Farmecul naturii

by - luni, martie 09, 2015

Sunt un calator in timp. Am strabatut de-a lungul existentei mele diferite zone, am cules informatii si acum nu ramane decat sa le imbin si sa le pun in practica in forma proprie astfel incat sa-mi fie de folos.
Conditia existentiala a prezentului este ca fizicul sa fie cat mai bine conturat, sa faca impresie si sa asigure un loc in societate. Vazand ca fizicul afiseaza intr-o forma mascata tipul individului uman si ca poate fi cu usurinta cosmetizat, s-a ajuns la concluzia ca dincolo de toate sanatatea si frumusetea interioara este vitala.
Asadar trebuie sa avem grija si sa cultivam ceea ce ne face noua bine in interior, caci de restul are grija gama Gerovital Happiness.
Noi ne inspiram de la ceea ce se afla in jurul nostru, insa cati ne inspiram de la natura?
De-a lungul calatoriei mele mi-am gasit sanatatea in fructe si cand ma gandesc la ele imi aduc aminte de fructele pe care le cultivau bunicii in propria lor gradina sau livada, crescute perfect natural, fara ingrasaminte sau alti produsi chimici.
Continutul lor bogat de vitamine si minerale mi-au asigurat mereu energia si fericirea interioara. In timp ce parfumul hipoalergenic imi ia mintile, aroma si savoarea lor  imi ofera tot ceea ce numesc eu stare de bine.
V-as putea povesti despre o multitudine de fructe si despre beneficiile lor asupra sanatatii insa nu este cazul sa scriu un roman. Va voi povesti despre cateva dintre cele mai cunoscute si indragite fructe care se dovedesc a fi prietenoase nu doar cu frumusetea exterioara ci si cu cea interioara.

Cand ai mancat prima oara caise? Iti mai aduci aminte cum a fost la prima intalnire?

Tot ce imi aduc aminte este ca eram tare mica. M-am trezit in gradina culegand fructe mici si rotunde, moi si parfumate, dintr-un copac pe care nu apucasem sa-l vad rodind niciodata.
Ulterior am ajuns la descoperirea ca nici forma nu-i intamplatoare si nici amprenta pe care si-o pune asupra ta inca de prima data cand apuci sa le savurezi. Caisele au samburele in forma de inima si mai abstract sau nu, acestea protejeaza organele vitale printre care si inima, devenind un adevarat izvor al sanatatii.
Au rol in stimularea digestiei, produc vitamine benefice vederii si sunt un adevarat remediu pentru a mentine o piele sanatoasa, curata si hidratata, indiferent ca alegi sa o folosesti ca aliment sau drept masca. Nu uita cand apare sezonul sa dai o fuga la curtea bunicii sau a vecinului si sa-i arati ca nu trebuie sa-i lipseasca acest fruct de la masa.


Fantezii cu afine...

Le-am intalnit adeseori insa va pot spune ca sunt irezistibile. Ultima oara m-au binedispus intr-o zi ploioasa, pe vremea cand mergeam la pescuit. Pentru cei ce ma cunosc stiu ca pescuitul este un hobby pe care imi place sa-l exploatez ori de cate ori am ocazia. M-am pitit intr-un tufis si am savurat fiecare bobita pana cand in mod surprinzator a trecut si furtuna ce nu parea a fi foarte prietenoasa. A fost de parca starea mea de bine si de incantare ar fi alungat orice lucru negativ din calea mea oferindu-mi pacea de a ma bucura de descoperirile copilariei. Desigur, fiind si darnica, am pastrat cateva si pentru familia mea.
Afinele ajuta in procesul digestei, lupta impotriva infectiilor din organism, creste imunitatea si pofta de mancare datorita vitaminei C si cel mai important lucru este acela ca protejeaza pielea impotriva radiatiilor solare. Sunt niste beneficii esentiale care ma ajuta sa-mi mentin sanatatea si vitalitatea.


Amintirii din copilarie

Cea mai frumoasa intamplare a copilariei mele, primul si cel mai delicios fruct pe care l-am gustat a fost zmeura. Aroma dulce-acrisoara, subtila si fina mi-a ramas in minte inca de atunci. Am luat cu mine aceasta amintire si o voi impartasi ori de cate ori voi avea ocazia. Dintre toate fructele acesta este preferatul meu si cel mai mult imi place sa il consum in stare naturala pentru a ma bucura pe deplin de beneficiile sale. 
Zmeura contine o gama variata de multivitamine, intareste oasele prin depozitarea vitaminelor si fixarea acestora, mentine sanatatea pielii si sanatatea danturii, ajuta la ameliorarea crampelor menstruale si nu numai. 
Cand eram copil nu ratam ocazia de a ma furisa in gradina batranei vecine si de a degusta cateva. Acum mama stie ce are de facut cand isi fac aparitia iar eu le astept bucuroasa.



Beneficiile fructelor sunt diverse fapt pentru care nu ma pot desparti de ele. Cum noi doamnele si domnisoarele moderne am inceput sa punem accent mai mult pe aspectul fizic, ne cosmetizam exteriorul pe cat se poate de mult. Pentru cei ce nu stiu eu sunt o mare fana a cremelor CC si BB. Marea majoritate a efectelor pozititive a putut fi usor observata. Acestea acopera si trateaza imperfectiunile tenului spre deosebire de alte produse cosmetice.
Ceea ce probabil tu nu stiai si vreau sa te informez este faptul ca acum te poti bucura de gama de fructe mentionata si pentru frumusetea exterioara a tenului si corpului tau. Noua gama plina de farmec de la Gerovital Happiness are in alcatuire extracte de fructe care iti improspateaza pielea, o hidrateaza in profunzime si inlatura orice imperfectiune in timp record. Totodata daca ai nevoie de un ten impecabil, pe langa alimentatia sanatoasa poti folosi cremele CC care vin in trei variante: zmeura pentru tenul normal, pe care o poti utiliza pentru tenul deschis la culoare, caisele pentru tenul uscat si cu nuanta medie, iar pentru tenul mixt/gras - afinele care se potrivesc tenului inchis la culoare. Astfel tenul tau este ferit de actiunea factorilor externi, este hidratat si regenerat in profunzime iar tu te bucuri de parfumul, prospetimea si sanatatea exterioara. In plus acestea sunt produse fara parabeni si asigura frumusetea intr-un mod cat mai natural fara a influenta negativ si chimic ingrijirea zilnica..

Zmeura este aroma fericirii mele de zi cu zi. Care este aroma fericirii tale?

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2015. 

You May Also Like

6 comments

  1. "Geniul omenesc nu va putea nicicand nascoci inventii mai desavarsite ca acelea creatie impresionanta desper asa numitul ,,frumos,,al vietii si naturii.
    Respect autorului/autoarei!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Excelent... Gandirea fabuloasa nu toti o putem scrie pe o foie de hartie sau pe internet...dar u poti..
    Felicitari...!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos se vede multă muncă in ce ai scris

    RăspundețiȘtergere
  4. In primul rand in tot ceea ce faci trebuie sa adaugi putina pasiune. In rest totul vine de la sine. Iar satisfactia se vede la final. E doar o invaluire a amintirilor din copilarie imbinata cu modernismul si preocuparile curente.

    RăspundețiȘtergere