Catchy&Cool Man: 2 noi lansări Vioris însoțite cu surprize de lansare

 Am descoperit Vioris în urmă cu câteva luni, aproximativ la începutul acestui an. 

Vioris Parfumerie este un brand românesc de parfumuri aflat sub conducerea unor persoane în vârstă, prezent încă din 1989 pe piață ceea ce, din punctul meu de vedere este admirabil. Lumea parfumeriei, ca și sfera de cosmetică este foarte complexă în zilele noastre, cu atât mai mult clădirea și menținerea unui brand când există atât de multe mărci consacrate pe care le știe toată lumea. Să nu mai vorbim de faptul că multe companii de toate felurile, și-au atins apogeul după comunism.


Ambalajele sunt clasice, dar câtuși de elegante, iar printre esențe există opțiuni pentru întreaga lume, la prețuri accesibile. Tot ce am încercat până acum mi s-a părut foarte diferit, din nou, față de multitudinea de parfumuri care par să urmeze aceeași linie la toate brandurile, acele combinații de arome care deja nu mai reprezintă niciun mister pentru nimeni și sunt foarte purtate mai de toată lumea. Iar mie îmi place mai cu seamă să port ceva care nu plictisește și care nu e atât de popular.

Săptămâna aceast sunt și două vești bune pentru cei care sunt fani Vioris sau cei care vor să încerce parfumurile lor. Prima e cea că și-au lărgit portofoliul cu două noi parfumuri - unul pentru el, Cool Man, și unul pentru ea, Cachy, care au ajuns ieri la mine. Totodată, până pe 4 septembrie 2022, la orice comandă de 2 parfumuri a câte 50 ml fiecare sau la 5 parfumuri de 12 ml, aveți un discount de 10% care se aplică direct în coșul de cumpărături. 

Iar acum, haideți să vă spun cum percep eu cele două noi parfumuri.

Cool Man - reprezentarea avangardistă a masculinității 



Cool Man mă duce cu gândul la bărbatul cuceritor care e pregătit de orice provocare pe care o trece cu brio, chiar și atunci când ea apare în momentele sale de relaxare. Dat fiind că e un parfum cu accente de citrice, petit grain, lavandă și bergamotă, ce îmbrățișează din accentele de salvie (care se simte încă de la debutul primelor molecule), ghimbir, alături de un mix floral de gardenie și violete, pe o bază pur masculină (cu note de plemnoase, piele, santal, mosc și tămâie), parfumul Cool Man devine un parfum impunător de zi sau de seară care evidențiază spiritul de aventură și încrederea în propriul sine. Este genul acela de parfum care oferă mister și care încapsulează natura și îndrăzneala într-o singură apariție. 


Catchy - emblema femeilor delicate învăluite în senzualitate


Dacă îți plac parfumurile dulci, floral-fructate, dar și cu un ușor iz oriental fără a predomina notele de tâmâie și altele la fel de cunoscute în cazul parfumurilor arăbești, Catchy este o reprezentare foarte potrivită pentru femeia secolului 21'. Se resimt încă de la debut aromele mele preferate, iasomia și zmeura, combinație acompaniată la notele de vârf și de un iz fin de flori de portocal care le pune în evidență. Apoi, apa de parfum Catchy este scăldată în dulceața buchetelor de trandafiri și iasomie, fiind încălzit de piersică și așezat pe un pat cu vanilie, mosc și lemn de cedru. 


Totuși, nu e din categoria aceea a parfumurilor copleșitoare, ci mai de grabă un parfum elegant, suav, perfect echilibrat, cu o persistență medie, pe care-l poți purta întreaga zi fără a fi nici prea mult, nici prea puțin. 

Indiferent de aromele pe care le preferi, sigur vei găsi la Vioris Parfumerie cel puțin un parfum care să-ți placă, la un preț avantajos, parfumuri realizate cu drag în România pentru toate gusturile.


Comentarii

Postări populare