Întreținere și achiziții brățări placate cu aur

Odinioară cadourile aveau un rol simbolic, iar puțini erau cei care-și permiteau să achiziționeze obiecte și accesorii de valoare în adevăratul sens al cuvântului. Astăzi găsim multe idei de cadouri, de nelipsit din portofoliul magazinelor online fiind și aceste brățări placate cu aur. Însă, nu doar o dată s-a întâmplat ca oamenilor să le fie teamă de aceste achiziții știind că, în general, accesoriile din materiale mai puțin veritabile, vor oxida și își vor schimba aspectul.


Se face aproximativ o lună de când am ales pentru prima dată o serie de brățări placate cu aur, asta după ce toate obiectele veritabile din aur, din viața mea, au sfârșit pierdute sau rupte. Cu toate că am o piele sensibilă și predispusă la alergii în ceea ce privește numeroase metale din bijuterii, bijuteriile placate cu aur de la Amunis au fost un nou început în materie de accesorii, mai precis, la capitolul brățări placate cu aur.

De ce să alegi brățări placate cu aur Amunis

Vorbeam și adineaori, dar și în materialul trecut, că aceste brățări placate cu aur nu impun costuri exagerate ca cele din materiale veritabile. Iar dacă ați avut șansa să achiziționați o brățară sau un accesoriu din aur de 14k, respectiv 18k, cu siguranță v-ați confruntat cel puțin o dată cu problema oxidării. Asta pentru că, la rândul lor, și aceste bijuterii scumpe, taxate la gramul de aur, conțin și alte materiale în compoziție care-și schimbă aspectul la contactul cu apa sau diferite substanțe chimice.


Prețul este fără îndoială un criteriu demn de luat în considerare, brățările Amunis fiind accesibile atât individual, cât și la set.

Accesoriile sunt lucrate minuțios și nu par nicicum atât de ieftin lucrate, pe cât este prețul de mic. Iar aici pot afirma acest lucru datorită experienței mele cu această firmă de accesorii. Pentru că sunt o fire care obișnuiește să poarte accesoriile favorite constant, fără a le da jos chiar și atunci când mă spăl, dorm sau fac diferite activități casnice sau profesionale, brățările placate cu aur 24k de la Amunis au fost cu mine pretutindeni pe parcursul a aproximativ 20-30 zile, până în prezent. Am vrut să testez timpul de păstrare intact al aspectului acestora, cu precădere când mulți alți deținători al bijuteriilor placate afirmă că aceste accesorii se păstrează doar drept amintire într-o cutie, fără o purtare zilnică. Nu a fost deloc cazul meu, nu în ceea ce privește brățările Amunis. Ele și-au păstrat strălucirea, cristalele sintetice sau zirconiile nu s-au desprins, și nici nu m-am confruntat cu iritații.


Ținând cont de această experiență, vă transmit pe această cale că nu toate bijuteriile placate cu aur se comportă la fel și că rezistența acestora depinde de modalitatea de construcție, respectiv de calitatea materialelor utilizate și de procesul tehnologic. Astfel, întreținerea lor depinde de locul de unde le achiziționați, cât și de parametri menționați anterior. Acum că am descoperit Amunis și că m-am familiarizat cu calitatea acestora într-un termen mai lung, cu siguranță în alegerea unei astfel de bijuterii aș apela la acest shop. În ceea ce privește întreținerea lor, pentru o grijă suplimentară și pentru a le păstra aspectul pe termen lung, recomand totuși evitarea contactului cu agenți chimici puternici care le-ar putea degrada aspectul. Mi s-a întâmplat și acest lucru și bijuteriile s-au păstrat întru tocmai, dar o expunere constantă poate reprezenta un risc, la fel ca la bijuteriile din materialele veritabile care reacționează în astfel de circumstanțe. 


Ce bijuterii vă pun la dispoziție cei de la Amunis

Dacă v-am stârnit interesul față de Amunis sau de bijuterii placate cu aur, probabil veți fi interesați să aflați care sunt produsele pe care ei le comercializează Amunis Royal&Bracelets. Așa cum dezvăluie însuși denumirea companiei, la Amunis veți regăsi brățări damă, dar și brățări bărbați, colecții speciale, strălucitoare, din oțel inoxidabil sau oțel inoxidabil placat cu aur, respectiv pietre prețioase și semiprețioase. Portofoliul cuprinde exclusiv brățări reglabile cu șnur sau elastic ce pot fi ajustate pe orice tip de încheietură. Sunt o alegere corespunzătoare cu atât mai mult când nu cunoașteți mărimea încheieturii și vreți să oferiți o brățară cadou unei persoane dragi, fără a da greș în ceea ce privește mărimea ei unde, brățările fixe pot fi un adevărat compromis și eșec. 


Iar dacă petreceți foarte mult timp în mediul online, puteți fi constant la curent cu noile colecții care apar în portofoliul lor, astfel încât să fiți printre primii care-și îmbogățesc colecția cu brățări frumoase atunci când acestea sunt lansate. Îi veți regăsi pe pagina de Facebook Amunis Luxury&Royal Bracelets, dar și pe Instagram Amunis Luxury&Royal Bracelets

Voi aveți în colecția voastră brățări Amunis? 



Comentarii

Postări populare