Pleci în vacanță? Iată 4 produse de machiaj pe care să le iei cu tine

 Dacă ți-ai ales destinația de vacanță, nu mai rămâne decât să-ți faci bagajele și să te asiguri că nu-ți va lipsi nimic din cele esențiale, de la produsele cu factor de protecție, până la îmbrăcămintea adecvată și, indispensabil pentru doamne, câteva produse de machiaj. 

Fie că preferi să adopți în vacanță un machiaj mai natural sau unul de seară, pentru ieșirile în oraș alături de partener, iată câteva recomandări utile testate pe propria piele, care se vor dovedi a fi utile pentru portfardul tău. 

NYX Can't Stop Won't Stop



NYX Cosmetics are o colecție impresionantă de machiaj pentru toate tipurile de ten, la prețuri avantajoase și de o calitate foarte bună. Este de altfel și unul dintre brandurile mele favorite din toate timpurile care nu m-a dezamăgit niciodată sau cheia unui machiaj impecabil indiferent de situație. 

Am testat în ultima vreme și popularul fond de ten Can't Stop Won't Stop care a devenit instantaneu unul dintre favoritele mele. Finish-ul acestui fond de ten lichid este unul mat și are o acoperire medie spre mare. Este ideal dacă te confrunți cu imperfecțiuni și îți dorești o acoperire perfectă de la un fond de ten care să nu simți că-ți încarcă tenul. Iar dacă ai un ten mixt sau gras vei iubi cum se va așeza acest fond de ten rezistent la apă pe pielea ta. Există o paletă foarte variată de nuanțe pe Notino, locul de unde l-am achiziționat și eu, așa că vei găsi negreșit nuanța potrivită pentru tine.

NYX Epic Ink Liner


Din punctul meu de vedere, tușurile de la NYX sunt printre cele mai bune încercate vreodată. Inițial am testat varianta tip pensulă care a rămas una dintre favoritele mele. Dar și varianta aceasta tip stilou m-a surprins foarte tare. Vârful este extrem de subțire și precis astfel încât permite trasarea rapidă a unor linii subțiri sau groase, precum și crearea unui machiaj caligrafic de vară, de festival, în doar câteva secunde. Culoarea e intensă, pigmentate, astfel că nu trebuie revenit de nenumărate ori și liniile pot fi trasate rapid fără greșeli. Este și un machiaj waterproof excelent de care te poți bucura oricând, fără grija că acesta se va întinde. 

Evelline Cosmetics Extension Volume


Rimelul de la Evelline este una dintre cele mai accesibile alegeri din ultimele luni. Are o perie subțire, interesantă, cu mulți micro peri care fac aplicarea și distribuirea produsului extrem de facilă. N-aș spune însă că e un rimel care să ofere gene de impact, ci mai cu seamă un rimel care evidențiază frumos genele fără să le încarce, oferind un ușor efect de alungire, natural. 


Este ideal pentru machiajele de zi cu zi, mai ales dacă vrei un rimel ușor de aplicat și care să nu se întindă cu foarte mare ușurință. Dacă ești în căutarea unui rimel waterproof accesibil, poate fi o alegere bună. Totuși, rezistența acestuia este undeva medie (nu se duce foarte rapid, dar nu e nici cel mai rezistent rimel încercat vreodată). Comparativ cu alte opțiuni este însă un rimel avantajos raport calitate-preț.

Rimmel The Multi-Tasker


Se spune că nu poți avea o colecție de machiaj fără un concealer bun care e considerat un element indispensabil. În plus, el poate fi considerat și drept un produs multifuncțional. De ceva timp folosesc anticearcănul de la Rimmel cu care mă împac foarte bine. Singurul lui "defect" e că se usucă destul de repede, așa că recomand a fi uniformizat în piele imediata după aplicare.

În rest, el oferă o putere mare de acoperire a imperfecțiunilor și are o rezistență foarte bună. Alături de un fond de ten bun (precum cel menționat anterior) sau o cremă nuanțatoare, el va oferi un machiaj impecabil și contribuie la evidențierea trăsăturilor. Desigur, dacă găsești o nuanță ton pe ton, îl poți folosi inclusiv pe post de fond de ten.

În plus, cei de la Notino vin în perioada aceasta cu oferte variate și reduceri de preț care îți pun la dispoziție toate acestea și multe alte produse de machiaj, de îngrijire, electronice și parfumuri, la prețuri speciale. Verifică pagina lor pentru a le descoperi pe toate, cât și seria promoțiilor săptămânale unde poți să primești inclusiv produse cadou. Tu ce alte recomandări ai adăuga pe listă?

Comentarii

Postări populare