Airstocking: Frumusete fara batranete si viata fara chin

Picioarele catifelate si perfecte pentru o seara speciala cu fetele la un cocktail, la o iesire in parc sau la o ocazie speciala. Cu toate ne dorim acest lucru si facem tot ce ne sta in putinta pentru a obtine acest lucru.
Pe langa o intretinere periodica prin intermediul produselor de ingrijire si a aparatelor specializate pentru frumusetea picioarelor tale, picioarele tale necesita pentru multe dintre momentele tale speciale o atentie deosebita.

Culoarea pielii si modul in care se aseaza vestimentatia pe corp, mai ales in sezonul estival sau atunci cand lasi picioarele la vedere, pun accentul asupra picioarelor tale frumoase scotandu-le in evidenta.

Ciorapii: placere sau necesitate

Eu fac parte din categoria persoanelor care nu suporta ciorapii. Pielea imi este foarte sensibila iar ciorapii imi ofera o stare de disconfort, provocandu-mi mancarime si o senzatie de om inchis.
Probabil ca-ti suna cunoscut! In plus, daca doresc sa ma asez la o masa, daca am de parcurs un drum, trebuie sa ma gandesc pas cu pas la tot ceea ce voi face, pentru a evita eventualele daune asupra ciorapilor.

De obicei imi tin maxim 2 purtari si nu-i suport pe piele mai mult de 2-3 ore. Obisnuiesc la aniversari sa ma baricadez in baie si sa-i dau jos, mergand pe ideea ca nimeni nu-mi va mai observa picioarele. Este un acrificiu care rar il pot duce pana la capat.
Si culoarea este greu de decis. Desi ciorapii vin intr-o gama diversa de nuante, nu toate se potrivesc si ofera aspectul unor picioare de invidiat.

Asadar pentru multi dintre noi ciorapii sunt o necesitate care necesita multa atentie si sacrificii. Si cum nu cunoastem alta solutie, o sa apelam la ciorapi de fiecare data cand este cazul.


Airstocking: Frumusete fara batranete si viata fara chin

Ti-ai acordat timpul necesar sa-ti alegi rochia perfecta, sa-ti realizezi un make-up deosebit si sa-ti pregatesti parul. E vremea sa treci la picioare!


Te-ai gandit sa te epilezi si evident, daca nu ai ales deja o pereche de ciorapi, iti trimiti prietenul/sotul/mama sa-ti achizitioneze o pereche. 
Candva am fost la fel ca tine, acum eu stiu de produsele airstocking!




                                            Airstocking

Exista solutii pentru aproape orice! Orice imperfectiune aparuta in momentul nepotrivit sau orice problema a tenului poate fi rezolvata cu usurinta cu ajutorul produselor cosmetice, destinate special acestui lucru. De ce n-ar exista acest tip de produse pentru frumusetea picioarelor?



Ei bine, chiar exista produse special concepute, varianta "ciorapi intr-o sticluta' si acestea sunt cunoscute sub denumirea de produse airstocking si care se ocupa de makeup-ul picioarelor.

O gama forte variata de produse airstocking o gasesti la Aoro. Produsele se aplica usor, indiferent ca apelezi la o crema sau la un sprey.

Cum se comporta produsele airstocking? Ce fac de fapt?

Daca te-ai saturat de ciorapi produsele airstocking iti stau la dispozitie! Acestea au actiune asemanatoare unor ciorapi sau a unui fond de ten. 

  • Sunt usor de transportat si utilizat oricand si de cate ori doresti;
  • Vin intr-o gama variata de nuante pentru a gasi nuanta potrivita picioarelor tale (exact ca la un fond de ten);
  • Sunt perfecte in sezonul cald, permitand pielii sa respire, oferindu-ti totodata fermitatea si pefectiunea picioarelor;
  • Acopera imperfectiunile, prin urmare nu trebuie sa te supui la un chin. Picioarele perfecte nu se gasesc doar in ciorapi.


Perioada moderna aduce o multime de solutii pentru o frumuete de lunga durata si fara chin, iar produsele airstocking, de care recunosc ca abia le-am descoperit, ne vin in ajutor pentru a beneficia de acelasi rezultat exceptional fara neplaceri si chin. 
Picioarele se pot bucura de frumusete fara batranete utilizand aceste produse. Acestea se afla pe lista mea de dorinte si abia astept sa le incerc.



Aoro este locul unde gasesti o gama variata de produse airstocking de durata si de cea mai buna calitate. In plus ti se pun la dispozitie diferite oferte si cadouri in fiecare luna si sezon. Ai livrare rapida prin curier direct la tine acasa. Tu doar alege produsul care ti se potriveste!

         Tu ai auzit de produsele airstocking? Le-ai incercat?
                                         Cum ti se par?

Comentarii

Postări populare