Piese pentru garderoba de vară de la Bonprix


Bine te-am regăsit!

Odată la ceva timp plasez câte o comandă pe Bonprix. E entuziasmant de fiecare dată când arunc un ochi în șifonier, în dulapul cu încălțăminte, și-mi amintesc de momentul în care mi-am cumpărat anumite piese, unele purtate luni sau ani la rând. 

Știu că la ei găsesc multe articole pe placul meu, moderne, confortabile și fără vârstă (le pot purta oricând căci se mențin la fel de frumoase). În ultima comandă am adăugat în coșul de cumpărături 3 articole la fel de versatile care-mi plac la nebunie și pe care le aduc astăzi în atenția ta cu noi inspirații de ținute. 

Rochia florală tip Carmen 


Îmi doream în vara asta cel puțin o nouă rochie frumoasă, din materiale plăcute, pe care s-o pot purta în nerepetate rânduri, chiar și atunci când temperaturile sunt ridicate, mai ales că în regiunea mea vremea e de mult foarte călduroasă. 

Am găsit rochia Carmen, înflorate și colorată, din 100% bumbac, ce părea o alegere perfectă. Nu am găsit mărimea mea (32) așa că am ales să merg pe un 34 sperând că va fi o rochie ceva mai bogată pe care o pot ajusta ușor în talie folosindu-mă de o curea. 


Stilul ei este în general unul foarte lejer fiind o rochie plină, cu mâneci lungi și bufante, umeri dezgoliți care dau un aer aparte de feminitate.

Fix așa se prezintă și în realitate, materialul fiind unul la fel de plăcut ca și modelul ei. Este una dintre cele mai comode și frumoase rochii ce poate fi purtată cu succes la plimbare asortată cu niște adidași sau teniși, dar și cu niște sandale sau pantofi pentru ocazii ceva mai deosebite. 







Pielea nu transpiră în aceasta și e un model care mă face să mă simt în largul meu de fiecare dată când o port. Cu și fără poate, a atras deja câteva priviri ale celor care m-au surprins în ea, chiar dacă nu e o rochie care lasă prea multe la vedere.

Sneakers ortopedici sub 100 lei?


Pe partea de încălțăminte unde nu pot să nu arunc un ochi de fiecare dată chiar dacă am multe perechi de încălțăminte sport de damă comozi și durabili de la ei, am găsit un chilipir. Îmi doresc tare mult un anumit model de Sketchers, dar să găsești pantofi ortopedici sub 100 lei este o comoară ce nu puteam s-o trec cu vederea chiar dacă nu știam de e doar o afirmație menită să atragă cumpărătorii. 


Inițial îmi doream niște teniși sau niște pantofi cu talpă joasă pe care să-i pot purta în timpul orelor de condus (și pantofii actuali sunt tot de la ei, singurii cu care mă împac din toate perechile încercate). Nu aveam mari speranțe că se vor potrivi și nu i-am încercat la volan, fiind deja obișnuită cu acea pereche, acea talpă, dar speram să fie cel puțin comozi și adecvați pentru mers la drum lung având în vedere că merg mult pe jos.


În continuare nu știu să vă spun dacă sunt cu adevărat ortopedici, dar ce pot afirma e că, într-adevăr sunt extrem de comozi. De când i-am primit îi port constant chiar și pe distanțe de câțiva kilometri și sunt fix ce trebuie. Au un stil minimalist și o culoare neutră fiind potriviți pentru multe ținute. Eu îi port și la rochii, dat și la pantaloni, fiind o pereche de papuci de care mă pot bucura de multe ori chiar dacă picioarele mele nu suportă întocmai orice.

Cei mai frumoși blugi moderni cu șlițuri


Blugii cu șlițuri au devenit tot mai populari și stilul lor m-a cucerit și pe mine. Aveam în minte o pereche de blugi pe care îi văzusem la o comandă precedentă. Însă, nu m-am îndurat să-i iau fiind la preț întreg, cu toate că astfel de piese sunt o investiție pe termen lung, mai ales că nu era disponibilă mărimea mea. În timp ce-mi pregăteam coșul de cumpărături am găsit drept alternativă aceast model de blugi de damă și mi-am zis totuși, chiar dacă erau disponibili în mărimea 34, că nu strică să fac o încercare. Eram pur și simplu extaziată de model. 





Într-adevăr, blugii îmi sunt largi, cel puțin în talie și mă gândesc să-i duc la un croitor care mii poate ajusta pe măsurile mele. Am mai avut contact cu pantaloni în trecut de la Bonprix și, la fel ca și celelalte perechi pe care le mai am de la ei, calitatea este una foarte bună. Au 95% bumbac și materialul e destul de grosuț, iar posibilitățile de asortarea sunt multiple. Pot fi integrați și în ținute casual, dar și în opțiuni ceva mai elegante, așa că sunt o investiție pe termen lung. M-am folosit de niște sisteme de ajustare specializate în talie pentru a se așeza mai bine, dar sunt extrem de incomode. Așa că vii merge sigur la croitor că să-i transform cum trebuie și să mă bucur pe deplin de confortul lor.

Acestea fiind zise, consider că am făcut din nou investiții foarte bune cu ajutorul comenzii pe Bonprix. Raportul calitate-preț este unul excelent așa că oricine își poate construi prin intermediul lor o garderobă practică și sustenabilă.

Comentarii

Postări populare