Avantaje cu SHEIN

by - luni, august 03, 2015

Cui nu-i place sa aiba bani cat sa-si cumpere tot ce vrea poftele sale? Si cine n-ar dori bani grei dintr-o placere, un ideal sau un hobby?

Numar de telefon? Adresa de contact?

Nu este cazul! Nu este ceva comun dar nici sarit de pe fix in care sa zici: -Vai domn'le! Fii atent ce mai viseaza si fata asta! Nu!
Activitatea mea de vara


Daca un job e ceva mai greu de gasit sau daca detii deja unul dar te gandesti ca nu ar strica ceva rau pe langa, te invit sa faci parte din programul de afiliere SheIn.


Ce presupune:
  • Ai nevoie de un calculator conectat la internet, un blog si mult spor!
  • Redactezi articole despre produse, despre promotiile aferente fiecarei luni. Orice vizualizare catre pozele adaugate de tine, timp de 30 secunde lasate deschise acele pagini iti poate aduce 15$ iar comenzile prietenilor cu ajutorul acestui lucru un comision de 10%.

  • Ai reduceri senzationale la o multime de produse, de calitate (eu detin o fusta din imitatie SheIn care este de foarte buna calitate).
  • Daca postarea ta nu a avut succes (monitorizarea traficului redirectionat de blogul tau) tot esti recompensat cu 500 puncte, echivalentul a 5$ pentru achizitii pe site.

  • Lunar te bucur de bani si puncte suplimentar pentru implicarea ta.
Suna tentant, usor si extrem de util, nu-i asa? Ce mai astepti? Intra si tu si inregistreaza-te pe SheIn. Vei fi la curent cu cele mai noi lucruri in materie de fashion, pentru zeita sau domnul din tine.


Cum ti se par produsele? Tu ai comandat de pe SheIn?

You May Also Like

0 comments