Noi descoperiri de la Zanna în portofoliul celor de la Vitamix

by - luni, ianuarie 16, 2023

 


Săptămâna trecută m-am trezit cu o surpriză tare drăguță din partea prietenilor de la VitaMIX cu care am o frumoasă colaborare de câteva luni bune. Am testat destul de multe lucruri despre care v-am povestit atât aici, pe blog, cât și pe rețelele de socializare, inclusiv produse ce aparțin de Zanna, un brand pe care aceștia îl comercializează. 

În coletul primit am regasit alte câteva produse noi pe care înainte nu le văzusem (cel mai probabil lansări recente) precum: șamponul hidratant cu cu lapte de capră și mesteacăn, uleiul de masaj revigorant, un gel de duș energizant cu lămâie și mentă, precum și un balsam multifuncțional cu gălbenele și arnică. Toate acestea împreună cu o surpriză pentru voi toți cei care vă doriți să încercați produsele Zanna sau care sunteți deja fani.

De ce să alegeți produsele Zanna de la VitaMIX


Văd tot mai multe persoane care nu caută doar să adopte un stil de viață sănătos la interior, ci cât se poate de echilibrat și la exterior. Produsele de îngrijire cât mai puțin procesate sau din ingrediente naturale au devenit astfel tot mai virale, iar printre brandurile disponibile se regăsește iată, Zanna.

Bineînțeles că portofoliul lor nu se oprește doar la aceste produse, VitaMIX având inclusiv alte cosmetice pentru diferite nevoi și afecțiuni, eficiente și la un preț accesibil. Gelurile de duș curăță delicat pielea și se spumează generos, balsamurile sunt compacte și ușor de luat în călătorii (dar eficace și cu un parfum subtil și ele), iar lista beneficiilor poate continua.

Recunosc că încă nu am apucat să testez nimic din produsele primite recent, dar urmează să fac acest lucru și să revin cu impresii referitoare la acestea.

Ce vă pot spune eu e că, dincolo de ambalajul minimalist, produsele sunt foarte bine foarmulate și numeroase astfel încât să găsiți tot ce aveți nevoie pentru un ritual de îngrijire așa cum se cuvine. Special pentru voi, cei de la VitaMIX mi-au pus la dispoziție și un cod de reducere de 20% valabil până la sfârșitul acestei luni (31.01.2023). Așadar, dacă introduceți în comanda cu produse Zanna codul ALEXA20, veți beneficia de un mic discount fie că optați pentru ingrediente cosmetice sau pentru produse uzuale.


În această lună, VitaMIX derulează și alte campanii cu diferite oferte speciale și reduceri la anumite categorii de branduri și produse. Așa că, dacă nu vă este gândul la a încerca noi produse de îngrijire, puteți avea în vedere suplimentele alimentare, gustările și alimentele sănătoase, ceaiurile etc. care în general au un preț bun și impresionează la calitate.

You May Also Like

0 comments