Top produse Avon care merită încercate

În vremea în care eram copilă și aveam câțiva bănuți pentru a-mi face mici plăceri, am crescut cu branduri cosmetice și astăzi consacrate. Nu aveam cunoștințe despre magazine de top și parfumerii de care astăzi auzi la tot pasul, iar cataloagele cu produse de înfrumusețare împărțite de colege erau fascinante. Așteptam fiecare pauză să le răsfoim filă cu filă și să ne alegem câte ceva. Dacă mai venea comanda noastră și însoțită de un cadou sau un set la preț bun, bucuria era și mai mare. 

Astfel, eu am crescut cu branduri precum Avon care la rândul său s-a dezvoltat perpetu până în zilele noastre. Și, deși azi ne putem bucura de o mulțime de mărci, magazine și produse de talie internațională, companiile precum Avon încă reușesc să se facă remarcate prin anumite selecții. Iată câteva care se regăsesc actual în colecția mea, demne de încercat și cu performanțe extraordinare, dar care le poți găsi în magazinul Notino la prețuri mult mai bune față de catalog, acolo unde frecvent există numeroase oferte avantajoase și cadouri minunate pe care eu le “vânez” săptămânal.

Top parfumuri de damă Avon demne de încercat

  • Avon Attraction Game


În ciuda designului minimalist, Atrraction Game este un parfum deosebit, modern, cu note de praline, fructe suculente și piper, o alegere cu tente orientale care proiectează pe piele un miros dulce intens care mă duce cu gândul la un parfum scump. Aș spune că e alegerea perfectă pentru sezonul rece pentru că notele sale sunt pătrunzătoare și sunt mai ușor de suportat, dar și de pun în evidență ca o îmbrățișare ce încălzește corpul atunci când temperaturile lui sunt scăzute. La primul debut se simte murele și para, iar mai apoi își fac resimțită prezența notele picante și ciocolata care se mențin câteva ore în șir. Parfumul merge purtat oriunde, dar mai cu seamă îl văd purtat de o femeie sofisticată, elegantă și aranjată, care merge la o întâlnire romantică.

  • Avon Far Away Splendoria


Chiar dacă o vreme îndelungată nu am fost o mare fană a parfumurilor dulci, Avon m-a învățat să le apreciez și să le văd splendoarea, cum e și în cazul acestui parfum a cărui nume e pe măsură - Far Away Splendoria. Aceste note dulci de vanilie Bourbon, gardenie și prună, sunt acompaniate de tăria și intensitatea puternică a notei de oud. Cum probabil ți-ai dat seama deja, Splendoria este un parfum oriental ideal pentru femeile puternice, impunătoare, ce vor să iasă cu ușurință în evidență. 


A fost conceput de parfumieri de renume și e perfect pentru a fi purtat seara, la o întâlnire sau la o ocazie specială și are un preț extrem de bun și mic. Cert e că toată lumea te va întreba cu ce parfum te-ai dat, mai ales că astăzi multe esențe sunt similare. Dar cu acesta te vei face ușor remarcată pentru că e deosebit, diferit de ce se promovează în zilele noastre în domeniul parfumurilor.

  • Avon Far Away Beyond


Deși este similar ca design cu cel prezentat anterior, Far Away Beyond are note diferite. La primul contact, simțurile mele olfactive simt un debut ușor de fructe care este dat mai de grabă de prospețimea parei ce ulterior este captivată de intensitatea notelor lemnoase precum cedru și lemnul de santal. Dulceața este dată de notele de vanilie și iasomie (esența mea preferată în materie de parfumuri florale). Acesta e un parfum impunător mai cu seamă prin notele puternice vanilate. Așadar, dacă ești mare fană a vaniliei, acesta poate fi parfumul tău semnătură.

 

În colecția mea se mai regăsesc și alte parfumuri Avon, dar și produse cosmetice surprinzătoare raport calitate-preț. Îți pot spune că, în ultimii ani s-au întrecut pe sine alegând să creeze parfumuri cu mirosuri celebre similare celor scumpe, dar potrivite pentru toată lumea. Iar pe Notino le vei găsi cu discounturi generoase sau însoțite de diferite cadouri în funcție de promoțiile disponibile în limita stocului alături de alte selecții grozave. Tu ce parfumuri la un preț avantajos recomanzi?

Comentarii

Postări populare