Top cadouri naturiste pe care le poți avea accesibil de Crăciun

 Sărbătoarea Crăciunului este cu adevărat un prilej de bucurie pentru toți membrii familiei. Dincolo de relaxare, oferirea de cadouri a devenit o adevărată tradiție. Iar fiecare dintre noi își dorește să surprindă cât mai plăcut prin alegerile făcute. 

Chiar dacă în ultimii ani s-a tot promovat ideea cadourilor cât mai scumpe și valoroase din punct de vedere financiar, aceste daruri ar trebui să-și păstreze însă conotația sentimentală, mai ales că sărbătorile de iarnă nu sunt despre asta, ci despre atmosferă. 

Așadar, dacă încă ești în căutarea unui cadou potrivit, dar nu ai un buget suficient, permite-mi să-ți prezint câteva idei de cadouri pe care ți le poți procura de la VitaMIX și care să fie cu adevărat utile.

Produse de îngrijire cadou de la VitaMIX 

Sunt de părere că niciodată nu avem suficiente produse de îngrijire. Și primindu-le cadou avem posibilitatea fie să ne completăm colecția cu cele necesare și să facem economii, fie să descoperim noi produse pe placul nostru. E drept, la niciun cadou nu ai certitudinea că vei surprinde și că vei nimeri persoana 100% dacă nu o cunoști extrem de bine.

Totuși, am început să folosesc produsele VitaMIX de ceva vreme și îmi plac foarte mult. Așa că mi se pare o idee grozavă să fie pe lista ta de cadouri într-un buget redus. Iată recomandările mele.

  • Gel de duș hrănitor miere & lăptișor de matcă

Am o colecție destul de frumoasă de geluri de duș, dar niciodată nu mă satur să încerc lucruri noi. Iar acest gel de duș este perfect chiar și pentru persoanele cu pielea sensibilă, dat fiind conținutul de ingrediente apicole renumite încă din cele mai vechi timpuri. Gelul de duș cu miere și lăptișor de matcă curăță delicat pielea de impurități și îi echilibrează pH-ul astfel încât corpul să se simtă confortabil la final.

  • Unt de corp energizant cu ingrediente naturale și vitamine

Piele extrem de uscată? În sezonul rece devine o obișnuință ca pielea să devină mai fragilă. Iar odată cu senzația de uscăciune, pielea se poate crăpa și poate apărea un disconfort major. De aceea este bine să prevenim acest lucru având grijă să o hidratantăm în profunzime fără a aștepta să ne confruntăm cu aceste neplăceri. 


Untul de corp energizant conține unt hrănitor de shea, cacao, alături de ulei de migdale și struguri care determină o absorbție cât mai rapidă și o piele catifelată, de durată. Combinația de ingrediente oferă un miros plăcut care trezește simțurile. Cantitatea e una generoasă, deci va putea fi utilizat o vreme îndelungată. 

  • Ulei de masaj afrodiziac

Pentru clipele romantice în doi, dar și la realizarea unui masaj plăcut și relaxant, puteți folosi uleiul de masaj afrodiziac cu yang-ylang, migdale și santal, cu aromă fină, dar intens hidratant. Întregul ritual se va transforma într-o plăcere extraordinară pentru toți cei implicați, lucru posibil chiar și acasă, nu doar la salon.

  • Ulei esențial de Tea Tree

Tu ai auzit de beneficiile uleiului esențial de Tea Tree? Poate fi utilizat pentru o varietate de probleme. Printre acestea se numără: sebum în exces, măreață, acnee, ciuperci la nivelul unghiilor, mâncărime etc. Uleiul de arbore de ceai are efect antiseptic și antimicrobian, deci e capabil să distrugă bacteriile și să contribuie la regenerarea pielii. 

El poate oferi multiple beneficii și intern, dar atenție: pentru acest lucru se poate utiliza exclusiv un ulei de arbore de ceai destinat și uzului intern cum e cel de la VitaMIX și nu un ulei oarecare, cum e cel de aromaterapie de exemplu, care se folosește exclusiv în difuzoarele de aromă. Acesta bineînțeles, poate fi folosit și în acest fel. Iar în caz de consum intern sau aplicare pe piele, se recomandă mixarea acestuia cu creme, loțiuni, ba chiar cu alte uleiuri (chiar și când e consumat intern). Să nu te sperie cantitatea acestuia, căci este concentrat și se folosește în cantități foarte mici.

La prima vedere pare un cadou banal, dar garantat destinatarul va remarca beneficiile oferite și va fi bucuros.


Și desigur, poți jongla cu succes și să alegi una sau mai multe opțiuni din aceste recomandări în funcție de bugetul tău sau poți opta pentru alte selecții la fel de interesante pe care le vei găsi la VitaMIX. 

Tu ai decis deja ce vor conține cadourile oferite de tine?

Comentarii

Postări populare