Parfum de vacanță cu VitaMIX & Zanna

 


Vremea asta bună, cu peste 25 de grade în termometre, mă duce deja cu gândul la vacanță. Iar ceea ce ar merge perfect acum ar fi o vacanță la mare, să mă scald in apa caldă și să simt nisipul cald la picioare. Știu că e un vis mult prea frumos, mai ales că prioritățile din perioada asta sunt cu totul altele și necesită să fie tratate ca atare. Însă e doar începutul sezonului estival, iar până la toamnă nu se știe ce escapade vor mai fi plănuite. 

Dacă planurile se schimbă și ajung cumva la mare sau la piscină sunt oricum pregătită. VitaMIX mi-a pregătit cele două produse esențiale pentru bagajul de vacanță, pe care vreau să vi le aduc astăzi la cunoștință. 

Uleiul de protecție solară SPF 30 cu măsline și ulei de cocos

Uleiurile nu întră neapărat în capitolul meu de produse cosmetice favorite și prefer mai cu seamă texturile fluide, de tipul loțiunilor sau al spray-urilor fine. Însă, acest ulei de la VitaMIX cu protecție solară SPF 30 cu măsline și cocos este o surpriză plăcută. Are mai cu seamă textura unui ulei uscat care se absoarbe foarte repede în piele și n-o îmbracă într-un film uleios precum fac alte uleiuri de plajă. 


În plus, nu are niciun miros, fiind perfect chiar și pentru persoanele sensibile la acestea. Pielea rămâne catifelată la atingere, dar nu grasă, încărcată, așa că e perfect aproape pentru toate tipurile de piele. Pompița este de asemenea foarte practică căci permite dozarea unei cantități optime de produs pe fiecare zonă a corpului, fără efort. Prin urmare, poate fi reaplicat cu ușurință la interval de circa 2 ore, așa cum recomandă specialiștii.

Spray-ul răcoritor după plajă cu Aloe vera


Aloe vera este o plantă renumită pentru o mulțime de beneficii. Iar cei de la VitaMIX au introdus în portofoliul de produse Zanna inclusiv un spray răcoritor cu 99,4% ingrediente naturale, pe primul loc fiind aloe vera. Acest spray este efectiv ca o apă fină (sau o ceață, cum o denumesc mai nou unii producători), cu un miros fin de plante, ce bineînțeles, se absoarbe instantaneu. Datorită proprietăților antiinflamatorii, pielea sărutată și înfierbântată de soare sau chiar arsă în mod accidental, se va calma și se va reface treptat. 

Nu am avut încă șansa de a-l pune efectiv în practică în acest context căci, așa cum afirmam și anterior, vara e abia la început. Dar l-aș vedea folosit cu ușurință și în caz de iritații sau leziuni, dat fiind avantajele date de aloe vera.


Cert e că, cele două fac un cuplu perfect de vară, pentru mare dar și pentru alte escapade frumoase în jurul lumii care vor avea loc în această vară. Așadar, dacă erai în căutarea unor produse cu formule cât mai simple, cu extracte naturale, iată recomandarea mea pentru tine - Zanna ulei cu protecție solară și spray răcoritor cu aloe vera. Astfel vei fi pe deplin protejat(ă), atât de radiații UV, de soare, dar vei beneficia de ajutor și în caz de incidente nefericite.

Comentarii

Postări populare