Mi-am pregătit ținutele sustenbile de toamnă cu produsele Bonprix

 Aștept de fiecare dată cu mare nerăbdare comenzile la Bonprix, locul de unde am multe hăinuțe și accesorii și la care găsesc multe piese de calitate.

În ultima comandă am analizat situația cu mare atenție, ținând cont că era sfârșit de august și se anunța începerea frigului. Inițial mă gândeam să iau o singură pereche de adidași. Dar mai apoi am dat de zona reducerilor unde nu m-am putut abține. Așa am ajuns cu un buget de 300 lei să-mi aleg 6 articole din care am realizat chiar mai mult decât o ținută completă, un lucru excelent dacă mă întrebări pe mine, ținând cont că în această sumă și cu scumpirile de pe piață, de multe ori îți poți lua doar atât - o pereche de adidași de calitate.

Dar hai să vă arăt ce mi-a atras atenția!


Ținute de primăvară-toamnă de la Bonprix

Un prim lucru pe care mi l-am dorit încă de prima dată când am văzut și modelul, dar și prețul, au fost blugii mom strech care încă se regăsesc în categoria jeanși damă, cu un preț sub 60 lei. Sunt din 100% bumbac, deci material sustenabil, cu croi larg și comod. Eu am ales lungimea N care vine perfect, până la glezne, și mărimea 34. Îmi sunt ușor lărguți în talie, dar materialul este unul gros și potrivit de sezon rece. Mă gândesc că mai târziu i-aș putea lua și cu ceva pe dedesupt la nevoie. Cert e că sunt comozi și foarte practici. 






Ca ținuta să fie completă am ales și o bluză cu șnur, simplă, tot la preț accesibil (sub 50 lei). M-au atras acele șnururi care acoperă decolteul într-un mod interesant și mi s-a părut foarte versatilă, așa cum și este de fapt. După ce am comandat-o am văzut că e și 100% din bumbac sustenabil, în acest fel explicându-se și de ce e atât de comodă și cum de păstrează căldura așa de bine, fără a transpira în ea. Croiul e lejer chiar și la mărimea 32/34. Culoarea mi se pare mai cu seamă un bleomarin închis, dar nu mă deranjează. E super practică și pentru școală, și pentru strada sau muncă.





Apoi, din secțiunea pantaloni, am ales și cea mai ciudată, inedită și atipică pereche din acest sector pe care am văzut vreodată - niște șalvari, după cum se numesc original. Cică modelul e de inspirație foarte veche și popular în țările asiatice. Nu eram ferm convinsă că o să-mi placă, mai ales din pricina tivului extrem de jos, dar voiam măcar să îi încerc. Acești pantaloni bufanți (așa îi găsiți pe site) au fost cu aproximativ 30 lei mai scumpi ca blugii. Iar acum, nuanța oliv mai e disponibilă doar în mărimea 42, la același preț ca blugii. 






Există însă posibilitatea de a alege pe bleomarin într-o varietate largă de mărimi. Eu am ales mărimea 32 la aproximativ 42 kg și 1.64 înălțime, și mi se potrivesc perfect, atât în talie unde vin lejer, cât și la gleznă. Chiar dacă croiul e atipic, vă spun cu mâna pe inimă că sunt cei mai comozi pantaloni pe care i-am avut vreodată. Sunt și din vâscoză, deci perfecți pentru vară căci nu te supraîncălzești în ei, iar când e un pic mai rece merg și cu o pereche de colanți pe dedesupt. Iar cu un tricou sau o bluziță subțire și niște încălțăminte comodă sunt un adevărat "deliciu" în călătorii, în caz de multă activitate fizică etc.


Că tot aminteam de încălțăminte, pentru prima ținută am ales și o pereche de pantofi sport-casual într-un stil similar celor pe care mi i-am luat în martie-aprilie și pe care îi vedeți în ținuta 2. Am presupus că sunt confortabili, iar culoarea este splendidă. Aceștia sunt prevăzuți cu spumă de memorie, talpa fiind moale și perfectă pentru drumuri lungi. Mărimea mea e 36 și se potrivesc perfect. Vă mai spuneam eu și cu alte ocazii că am multe perechi trainice de papuci de la ei, purtați ani la rând, așa că reachiziționez cu încredere încălțăminte Bonprix.


Deși nu sunt deloc pentru sezonul curent, n-am putut să nu iau și sandalele cu platformă. De vină a fost desigur, culoarea superbă. În plus, ele sunt confecționate din material textil, iar talpa e dintr-un fel de spumă, fiind foarte ușori și comozi. Din nefericire, nu mi se potrivesc ca mărime așa că i-am făcut cadou mamei-soacre care a fost nespus de încântată. Dar sunt exact perechea perfectă de încălțăminte și pata de culoare ideală pentru concedii, mare, chiar de colindat străduțele unui oraș aglomerat vara.



Iar ultimul articol ales a fost o geantă în stil baguette, cum se poartă la ora actuală. Nu aveam nimic pe alb sau variații similare (ea fiind un alb ecru), deci mi s-a părut numai bună opțiunea pentru colecția mea. E confecționată dintr-o imitație de piele foarte moale, iar croiul e perfect și calitativ. Chiar dacă face parte din categoria gentuțelor relativ mici, ea e foarte încăpătoare (am introdus în ea camera destul de mare, portofelul, niște granule pentru pisicile străzii/abandonate, plus alte câteva lucruri). Prețul a fost același cu blugii, deci am făcut o super afacere.

Și pot spune și de această dată că am investit cu cap bugetul disponibil în lucruri utile, de viitor, pentru colecțiile mele, chiar dacă nu a fost deloc ușor să mă despart de rochiile și piesele sofisticate pe care am pus inițial ochii. Dar nu regret nicio secundă alegerile făcute!



Voi v-ați reînnoit garderoba cu ceva, profitând de reducerile actuale? 


Comentarii

  1. Vai ce poze minunate ti-ai facut cu aceste hainute frumoase!!Imi place foarte mult bluza neagra,geaca si adidasii!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare