Favorite cu acid hialuronic pe care trebuie să le încerci

 Despre acidul hialuronic v-am vorbit și cu alte ocazii. Iar asta nu e în mod cert ultima dată când o voi face. Și asta pentru că e un ingredient excelent, adresat și tolerat de către oricine, existând diferite formule și combinații în care ne putem bucura de el. Există și alte substanțe necesare pe care, desigur, e mai mult decât benefic să le folosim în rutina noastră la momentul oportun. De exemplu, produsele cu colagen care redau elasticitatea pielii sau crema cu retinol - una dintre cele mai potente substanțe ce combate îmbătrânirea pielii, liniile și ridurile fine, menită în același timp să ne uniformizeze și trăsăturile. 

Dar pentru că am menționat de acid hialuronic încă de la bun început, hai să vedeți și top-ul produselor care m-au cucerit în acest sezon.

1. Demachiantul bifazic L'Oreal Paris Hyaluron Specialist


În general nu sunt o mare fană a demachiantelor bifazice cu toate că, la polul opus, ador produsele cosmetice rezistente pe care nu trebuie să le iau cu mine atunci când merg undeva și care îmi asigură un make-up de durată. Totuși, acest demachiant bifazic mi-a întrecut toate așteptările. Se comportă excelent în a elimina orice tip de produs de pe piele, chiar și machiajul rezistent la apă. Curăță fără efort, dar totodată nu lasă nici tenul gras (deși fața se spală după demachiere, n-am putut niciodată să agreez astfel de produse care conferă senzați aferentă). În plus, are și un preț accesibil pe Notino, iar eu sunt deja la finalul celei de-a doua sticle.

2. Apa micelară Hyaluron Specialist 


Tot din aceeași gamă ca și demachiantul bifazic e și această apă micelară care, de asemenea, are aceleași proprietăți ca și produsul prezentat anterior. Nu usucă pielea, ci dimpotrivă, o lasă fină, înlătură repede orice machiaj și nu incarcă tenul. Un minus poate, aplicabil și la soluția bifazică, e că se consumă foarte repede.

3. Garnier Skin Naturals Micellair

Când nu folosesc apa micelară de care v-am povestit în urmă cu câteva secunde, căci îmi place să testez diferite produse și să alternez cu ele, folosesc și apa micelară de la Garnier. Având în vedere că în ultima perioadă am încercat diferite produse de îngrijire benefice tenului meu cu tendință acneică, nu am mai avut nevoie de o acoperire foarte mare pe partea de machiaj. 


Așa că am folosit foarte multe creme BB și CC pe care acest demachiant le îndepărtează foarte ușor. Nici el nu conține parfum sau alcool, lasă tenul fresh și curat, gata de următorii pași ai rutinei de îngrijire. La fel de mult îmi place și masca din aceeași gamă care perfectă pentru o zi toridă de vară, oferind tenului o senzație revigorantă, hidratare din plin, suplețe și elasticitate.

4. Seruri cu acid hialuronic - Vichy, Mixa, L'Oreal

Și pe partea de seruri cu acid hialuronic am fost foarte consecventă și am testat mai multe opțiuni. 


Favoritele mele de la momentul actual sunt Mixa Hyalurogen Super Serum cu 5% incrediente active (incluzând vitamina B3) și Vichy Epidermic filler. Pentru uz zilnic folosesc Mixa care-mi oferă hidratarea de care am nevoie și luminozitate, iar liniile fine încep să fie estompate intens în doar câteva zile prin utilizarea produsului Vichy Epidermic Filler. Așadar, pentru îngrijirea zilnică a pielii vă recomand serul de la Mixa, iar dacă aveți probleme mai pronunțate, Vichy Filler vă va impresiona (cel mai potent ser cu acid hialuronic pe 2022 pentru mine). Chiar și cel de la L'Oreal are o textură fină și se comportă excelent ca bază de machiaj.


5. Elseve Hyaluron Plump

Și nu pot încheia acest top fără a vă face o recomandare pentru păr de care vă veți îndrăgosti dacă aveți părul uscat, decolorat sau procesat, deshidratat - serul Elseve Hyaluron Plump. Este practic un spray pe care eu îl aplic pe lungimi imediat după spălare, cât păruleste umed, pentru a păstra mai multă hidratare la nivelul firului de păr (prin reținerea de apă). Pe lângă acesta știți deja că mai aplic și protecție termică, dar și un balsam spumă (dar care are un mic efect de hidratare, nesemnificativ). De când folosesc acest ser am observat însă că pot folosi mai puține produse de îngrijire și să mă bucur de un păr moale, ușor de descurcat și care miroase absolut superb. În plus, părul nu se îngrașă și îl pot aplica chiar și pe părul uscat la nevoie, fără să mi-l îngrașe. 


Voi ce produse cu acid hialuronic și demne de încercat ați descoperit în 2022?

Comentarii

Postări populare