Brățări placate cu aur - cadoul perfect pentru cupluri

by - marți, mai 18, 2021

Odată cu venirea verii, tot mai multe persoane pun accent pe accesorii. Ele exprimă personalitatea noastră și completează perfect ținutele pe care le pun în valoare, în special dacă avem plăcerea de a purta astfel de accesorii. Iar dacă sunteți în căutarea unui cadou potrivit, la un cost accesibil, puteți face cu ușurință impresie prin intermediul unor brățări placate cu aur.



Amunis - brățări placate cu aur pentru cupluri


Brățările placate cu aur sunt o alternativă excelentă atunci când nu-ți permiți sau nu dorești să investești într-o brățară dintr-un material pur a cărui cost este cu mult mai ridicat. Eu de exemplu, am ghinionul de a pierde aproape întotdeauna accesoriile din aur, astfel că evit să investesc în ele. 
Dar la Amunis am găsit cu ușurință variate modele de brățări elegante, lucrate cu finețe, respectiv brățări damă și brățări bărbați.
Am ales două astfel de brățări placate cu aur 24k care s-au dovedit a fi o alegere perfectă.

Și voi puteți găsi în acest mod brățări care să se completeze cu personalitatea voastră la un preț accesibil.



De ce brățări placate cu aur Amunis?

Amunis dispune atât de brățări individuale, cât și de seturi avantajoase de brățări pentru cupluri. Gama este una foarte elegantă care se va potrivi pe gustul tineretului sau al persoanelor care-și doresc să fie în tendințe prin accesoriile pe care le poartă. Dețin atât modele din oțel inoxidabil, cât și modele placate cu aur de 18k, respectiv 24k, inclusiv pietre semiprețioase. Brățările nu oxidează la transpirație sau apă, inclusiv la contactul cu o serie de detergenți, astfel încât pot fi purtate cu ușurință pe termen lung, fără griji. De asemenea, ele nu irită pielea sensibilă și alergică la diferite metale clasice, iar mecanismul de tip șnur oferă posibilitatea de a le ajusta la orice tip de încheietură. Livrarea se realizează prin curier rapid în termen de 48 ore, iar brățările vin însoțite de certificat de garanție (acolo unde este cazul) și o cutie elegantă cu emblema firmei, ideală în situația în care alegi să oferi aceste brățări cadou.



În ciuda prețului accesibil, Amunis dispune de variate oferte, astfel că la nevoie poți cumpăra mai multe accesorii și să-ți suplimentezi colecția,  cu un cost și mai redus.
Așadar, dacă ai nevoie de un cadou care să atragă atenția pentru un iubitor sau o iubitoare de accesorii moderne, Amunis poate fi soluția ta cheie pentru un cadou reușit. 

Brățări din aur 24k pentru cupluri, de la Amunis


Pentru că de curând a fost aparent din nou, Ziua Bărbatului, am profitat de această ocazie ca să aleg o nouă brățară pentru mine și pentru el.



În cazul său am optat pentru brățara cu ochiul norocului, o brățară placată cu aur și prevăzută cu biluțe, respectiv medalion cu cristale zirconii. Conform informațiilor găsite, aceste cristale sunt pietre semiprețioase sintetice care dețin aceeași strălucire precum cea a diamantelor veritabile, bineînțeles, la un cost mult mai mic.
Ele sunt prezente și pe brățara mea pe care o port cu drag de aproximativ 2 săptămâni și care au un aspect extrem de strălucitor atunci când sunt purtate și când întâlnesc numeroase reflexii de lumină. Ele sunt disponibile și pe alte variații de culoare astfel încât să poată fi asociate cu stilul oricărei persoane. Bineînțeles, asta nu înseamnă că brățările alese de mine nu se asortează perfect indiferent de modul în care sunt purtate sau de ocazie. 



Ele își păstrează aspectul în toate condițiile menționate anterior, dar și atunci când sunt asociate cu alte accesorii, de exemplu, un ceas. Deja am atras amândoi numeroase priviri și întrebări ale curioșilor care le-au surprins la încheietura noastră și care își doresc la rândul lor astfel de brățări. Așadar, cu siguranță voi apela la Amunis pentru a face și alte cadouri persoanelor dragi mie. Pe pagina de Facebook Amunis Luxury&Royal Bracelets și Amunis.ro puteți fi la curent cu toate noutățile lor astfel încât să nu pierdeți nicio ocazie atunci când apar noi produse în portofoliu. 



Voi ați purta astfel de brățări? 

You May Also Like

2 comments