Viaţă nouă pentru becuri vechi (2)

by - joi, mai 16, 2013



Prin intermediul campaniei Racolamp am fost informată de faptul că societatea comercială Smirodava S.A deţine un contract începând cu luna ianuarie a anului 2009. Prin urmare, doresc să îi transmit felicitări societăţii comerciale pentru acest lucru. Este un lucru mai mult decât minunat, deoarece astfel becurile pot fi cu succes prelucrate şi componentele folosite la realizarea unora noi. Astfel, mediul are mai puţin de suferit. Este de admirat că nici vecinii nu au probleme în cadrul acestui lucru, societatea Smirodava S.A Roman fiind amplasată în acest oraş lângă unitatea comercială Penny Market. De asemenea, zona deţine şi alte unităţi specific urbane, constituite din blocuri şi magazine.
Până în prezent, compania Smirodava S.A a predat 121 de de kilograme de deşeuri. Prin urmare este un pas important pentru mediul în care trăim, atât la nivel de oraş cât şi la cel de ţară, respectiv la nivel mondial.
Doresc prin urmare, să felicit încă o dată compania S.A Smirodava pentru acest lucru, pentru faptul că îi acordă mediului o nouă şansă la viaţa şi că sunt implicaţi prin acest proces, inclusiv la îmbunătăţirea şi creşterea nivelului de trăi al oamenilor. Sincere felicitări!

You May Also Like

0 comments