! Cand am vazut perechea de cizmulițe cu toc, catifelate și cu o fundiță romantică, m-am îndrăgostit pe loc. 


Chiar dacă roz nu e culoarea mea preferată, această nuanță este fină, delicată, fiind ușor de asortat la diferite piese și cu diferite alte culori. E drept, nu sunt compatibile cu forma piciorului meu și m-au jenat din acest punct de vedere, însă pentru cineva care are o formă normală, vor fi o alegere deosebită și elegantă. Tocul gros oferă stabilitate, ele sunt lucrate impecabil, iar prețul lor la Bonprix a fost de aproximativ 80 lei (fiind la reducere), pe când într-unul din marile magazine din America, Torrid, prețul lor atinge aproximativ suma de 70$. 


Ziceți voi, nu au fost o investiție bună? Încă o dată magazinul ne arată că nu trebuie să cheltui o sumă semnificativă de bani pentru o pereche frumoasă de încălțăminte. 

Am asortat-o cu superba rochie din material catifelat, care prezintă ușoare volănașe. Mulți m-au întrebat pe rețelele de socializare de unde e "fusta", dar iată că e o rochie și vorbim despre ea. 


Materialul e grosuț și moale la atingere, rochia fiind extrem de confortabilă, lucrată lejer, în stil baby-doll. Este o superbitate din punctul meu de vedere, fiind perfectă pentru adeptele stilului elegant. La înălțimea mea de 1.67 m ajunge fix până la genunchi și e perfect, pentru că-mi poate complementa corpul fără să fiu musai nevoită să port tocuri (o pot lua și cu o pereche de teniși simpli sau mai eleganți, balerini etc.).





Pentru că eu obișnuiesc să-mi accentuez talia, m-am folosit de o curea și îmi place tare mult cum se simte pe corp, cum se vede. 

Chiar mai surprinzătoare a fost piesa pe care am regăsit-o la Givenchy, o fustă plisată, asimetrică, a cărui cost depășește dublul minimului pe economie (peste 1100$). Am găsit reprezentarea ei la Bonprix, chiar sub 50 lei, de asemenea, la reducere. Inițial m-am întrebat ce aș putea face cu fusta asta aurie, dar când am primit-o mi-am dat seama că e mai versatilă decât mi s-a părut la prima vedere. Vă sugerez deseori să ieșiți din acea zonă de confort și să experimentați lucruri noi, pentru că niciodată nu știți ce vă poate surprinde și ce lucruri noi vi se vor potrivi.




Fusta este un bej cu irizații aurii, fiind o fustă care nu e nici simplă, nici kitch (în opinia mea). Merge asociată în diferite moduri, cu pulovere călduroase și tricotate, cu tricouri, body-uri și maieuri simple, geci de piele etc. Lejer pot realiza și cu ea cel puțin 3-5 ținute vestimentare diferite. Dedesupt are și o jupă mini și nu se vede deloc prin ea. Iar pliseurile sunt detalii pe care eu le-am iubit din toate timpurile. O consider o fustă tare romantică și atunci când adie vântul și mișcă ușor fusta mi se pare un sentiment tare satisfăcător și care-mi oferă acel plus de încredere.


Și nu în cele din urmă, mi-am ales și un trench, piesă care lipsea din garderoba mea. La sfatul unei prietene am mers pe o alegere clasică, trench-ul glencheck câștigând "dezbaterea". Este un trench simplu, de primăvară-toamnă, cu un material relativ grosuț, greu și plin, care nu se șifonează. Simplitatea lui îl face versatil și ușor de asortat, iar pe mine m-a făcut să mă simt ca o adevărată detectivă în ținuta pe care am abordat-o. 



Talia se ajustează parte peste parte cu ajutorul unui cordon, iar mânecile pot fi și ele ajustate prin fâșiile și a cataramelor existente în partea încheieturii. Chiar și ca lungime mi se pare perfect și îmi dă impresia că îmi alungește forma corpului (eu apreciind lucrurile mai scurte, maxim până la genunchi). E perfect din toate punctele de vedere!




Iar pentru el am ales un pulover cu guler șal, tricotat, unul care este printre favoritele sale pentru că nici nu supraîncălzește corpul, nici nu se resimte frigul, conform spuselor prietenului meu. El e foarte pretențios la haine și la încălțăminte, dar uite că l-am nimerit perfect, chiar și în ceea ce privește mărimea acestuia (am ales S). Nu a costat nici măcar 40 lei, motiv pentru care noi îl considerăm un adevărat chilipir pentru ținutele de zi cu zi.






Toate piesele acestea au ajuns puțin peste 300 lei, o sumă mică și decentă față de costul pe care l-ar fi avut toate aceste piese dacă le-aș fi achiziționat din alte părți. Așadar, în continuare Bonprix rămâne unul dintre magazinele mele online favorite de unde știu că pot achiziționa piese diferite pentru ținute elegante sau modeste, pentru întreaga familie.

Voi ați făcut recent achiziții de la Bonprix? Care sunt piesele voastre favorite sau ce chilipiruri ați găsit? 

You May Also Like

1 comments

  1. Trench-ul tău de Inspector Gadget îmi place maxim,fiind urmat îndeaproape de rochia neagră 😍

    RăspundețiȘtergere