Ce spune părul meu despre noua gamă Garnier Botanic Therapy?

În urmă cu aproximativ o lună de zile am luat contact cu una dintre cele 3 noi game de la Garnier - Botanic Therapy, prin intermediul BuzzStore. Am ținut cont în alegerea ei desigur, de tipul meu de păr, despre care toată lumea știe că este unul procesat, degradat și uscat, care are nevoie de o îngrijire pe măsură. 


Odată cu acceptarea în campania de testare am primit 3 produse pe care le-am introdus în rutina părului - un șampon, un balsam și o mască Hair Remedy cu timp de acțiune de 60 secunde, toate cele 3 având în alcătuire miere de acacia și ceară de albine. Și cum îmi place să testez și să descopăr cât mai multe produse, căci de-a lungul vieții am avut parte de surprize și din partea produselor accesibile, disponibile în magazine de uz general, n-am stat prea mult pe gânduri. 

Yay sau nay: experiența părului meu cu Honey Treasures de la Garnier

Șamponul a fost gândit și formulat, în opinia producătorilor, fără siliconi. Eu nu fug de ei pentru că oferă o protecție și un aspect excelent părului, dar pot presupune că efectul de netezire este dat de ceara de albine, fiind suficient cât să înlocuiască aceste substanțe atât de "huiduite" fără motiv (în opinia mea, desigur). El se spumează intens și curăță bine părul, nefiind un șampon extrem de agresiv care să usuce părul în profunzime. De la a 2-a șamponare se simte cum părul și scalpul sunt mai curate, gata de următorul pas al rutinei de îngrijire. 


Balsamul este unul dintre favoritele mele. Aleg să-l dispersez cu o perie alcătuită din fibre naturale și sintetice, care se asigură că produsul ajunge peste tot în mod uniform. Are o textură mai lejeră ca masca și părul se simte mult mai plăcut la clătire, dar și ulterior, după uscare și stilizare. 

Finalul este dat de masca Hair Remedy care are o textură densă și din care trebuie aplicată o cantitate foarte mică dat fiind că părul dispune deja de o nutriție adecvată ca urmare a pasului anterior. Aleg însă s-o aplic pe vârfurile uscate și despicate care au nevoie de mai multă grijă, asigurându-mă că părul devine la final suficient de neted și de moale. 


Sigur, la un păr problematic este foarte important să interveniți și cu alte produse leave-in, mai ales în caz de folosire a aparatelor de stilizare (cum se aplică și în cazul meu). Nu am renunțat la acestea și dacă anterior foloseam o gamă de îngrijire sub duș mai scumpă, profesională, testând Garnier Botanic Therapy Honey Treasures am descoperit încă o dată că da, părul poate arăta bine și fără să investești o avere. 

Să nu uităm că o parte din efectul acestor produse se duce la spălare și, prin urmare, mai important consider că este și modul în care ne îngrijim părul după, mai cu seamă în cazul celui uscat, deteriorat. Personal sunt mulțumită și voi continua să folosesc această gamă în paralel cu alte produse pe care le am în colecție și mi se pare că merită o șansă de către adeptele firului de păr subțire la care se regăsesc și alte dintre caracteristicile menționate. 


Au disponibilă inclusiv o variantă pentru scalpul sensibil și una pe tru părul cu tendință de rupere/cădere. Voi ați testat noua linie de prkduse de îngrijire a părului de la Garnier? Cum vi se par?

Comentarii

Postări populare