Un team building reusit

by - marți, noiembrie 11, 2014


Team buildingul presupune o actvitate de grup, in cadrul caruia fiecare individ are drept scop atingerea unui tel comun ca si ceilalti membri. Prin team building, se pot gasi noi solutii, idei, concepte, care pot ajuta echipa sa treaca dincolo de obstacole si sa obtina rezultatul dorit. 

Putem vorbi despre organizarea unei activitati de team building in cazul unor cantonamente sau a unor tabere, unde vom desfasura activitati sportive, creative, proiecte, care vor creea o atmosfera interesanta si plina de suspans, sau in cazul unui eveniment corporate, alaturi de colegii de munca, in vederea desfasurarii unui miting de afaceri intr-o atmosfera relaxanta, destinsa, pentru realizarea unui plan de afaceri si implementarea sa ca proiect, sau in cazul unor expozitii artistice, de pictura, sculptura etc.


Desfasurarea unei astfel de activitati intr-un mediu diferit celui obisnuit, ajuta la o mai buna desfasurare a lucrurilor, intr-un cadru relaxant, care asigura o eficienta ridicata.

Vila Alpin aflata la Straja poate gazdui astfel de activitati intr-o atmosfera unica, inedita, intr-un peisaj muntos, ideal pentru aceasta perioada a anului si nu numai. 
Motivele pentru a realiza un team building la Straja sau in oricare alt loc, pot fi diverse, insa motivul pentru a alege locul respectiv unde se va desfasura activitatea si care va aduce o satisfactie deplina, va fi doar unul, bazat pe mai multe aspecte pozitive.

Care sunt avantajele derularii unui team building la munte?

In primul rand vorbim despre un traseu in natura, de o priveliste si un cadru pe deplin natural, un aer proaspat si curat. 
Zonele muntoase, mai ales cele care cu adevarat iti vor construi niste amintiri de neuitat, sunt situate de obicei in zone indepartate de domiciliu, insa merita sa te desparti de rutina zilnica, sa vizitezi locatii noi, daca nu ai avut sansa niciodata, sau o ai foarte rar. Poti cunoaste persoane noi si chiar iti poti imbunatati stilul in business. 
Poti experimenta sporturile extreme, deplasarea cu telecabina. Cei din jurul tau cu siguranta vor fi incantati de o astfel de idee.

Care sunt principalele avantaje cand alegi o tabara la Straja?

Pe langa aerul curat, natura va fi mereu primul si singurul prieten adevarat. Am facut cunostinta inca din primele clipe ale vietii, cand parintii ne-au scos pentru prima oara la plimbare si tot in natura am vazut si alte vietati asemeni noua, doar cu diferite dimensiuni si un anumit stil de viata. Insa am descoperit totul? Sau ne mai amintim ceva?
Aduc acest semn de intrebare deoarece consider ca am uitat ce inseamna sa ne bucuram de vacante, in special de cele care pot parea aparent banale, sau de acelea care se desfasoara in zone de care ne ferim fara motiv, chiar daca aduc bunastarea mintii, a sufletului si a trupului. 
Ne mai amintim de natura in drumul de la servici spre casa, sau atunci cand suntem obligati la diferite deplasari. 

La Straja gasim si un parc de distractie, unde se pot bucura chiar si cei mici, poti gasi un aer curat si puternic oxigenat, benefic tuturor. Gazda va fi foarte ospitaliera, iti va acorda ajutorul necesar pentru a te satisface pe deplin, puteti stabili de comun acord spatiul de care aveti nevoie, cum sa se realizeze amenajarea acestuia dar si alte preferinte mai personale, precum cele legate de meniu. Nu trebuie sa aveti nici-o retinere, asadar personalul va sta la dispozitie pentru a face cele mai bune alegeri si de a avea parte de o atmosfera asa cum v-ati imaginat.
Iar daca nu ai incercat, trebuie sa ei parte la frumoasa experienta a focului de tabara. Este ceva inedit la care fiecare persoana in parte trebuie sa ia parte cel putin o data in viata. In aceasta perioada e ceva mirific sa iti impartasesti experientele, ideile, la marginea focului de tabara, invaluiti de mirosul dulce al vinului fiert combinat cu aromele fine de scortisoara si portocala.


Gusturile nu se discuta iar eticheta o construiesc clientii prin parerile acestora.
Va invit sa incercati un team building la Straja!



Articol scris pentru Spring SuperBlog 2014.

You May Also Like

0 comments