Produse Oriflame de care nu știai că ai nevoie și beneficiile comunității

Au trecut puțin peste 10 ani de la finalizarea liceului. Cu toate acestea, există câteva lucruri nostalgice pe care le făceam în perioada tinereții și care îmi face plăcere să le realizez și astăzi. Mai țineți minte zilele acelea când veneau colegele cu diverse cataloage din care vă alegeați favoritele și așteptați cu entuziasm comanda? Dacă sunteți de-o vârstă apropiată, cu siguranță nu aveți cum să nu vă amintiți. Pentru adolescenții de atunci, o vreme când nu predominau brandurile ca în zilele noastre sau cel puțin nu erau atât de râvnite (căci posibilitățile erau mult mai limitate), Oriflame a fost o firmă de produse cosmetice și de îngrijire care ne aducea zâmbetul pe buze și pe care nu o pot da uitării cu ușurință.


Cataloagele au astăzi alt format, produsele sunt tot mai variate, dar curiozitatea și entuziasmul de a încerca produsele lor noi s-au păstrat, mai ales că sunt o iubitoare de noutăți, produse de îngrijire și machiaj. Și iată-mă astăzi aici povestindu-vă desigur, de câteva produse iconice Oriflame pe care le-am testat de curând și despre care nu se vorbește cât ar trebui (zic eu). Dar înainte de toate, hai să vă prezint ce beneficii au astăzi membrii comunităților Oriflame și cei care aleg să achiziționeze diferite produse pentru ei însăși sau pentru cei dragi.

Beneficiile membrilor și a clienților VIP Oriflame

Dacă odinioară membrii Oriflame puteau să-și achiziționeze produse la prețuri avantajoase, cu discount, beneficiile oferite în zilele noastre sunt mult mai variate. Există 2 noi concepte și poți alege practic să fii un client VIP sau un partener de brand. Ca partener de brand devii practic reprezentant și îți concepi o “afacere proprie” prin care îți poți câștiga veniturile. Dara dacă anterior posibilitatea de a plasa o comandă era într-o strânsă relație cu necesitatea de a fi sau de a cunoaște un reprezentat, acum Oriflame are și opțiunea de client VIP care nu te mai condiționează de acest lucru și nici de nevoia de a plasa regulat și/sau o anumită valoare a comenzii ca să ai parte de beneficii.


Pe lângă aspectele menționate anterior, drept client VIP, vei primi la prima comandă pe care o plasezi pe site sau în aplicație, 15% reducere. Totodată, dacă alegi să plasezi o comandă într-una din următoarele 3 campanii, vei primi un discount de 20% reducere. Iar dacă alegi să recomanzi platforma sau produsele prietenilor generându-ți link-ul personalizat de membru, vei primi întotdeauna o reducere de 10% la toate comenzile pe care ceilalți le plasează prin intermediul tău și primii 5 prieteni care aleg să plaseze o comandă de minim 100 lei prin acest link, până în iulie 2024, îți aduc un bonus virtual în valoare de 25 lei. Iar dacă nu vă încântă ideea de a plăti transport, mai am o super veste: NICI NU TREBUIE! Puteți alege unul dintre produsele la preț special și astfel beneficiați de livrare gratuită. Mi se pare mult mai avantajos să pot testa produsele dorite în detrimentul costului de transport. Astfel avem doar de câștigat!

Așadar, iată, chiar și ca simplu client Oriflame, nostalgic, doritor să încerci noile produse sau produsele preferate din adolescență cu un alt format, poți să ai parte astăzi de beneficii tentante.

Produse iconice din portofoliul Oriflame pe care merită să le încerci


Dacă te-am pus pe gânduri sau deja ai început să răsfoiești site-ul/aplicația pentru a-ți umple coșul de cumpărături, uite câteva produse iconice din portofoliul Oriflame pe care le-am testat de curând și care au câteva atuu-uri pentru care merită să le încerci (pe lângă prețurile avantajoase).

Produse de îngrijire must-have de la Oriflame

  • Novage Intense Skin Recharge Overnight Mask

Pentru iubitoarele de hidratare și de măști de față, în gama Novage veți găsi această mască perfectă pentru tenul matur, cel deshidratat sau care are nevoie de o hidratare profundă. Masca are o textură densă sub forma unei creme de seară, dar formula este una concentrată cu acid hialuronic și ulei de Inca Inchi (printre puținele uleiuri recomandate pentru tenul gras, la o căutare pe Google). 


