Noua inovație în materie de absorbante de la Libresse



Igiena zonei intime mi s-a părut dintotdeauna printre cele mai importante. Determină confortul nostru de zi cu zi, dar și sănătatea zonei intime. Iar în oerioada aceea a lunii e important să acordăm corpului nostru cât mai multă grijă. 
Dacă și tu preferi absorbantele cu aripioare la fel ca și mine, hai să-ți arăt noua inovație a celor de la Libresse!



Super confort și super absorbție cu noile absorbante Libresse


Cei de la Libresse au lansat de curând 3 noi versiuni ale absorbantelor de zi și două pentru cele de noapte. Ce au ele în comun este materialul plăcut cu pielea din zona intimă, dar și stratul super absorbant sub forma literei V care oferă mai multă siguranță atunci când faci mișcare sau când te odihnești.



Absorbantele de zi sunt ideale pentru un flux regulat și mediu, în funcție de versiunea aleasă, în timp ce cele de noapte se adresează unui flux abundent. Tehnologia adaptabilă oricărei forme corporale își propune să ofere mai mult confort, transformându-se în alegerea nr.1 atunci când vrei să eviți orice neplăcere (pete, design care oferă un aspect neplăcut, limitare în mișcare etc.).



Am avut posibilitatea doar să le analizez în detaliu și m-a atras faptul că sunt subțiri, fără parfum care ar putea irita pielea sensibilă. Iar faptul că atât absorbantele de noapte, cât si cele de zi, au o lungime mai mare față de alte absorbante uzuale testate până în prezent, îmi oferă mai multă încredere că voi fi în deplină siguranță folosindu-le în orice moment al zilei.



De regulă prefer absorbantele foarte lungi, de noapte, pe care ajung să le port și ziua din dorința de a evita petele nedorite și de a face față fluxului abundent. Forma noilor absorbante Libresse mi se pare perfectă pentru gusturile și cerințele mele.

Așadar, dacă și tu ești în căutarea unor absorbante de ultimă generație, îți recomand să cauți în magazinele tale preferate de shopping și noile lansări și nu ezita să-mi spui cum și dacă te-au ajutat cu brio să faci față provocărilor din perioada aceea a lunii.




#BUZZLibresse
#ÎndrăzneșteOrice
#LibresseRomania 


Comentarii

Postări populare