A Cinderella story

by - sâmbătă, septembrie 05, 2015

In tinutul indepartat, acolo unde vazduhul rasuna bland alaturi de murmurul apei si unde zburatoarele se intreceau in maiestrie, traia o prea frumoasa fata Cinderella.
A sa poveste o stii inca din copilarie, cu o mama vitrega extrem de rea, cu un print caruia i-a luat mintile la bal si cu o viata saracacioasa.
Povestea inca se mai spune si astazi doar ca pe langa cea initiala mai intervin unele modificari strategice.
Noua Cinderella se intalnea pe ascuns cu printul visurilor dar de acum ceasul maturitatii incepea sa ticaie si ea era satula de dominatia mamei si a surorilor vitrege.
Intr-o zi, pe cand a descoperit calculatorul mamei vitrege, a strabatut cateva pagini online. Cinderella isi cautase cu mult timp in urma un refugiu, incerca sa fie la moda si testa noi aparitii pe piata datorita colaborarilor cu companiilor de renume. Acest lucru a fost posibil datorita statutului de blogger care i-a fost totodata un bun tovaras, un jurnal nestiut de mama vitrega si un loc unde putea fi ceea ce isi dorea dintotdeauna. Zilele ei pareau mai colorate cand revizuia comentariile pe blog, cand isi retraia amintirile postate la miezul noptii sau in toiul diminetii, caci doar atunci putea sa faca acest lucru fara a fi observata.
In scurt timp de la accesarea unor pagini online, Cinderella a descoperit o oportunitate fantastica: acum isi poate realiza propriile sale venituri cu un minim de efort cu ajutorul Quickmobile prin Profitshare, care ofera comisioane pentru produsele promovate si vandute prin intermediul acestora.
 Gama Quickmobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, Quickmobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux.
Astfel Cinderella a descoperit sansa viitorului atat pentru ea ca detinator de blog cat si pentru detinatorii de site-uri care pot beneficia de un venit suplimentar prin intermediul acestei afilieri.
Cinderella si-a mai amintit ca detine un produs fantastic de la Quickmobile: o baterie externa, cu 2 porturi de incarcare si o lanterna, de care este extrem de multumita.
Pe langa venitul suplimentar pe care il poate obtine, ea are ocazia sa se pozitioneze pe locul 3 ca afiliat al perioadei 1 Aprilie-30 Aprilie 2015 iar la extragerea din 1 Iunie sa fie fericita castigatoare a unui smartwach. Daca insa se situeaza pe locul doi ea va castiga o tableta Xiaomi MIPAD iar daca va fi declarata afiliatul lunii va deveni fericita posesoare al unui Samsung Galaxy S6 32 GB.
In plus, toti afiliatii vor participa la o extragere in urma careia fericitul castigator desemnat prin tragere la sort se va bucura de o tableta Nokia Lumia 2520. Se pare ca Cinderella s-a apucat serios de treaba si vrea sa-si vada orice vis indeplinit, bucurandu-se astfel de beneficiile afilierii Quickmobile prin Profitshare.
Din nefericire, acest secret nu a putut fi tinut secret prea mult timp caci mama cea vitrega la si descoperit. I-a suras ideea comisioanelor si mai mult cea a premiilor puse la bataie. Asadar a devenit la randul acesteia un afiliat si a intrat in concurs.
Eu sunt tare curioasa sa vad cine va castiga aceasta batalie si cine va fi fericitul castigator al premiului cel mare.
Tu ce zici? Nu suna tentant? Te bagi?

You May Also Like

0 comments