Tahagov Home Concept Roman te așteaptă să descoperi noua colecție 2021 în materie de amenajări interioare și exterioare

Dacă ți-ai propus să-ți amenajezi casa sau curtea în această perioadă, și locuiești în Municipiul Roman, județul Neamț, îți va fi de folos să afli că în magazinul Tahagov găsești numeroase articole pentru amenajări interioare și exterioare, cu un concept modern, de calitate și la cele mai bune prețuri.

Sursa foto: Tahagov Home Concept

O amenajare modernă și durabilă, care să-ți ofere confortul și siguranța la care orice persoană aspiră, nu ține cont doar de preț. Astfel, în locul magazinelor clasice de bricolaj și articole pentru casă și grădină, acolo unde vei găsi deseori produse de o calitate medie sau superioară, dar la un preț mult mai ridicat, poți opta pentru Tahagov - un magazin orientat pe o calitate superioară, pe îndeplinirea tuturor nevoilor clienților, dar și către un design adecvat oricărei amenajări indiferent de tipul, dimensiunea, forma sau stilul dorit pe amplasament. 

Tahagov te invită să descoperi noua colecție în materie de amenajări interioare și exterioare!

Tahagov Home Concept te ajută să-ți mobilezi camera de oaspeți, dressing-ul, camera copilului etc. dar și să renovezi încăperile dorite în funcție de principiile stilurilor de amenajare (clasic, minimalist, vintage etc.). De asemenea, dacă dorești să oferi contur visului tău de casă nouă, vei putea găsi o colecție variată de articole pentru amenajări interioare și exterioare, care să te aducă cu un pas mai aproape de visul tău împlinit.

Sursa foto: Tahagov Home Concept

Din portofoliul Tahagov fac parte ușile de interior din lemn stratificat, cât și cele de exterior, metalice, prevăzute cu mecanism anti-efracție, coeficient de izolare ridicat, vopsea rezistentă la intemperii și substanțe chimice, într-o varietate largă de culori și modele (uși simple, culisante, cu și fără geam) etc. Nu lipsesc nici soluțiile pentru pardoseală, respectiv parchet laminat, dublu stratificat etc. Pentru a definitiva cu succes un proiect de amenajare clasic sau cu încălzire în pardoseală. Nu lipsesc nici soluțiile pentru a-ți transforma curtea într-un spațiu perfect destinat relaxării zilnice, mobilier și decorațiuni din fier.

Tot la Tahagov vei regăsi soluții și pentru dormitor, camera copilului etc. articole la comandă, adaptate special în funcție de dorințele și nevoile proprii.

Mobilierul pentru copii este conceput după conceptul Montesori, fiind realizat din materiale durabile și confortabile, adecvate vârstei copilului, având capacitatea de a stimula motricitatea, percepția și dezvoltarea, prin culorile dragălașe, forma și dimensiunea adecvată categoriei de vârstă căreia se adresează, prin finisajele rotunjite etc.


Sursa foto: Tahagov Home Concept

Mesele de toaletă îți vor înfrumuseța dormitorul sau holul, pilotele și pernele din puf autohtone vor contribui la o poziție adecvată și la un somn liniștit, în timp ce decorațiunile și vesela vor transforma orice încăpere/zonă într-un spațiu practic, amenajat cu bun gust, ce-ți va oferi zilnic sentimentul de liniște interioară și armonie, zi de zi.


Sursa foto: Tahagov Home Concept

Așadar, și tu poți oferi locuinței tale aspectul mult visat prin intermediul Tahagov! Dacă-ți dorești să vezi cu proprii tăi ochi cum se deosebesc produsele Tahagov de alte produse din comerț sau vrei să afli mai multe detalii despre acestea, Tahagov te invită în magazinul fizic disponibil pe Bulevardul Roman Mușat, nr. 32, în vecinătatea Hotelului Roman, vis-a-vis a Biblioteca Municipală, de luni până vineri în intervalul orar 10:00-18:00 și în zilele de sâmbătă, în intervalul orar 10:00-14:00. În plus, de la 1 iunie se lansează și magazinul online tahagov.ro , astfel că vei putea comanda produsele tale favorite la un click distanță, fără a fi necesar să te mai deplasezi în magazin, în căutarea articolelor perfecte pentru amenajări interioare și exterioare, cu transport direct la adresă. 

 

Comentarii

Postări populare