Cu toate acestea, se absoarbe repede în piele și vă pot spune că, a doua zi de la folosire, pielea mea a devenit mai catifelată, extrem de plăcută la atingere și mai luminoasă. În plus, nu trebuie folosită o cantitate mare, deci cred că este foarte durabilă dacă se folosește de 1-2 ori pe săptămână. Personal mă duce cu gândul la una dintre cremele foarte scumpe pe care le-am folosit în trecut, oferind aceleași beneficii, dar cu bani puțini. 


  • Hand&Body Cream Milk&Honey Gold

Îmi amintesc de crema aceasta încă din vremurile acelea de care vă povestisem inițial. Deși nu țin minte decât că era foarte solicitată, vă pot povesti despre cum e formula actuală. E o cremă lejeră care se absoarbe repede în piele și hidratează fără a lăsa peliculă gradă sau lipicioasă. Are și un parfum discret, plăcut, de lapte dulce și miere, iar aplicată sub parfumul preferat de vară (că tot este sezonul), crește intensitatea și durabilitatea acestuia formându-se o combinație splendidă de arome (mie îmi place să o combin cu parfumurile pe bază de iasomie). Dar desigur, o puteți folosi și ca atare pentru a vă hidrata întregul corp.


  • TenderCare Multi-Purpose Balm

Mai are nevoie de vreo introducere acest balsam? Mic, simpatic, ușor de strecurat în geantă, a fost și este printre cele mai comandate produse Oriflame încă de la apariția lui în 1970. Ba chiar mi-a fost recomandat în repetate rânduri când am afirmat despre problema buzelor mele uscate pe care nu le poate satisface orice balsam pe termen lung. Se regăsește în mai multe arome și poate fi folosit inclusiv pentru a hidrata și alte zone (precum coatele), având 99,99% ingrediente de origine naturală. La atingerea cu degetul se transformă într-un ulei lejer și pătrunde imediat în piele contribuind la refacerea zonei afectate. Varianta cu zmeură are și un miros gurmand, dar voi puteți să alegeți dintre multe alte variante disponibile după plac.

Produse cosmetice pentru un make-up glamour fără a cheltui o avere


Pe lângă produsele de skincare menționate am testat și câteva produse de machiaj care m-au surprins extrem de plăcut. Pentru buze am testat un combo format din creionul Colour Stylist The One (nuanța Scarle Red) și rujul The One Colour Unlimited Ultra Fix Lipstick (Ultra Red). Pe lângă faptul că se potrivesc extrem de bine nuanțele între el, ambele au o textură cremoasă și sunt ușor de întins pe buze din câteva gesturi simple, iar pigmentația este una intensă. 



Am fost foarte surprinsă la capitolul rezistență unde, cu excepția alimentelor uleioase la care rujul începe să se transfere (valabil și pentru produse mai scumpe), a rezistat un timp îndelungat. Mi se întâmplă foarte rar să dau de rujuri cremoase care să nu usuce buzele și care totodată să reziste atât de bine (nu e de mirare de ce se vând ca pâinea caldă și se epuizează stocurile rapid). Sunt 16 nuanțe de rujuri superbe, atât vibrante, cât și neutre. Și, deși nu sunt neapărat fan roșu, pot spune însă că e una dintre cele mai superbe și intense nuanțe pe care le-am încercat.


Nu e de trecut cu vederea nici Face Styler Blush care e conform numelui, un blush cremos, dar unul multifuncțional. E foarte ușor de folosit, nuanța Stunning Rose fiind un roz natural ce poate fi aplicat chiar și pe buze. Îl puteți folosi într-o cantitate redusă pentru a realiza un machiaj cu aspect natural, dar puteți aplica și o cantitate mai mare pentru un efect mai intens. Se uniformizează foarte frumos indiferent că este estompat cu un burete sau cu pensula și nu lasă pete. 


Iar ultimul produs testat în această perioadă este mascara 5 în 1 Wonderlash Ediția Aniversară, ce dispune de o mulțime de microperii fini (pe placul meu) ce reușesc cu ușurință să separe genele superioare și inferioare. Are o culoare intensă ce oferă profunzime privirii, o perie flexibilă din silicon și partea minunată e că nu-mi irită ochii. Îmi oferă un aspect natural, volum, nu încarcă genele, fiind perfectă pentru uz zilnic și ușor de demachiat. 


Această versiune nu e din nefericire rezistentă la apă, dar dacă vă doriți o astfel de mascara să știți că au și o formulă waterproof. Prețul ei e sub 20 lei în catalogul actual iar astfel de rezultate le-am obținut și cu alte produse mai scumpe, așa că merită o încercare. 

Voi știați/ați încercat aceste produse? Care sunt favoritele voastre din toate timpurile?

#OriflameRomania #ClientVIPOriflame #OriflameBeautyCommunity #TheNewOriflame #ReachYourHappyPlace

Comentarii

Postări populare