Spălarea mixtă a rufelor nu mai e o problemă! Ne ajută Colour Catcher!
Sunt foarte recunoscătoare pentru era în care trăiesc, pentru beneficiile puse la dispoziție, dar mai ales pentru evoluția tehnologiei. Odată cu ea s-au dezvoltat și alte industrii devenind tot mai posibilă apariția unor invenții foarte practice și utile pentru un stil de viață cât mai bun.
Printre ele se regăsesc și șervețelele Colour Catcher, acum disponibile într-o nouă variantă îmbunătățită.
Greșeli în spălarea hainelor pe care n-ar trebui să le faci niciodată
Nimeni nu s-a născut învățat! Și, nu e ok să judeci o persoană că și-a băgat la spălat diferite țesături, de diferite culori, ceea ce a dus ulterior la deteriorarea unor favorite datorită transferului de culoare. Vorbim de necunoștință, cum garantat și vouă vi s-a întâmplat cel puțin o dată. Prima mea situație de acest gen a fost pe la 6-7 ani când nu țin minte să fi existat astfel de șervețele (cel puțin nu la noi în țară).
Pe atunci, tânăr și adolescent dacă țin bine minte, frate-miu a băgat de toate la spălat (venea din când în când să-mi lase de mâncare, să contribuie la cele casnice, pentru că mama mea era plecată în străinătate și tatăl meu nu era întocmai...gospodar). În fine! Ideea e că a rămas să pun eu hainele la uscat și ce să vezi - ce era alb, devenise roz. Bineînțeles că nu a fost singura experiență de acest gen, ba de multe ori mi-am făcut-o chiar cu mâna mea. Graba, lipsa de timp, sunt printre principalele motive pentru care uităm adesea cu toții să ne sortăm hainele, să le analizăm corespunzător ca să fim siguri că nu iese culoarea din ele și că nu ne trezim cu experiențe neplăcute. Iar de multe ori, chiar și cu toate măsurile de precauție luate tot ne trezim cu surprize nefericite.
De aceea este bine ca la fiecare spălare să folosim șervețele captatoare de culori, o invenție care ne salvează hainele de fiecare dată.
Cu ajutorul Colour Catcher care previne decolorarea, dar și absoarbe nuanțele care ies din anumite țesături, ne protejăm ținutele la fiecare ciclu de spălare. Față de șervețelele utilizate în copilărie și pe care mama le aducea din afara țării până să apară și la noi, noua formulă pe care am primit-o recent de la BUZZStore și Ask Team Clean vine cu dimensiuni mai mari, deci și mai multă protecție.
În același timp, țesăturile se păstrează mai vibrante, mai ales când sunt spălate corespunzător.
Pe lângă faptul că nu ar trebui să omiți utilizarea lor din prisma beneficiilor, o altă greșeală pe care nu trebuie s-o faci este evitarea utilizării unor cicluri necorespunzătoare. Ca de exemplu, asigură-te întotdeauna că respecți sugestiile producătorului înscrise pe etichetă și nu folosi o temperatură de spălare mai mare, ce poate afecta atât culoarea, cât și țesăturile propriu-zis. Am descoperit inclusiv faptul că, uscarea hainelor în condiții improprii poate fi o problemă. Aici se încadrează momentul în care pui hainele direct în soare, cu poate duce la fenomenul de decolorare. Iar când se regăsesc într-un mediu închis și umed există riscul ca umezeala prelungită să îngreuneze procesul de uscare, cât și să ducă la apariția unor mirosuri neplăcute.
Despre cum să ne protejăm hainele există multe discuții și soluții, dar în mod cert utilizarea de șervețele captatoare de culori din fibre naturale Colour Catcher, te va salva de cele mai drastice neplăceri.
Tu folosești astfel de șervețele la fiecare ciclu de spălare?
#BUZZColourCatcher
#COLOURCATCHER
Comentarii
Trimiteți un comentariu