De ce este important să ai un ceas smart Beyond în 2022?

 În 2022, lumea e tot mai pasionată de tehnologia care ne poate simplifica viața, dar și mai dependentă de beneficiile oferite. 

Datorită dezvoltării acestei tehnologii, iată că te poți bucura de un smartwatch elegant compact, discret, dar de efect din punct de vedere al designului, cu care să faci plăți la magazin, prin intermediul căruia să-ți faci propriul program de masă sau sport, cât și de un accesoriu care să-ți scoată din anonimat chiar și cea mai banală ținută. Chiar dacă pe lista de dorințe din 2022 nu aveai niciuna dintre ideile menționate anterior, iată 4 motive esențiale pentru care trebuie să ai și tu un smartwatch Beyond




Ca să fii COOL

Dacă te afli în segmentul de vârstă 16-30 ani, cu siguranță și tu adori să primești complimente de la cei din jur. 

Așa cum mulți oamenii trecuți de acest interval de vârstă și-au schimbat mentalitatea, făcundu-le o deosebită plăcere să iasă în evidență și să se facă remarcați cu cele mai recente tehnologii și accesorii în vogă. Ei bine, smartwatch-urile Beyond combină aceste dorințe într-un gadget minimalist, cochet și elegant, pe care-l poți asorta la orice ținută.

Chiar dacă te gândești în viitorul apropiat să faci trecerea la un alt tip de smartphone, cu o platformă distinctă de operare, acesta este compatibil atât cu iOS, cât și cu Android, oferindu-ți versatilitate în materie de conectivitate. În plus, versiunea Beyond Moon cu curea roșie din silicon este cochetă și oferă ținutelor un boost de culoare, fiind confortabilă și perfectă chiar și pentru cei care se confruntă cu alergii la materiale clasice (precum metalul).


Pentru că ne place să fim în pas cu moda

Îmi place moda! Și sunt convinsă că tuturor ne place într-o oarecare măsură. Chiar dacă nu urmărim tendințele și nu punem în aplicare orice nouă modă care apare, obișnuim să ne dăm cu părerea când ne place ceva sau nu, în domeniul fashion sau cel al accesoriilor. Iar din acest considerent putem spune că fiecare dintre noi e într-o oarecare măsură atras de modă, chiar dacă nu e primul lucru de pe lista de hobby-uri. 

Un smartwatch Beyond nu se demodează niciodată, fiind o alegere cu care poți rescrie chiar tu regulile modei prin intermediul cărora să-ți faci remarcată personalitatea puternică, feminină, jucăușă, chiar pe cea masculină (acest model fiind la fel de potrivit chiar și pentru bărbații întrăzneți, precum și celelalte ceasuri Beyond).

Sursa foto: japora.ro

Căci e mai simplu să-ți gestionezi activitățile zilnice

Numai mâine nu-i poimâine! Zilele trec mai repede decât te-ai fi așteptat, așa că e perfect normal să omiți anumite lucruri pe care le ai de făcut în mod obișnuit sau pe care îți dorești să le faci la un moment dat, mai ales dacă nu ai un ajutor în materie de organizare.

Dar un astfel de ceas te va ajuta să-ți simplifici viața încă de la primul contact. De exemplu, imaginează-ți că speli vasele, dar în același timp vrei să-ți pregătești și o cadă cu multă spumă pentru a te relaxa la final de zi. În loc să verifici capacitatea căzii la fiecare 5 minute, îți poți seta alarma de la smartwatch astfel încât acesta să te anunțe când e momentul să oprești apa la cadă. În plus, dispune și de protecție IP68 ca să nu-ți faci griji dacă acesta ia contact accidental cu câțiva stropi de apă.

Prin intermediul acestui ceas inteligent poți face absolut toate lucrurile pe care ți le dorești, fără a mai apela propriu-zis la telefon sau la alte gadgeturi, mai ales că el va fi pretutindeni peste tot cu tine, direct la încheietura mâinii: ai posibilitatea de a conversa cu cei dragi în timp ce faci sport sau alte activități casnice, poți face fotografii în timpul călătoriilor tale și videocall-uri, să redai muzica de pe telefon, îți poți face cumpărăturile fără să mai fii nevoit să scoți portofelul sau telefonul ca să achiți nota de plată și să riști să atragi atenția asupra lor etc.


Te poate ajuta să-ți reglezi tulburările REM și NREM

Ai parte adesea de tulburări de somn ca și mine? Te trezești mergând sau vorbind în somn? Sau pur și simplu, oricât te-ai odihni, nu simți acea satisfacție pe care o are orice om obișnuit?

Cel mai probabil suferi de una dintre cele două tulburări de somn, REM sau NREM în termeni medicali, pe care o poți trata cu ușurință apelând la un specialist. Iar un smartwatch Beyond va juca un rol extrem de important în drumul către vindecare.

Datorită multiplilor senzori integrați, pe lângă funcția de pedometru, monitorizarea ritmului cardiac, al tensiunii și al oxigenului din sânge, acest ceas funcționează și drept un instrument avansat de măsurare al activităților neobișnuite din timpul somnului, oferindu-ți toate informațiile și atenționările de care ai nevoie pentru a restabili liniștea și împlinirea în viața ta. Cu aceste detalii te poți prezenta în cabinetul medicului, care-ți va prescrie cel mai bun medicament și va putea ști cum funcționează în timp util, evitând alte proceduri mai costisitoare.

În 2022, suntem mai preocupați de sănătate, de bunăstare și ne dorim mai mult timp pentru nou înșine. Iar un astfel de ceas ne ajută să fim nu doar cea mai bună versiune a noastră, dar și să avem parte de un stil de viață cât mai facil și de forțe proaspete zilnic, pentru o minte sănătoasă, într-un corp sănătos.

Eu l-am pus deja pe lista de dorințe și sper ca în curând să-ți pot arăta cât este de cochet și util în orice situație. Descoperă mai multe informații despre el chiar de pe japora.ro unde ai acces la o varietate de modele de ceasuri Beyond cu funcții și design de ultimă generație.

Comentarii

Postări populare