3 produse indispensabile pentru geanta de călătorie

Fiind freelancer și având acea libertate de care mulți se pot minuna, de multe ori sunt nevoită să lucrez extra ca să-mi ating targetul necesar traiului zilnic. Prin urmare, mai există și dezavantaje, nu doar beneficii. Chiar dacă nu merg foarte des în vacanțe, încă de la început de an mi-am propus să fiu mai blândă cu mine și timpul meu în perioada zilelor libere legale sau pur și simplu, după o perioadă încărcată de muncă. 

Doresc ca anul acesta să mă plimb mai mult, să mă recreez, ba chiar să petrec mai mult timp cu cei apropiați dacă e posibil. Iar dacă aleg să pornesc într-un loc sau trebuie să rămân peste noapte la cineva, fără a fi planificat acest lucru din timp, mi-am însușit un obicei de a avea mai mereu la mine câteva produse travel size. Sunt compacte, perfecte cât să-mi fac o idee dacă merită a fi achiziționate și în varianta mare (pentru cele noi) și nu ocupă mult loc în geantă. Deci e perfect ca astfel de produse să le aibă oricine în locuință, la îndemână. 

Iată topul produselor pe care obișnuiesc în prezent să le iau mereu cu mine și care v-ar putea încânta și pe voi.

Setul pentru voiaj Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum


Este atât de mult hype pe aceste produse de la Sol de Janeiro încât mi-am dorit să le încerc și eu cel puțin o dată în viață. Într-adevăr, nu sunt întocmai ieftine și accesibile, motiv pentru care mi s-a părut o super afacere să achiziționez de pe Notino mini setul de voiaj pe care l-am prins la un preț bun, asta după ce am avut ocazia de a testa crema pentru coapse și fese prezentă în boxul de februarie pe care l-am găsit în magazinul online. 

Din prisma cantității primite, mi se pare extrem de avantajos și permite a fi utilizat de câteva ori bune astfel încât merge excelent din punctul meu de vedere chiar și pentru vacanțe de o săptămână (depinde desigur ce cantități e obișnuit fiecare să folosească). Setul vine cu un gel de duș cremos de 90 ml care lasă pielea extrem de fină și o curăță delicat, un spray parfumat pentru corp și păr de 30 ml, dar și crema menționată anterior în varianta de 50 ml. 


Iubesc să folosesc această cremă și pe corp sau cel puțin la încheietura mâinii și în zona gâtului, acolo unde aplic parfum. Mi se pare că persistența și intensitatea notelor este mult mai mare în acest fel, fiind asocierea perfectă cu aromele mele favorite. Mirosul acestei game Sol de Janeiro nu e neapărat extraordinar, dar are acel ceva care te cucerește cu ușurință. 

Elasticul de păr din mătase Notino Silk Collection Large Scrunch


Iubesc produsele Notino! Vin tare frumos ambalate, premium aș spune, perfecte chiar și pentru a fi făcute cadou. Iar dacă mai sunt și la reducere, chiar e păcat să nu le încercați. Calitatea nu e mai prejos.

Iar pentru că părul este obsesia mea numărul 1, la ultima achiziție am decis să-mi îndeplinesc o dorință achiziționându-mi primul meu elastic de păr din mătase. Când stau acasă îs obișnuită să-mi prind părul, așa că mi s-a părut o investiție excelentă cum a și fost de altfel.


Spre deosebire de elasticele clasice, puf-ul de păr de la Notino nu pune presiune pe zona în care acesta este prins. Deci nu resimt de exemplu, durere atunci când îmi desfac părul. Totodată, acesta nu se mai încălcește, deci nu mi se mai rupe părul precum odinioară. 

Chiar dacă mătasea este considerată o proteină și mulți afirmă din acest lunct de vedere că aceste elastice hidratează părul, să nu uităm că prinsul părului nu încurajează eliberarea și împregnarea proteinei în firul de păr. Dar spre deosebire de satin sau alte materiale, uleiurile din păr nu sunt absorbite, deci părul va rămâne exact așa cum e el în stare naturală sau după utilizarea rutinei de îngrijire. Și desigur, nu se va mai electriza, aspect valabil la accesoriile din materiale sintetice.


Sigur, cei de la Notino oferă multe produse excepționale marcă proprie care pot fi introduse în bagajul de călătorie: mască de dormit, dischete demachiante reutilizabile, produse cosmetice multifuncționale, pensule etc.

Crema pentru fermitate Vital Perfection Uplifting&Firming de la Shiseido

N-aș putea să plec într-o vacanță fără a mă gândi și la tenul meu care are nevoie în permanență de hidratare. Pentru că bugetul nu-mi permite, nu știu dacă aș investi neapărat în varianta full size a acestei creme premium, dar am o variantă mică pe care o folosesc la discreție atunci când vreau un ritual aparte (tot din primul meu box Notino). 


Partea bună e că poate fi folosită atât ziua, cât și seara, formula fiind suficient de hrănitoare și ușoară astfel încât să-mi îngrijească pielea cum se cuvine. Are un parfum discret și plăcut, diferit, luxuriant, iar pielea se vede frumos dupa aplicare, netedă și luminoasă. E perfectă și sub machiaj unde cel mai probabil aș opta pentru produse multifuncționale mini ca să fiu sigura că nu aș ocupa prea mult loc în bagaj.

Care sunt produsele care vouă nu vă lipsesc din trusa de călătorie?

Comentarii

Postări populare