Alege să fii ULTRA chiar și la menstruație cu Always Platinum



Nimic nu mai e ușor atunci când ești la menstruație! Totul parcă se mișcă cu viteza melcului, durerile ne dau bătăi de cap și nu mai zic de nopțile tot mai scurte în care apar acele temeri cu privire la apariția petelor nedorite pe haine sau pe lenjeria de dormit.

Noile Always Platinum își doresc să schimbe această rutină venind în întâmpinarea noastră cu absorbante moi, confortabile, ce asigură o protecție avansată împotriva petelor accidentale și un maxim de confort pe parcursul zilei, dar și al nopții. 

Alegeri inspirate pentru zi și noapte, cu Always Platinum 



Folosesc absorbante clasice de când mâ știu. Și, mereu am căutat echilibrul perfect care pentru mine înseamnă o protecție sporită asigurată de un grad mare de absorbție, 0 iritații, o lungime și o grosime adecvată. Iar cele 4 criterii importante mi-au fost îndeplinite la utilizarea de Always Platinum Confort Lock.

Dimensiunea lor este perfectă, trecând neobservate indiferent că e zi sau noapte, absorbantele în versiunea de seară fiind mai late astfel încât să prevină mai ușor scurgerile accidentale.
Inovația constă și în tehnologia cu 1000 de micro-pernuțe care oferă un grad sporit de absorbție ce mă ajută să renunț la orice fel de inhibiții sau griji atunci când sunt la menstruație. 



Un aspect atractiv la ambele variante, atât de zi, cât și de noapte, e funcția Odour Lock care neutralizează mirosurile neplăcute. Și am simțit asta pe deplin, căci la alte absorbante uzuale m-am confruntat cu această problemă la puțin timp de la începerea utilizării lor. 

Un plus major pentru mine e că sunt cu adevărat delicate cu pielea în sensul că nu m-am confruntat absolut deloc cu iritații. Pentru mine este un aspect extrem de important dat fiind sensibilitatea pe care o are zona mea intimă (și cu siguranță, nu și singura). 



Prin urmare, Always Platinum sunt o alegere perfectă pentru mine și nevoile corpului meu. Multitudinea de beneficii îmi permite să fiu eu însumi chiar și in acea perioadă a lunii când sunt mai sensibilă, să nu mai fiu îngrijorată cu privire la neplăcerile pe care le-aș putea întâmpina în mod obișnuit, așa că mă bucur de un confort garantat în orice moment al zilei.

Comentarii

Postări populare