MAMAIE, TU NU VREI LA TRIATHLON CHALLENGE MAMAIA?

by - sâmbătă, august 03, 2013

Şi nu mi-a venit cred ochilor când am văzut rutina mea zilnică este dată peste cap. Accesarea paginilor la ordinea zilei a decurs ok până în momentul când mi-am deschis una din favoritele mele pagini: Blogal Initiative. Iată surpriza:"Momentan ediţia a 2-a sa încheiat. Revenim cu cea de-a 3-a ediţie."(Dar cum???!!!! mor de ciudă şi furie...ce-o fi asta vreun virus păcătos?! Imediat de anihilez, te sparg, ai auzit?! Te sparg!)
Creierul meu trecea printr-o perioadă de nervozitate cronică şi nu prea concepea faptul din nefericire, prima ediţia la care am participat cu atâta suflet şi dăruire, care mi-a adus enormă satisfacţie prin simpla vizită pe blog a micilor şi scumpilor curioşi, sa încheiat.
Acum... gândeam...când o fi oare a 3-a ediţie? La toamnă? La iarnă? Când, cum?! Dar iată o păsărică fermecătoare mi-a trimis un email minunat făcându-mi ziua mai bună.

Deci nu închipuiţi câtă uşurare am simţit în sufletul meu când am văzut asta. Acum era altă problemă: oare ce produse sunt în GiftShop(nu te poţi abţine practic), oare ce campanii sunt (dacă sunt grele?), oare ce noi juraţi aunt (greu pentru ei dar şi mai greu pentru noi neştiind criteriile de jurizare pentru fiecare). Ei bine, am tras copertină de la Giftshop: bun bun caiete Skag Ar...(ceva îmi spune ediţia asta o îmi placă mai mult)...campanii: Triathlon Challenge Mamaia. Acum nu ştiam ce fac... bag... nu bag...dar toate campaniile până acum cei drept au fost nişte provocări peste care...pentru început măcar cât de cât pot zic cu modestie a fost binişor. Deci până la urmă mamaie, vrei sau ba mergi la Triathlon Challenge Mamaia?
Bine hai fie, hai trecem şi peste asta, hai scoatem lenea din sferele neuronaleşi pornim la treabă. În cadrul Triathlon Challenge Mamaia se realizează o competiţie de efect pentru toţi cei care iubesc sportul(sau poate se restricţionează la anumite sporturi, cum e la mine), iubesc apa sau bicicleta. Ei bine, e mai mult decât provocator, e megatentant!
Ador marea, ador valurile, briza...o adevărată nebunie. Însă, nu ştiu înot, deci pentru această campanie îmi depun candidatura pentru biciclist. Nu sunt perfecţionistă, însă ceea ce îmi propun trebuie dus la capăt, iar mersul pe bicicletă este ceva foarte relaxant şi practic. Este ceva util în viaţa de zi cu zi, însă, competiţia de la Mamaia, tre adune tot jarul de pe mine, toată forţa şi puterea ce se scurge prin vene petru a pune băbuţa în mişcare. Şi băbuţa asta de mine, cam adoră provocările şi nu se uşor bătută indiferent de ceea ce ar trebui se întâmple. O viaţă avem şi trebuie luptăm pentru a fi cei mai buni. Care îmi sunt argumentele? De ce doresc fiu acceptată în această competiţie?
Pe lângă cele menţionate mai sus, doresc -mi dezvolt performanţele, cunosc lume nouă şi capăt noi informaţii pe diferite domenii. Orice mic truc, orice mică informaţie te poate ajuta pe viitor, într-o altă competiţie oficială sau însuşi în olimpiada vieţii.
E o provocare mai mult decât imensă, ceva ce îmi poate oferi o nouă perspectivă asupra lucrurilor ce înconjoară, competiţiilor respectiv asupra potenţialului meu.
Bun venit din nou, Blogal Initiative!

You May Also Like

0 comments