Another season, another SuperBlog edition

by - duminică, septembrie 06, 2015

Sper ca v-ati bucurat din plin de zilele calduroase de afara si de anotimpul frumos care se apropie de sfarsit. Teoretic toamna isi intra in forte, practii unii dintre noi inca se mai bucura de cateva zile de vreme frumoasa cu mici variatii de temperatura.
Vara asta a fost senzationala! M-am bucurat de fiecare lucru in parte, am colindat drumurile in lung si in lat, revenind aici doar pentru a va impartasi unele lucruri si experiente.
Toamna se furiseaza usor si in scurt timp isi va face simtita prezenta la modul cel mai serios (eu inca sper ca va mai intarzia macar o saptamana).
Toamna se numara bobocii, toamna copacii isi astern covorul de frunze si tot toamna incepe o noua editie SuperBlog.


Ca in fiecare primavara si toamna SuperBlog ne invita sa ne ascutim simturile, ideile si condeiul intr-o competitie fara precedent.
Particip la SuperBlog de cativa ani incoace (2-3), practic SuperBlog a fost competitia de debut si o data intrata in hora, devine obisnuinta si trebuie sa joci pana la capat, la nesfarsit, din nou si din nou.

Asadar imi anunnt intentia si de aceasta data de a participa si de a descoperii noi campanii misterioase alaturi de sponsori renumiti (Delaco, Coty, Mediadot, MarketOnline, Farmec etc,) dar si alti parteneri proaspeti abia patrunsi in aceasta lume care vor sa faca parte din comunitatea bloggerilor, sa ne cunoasca mai bine si sa ne alimenteze talentul si inspiratia pe parcursul derularii probelor.


Inscrierile se pot realiza pe toata perioada competiei si pot participa persoanele cu o varsta minima de 14 ani ce detin o pagina ale carei postari sunt realizate in limba romana. Totodata este nevoie de multa inspiratie si deschidere catre nou.
SuperBlog isi "deschide portile" de la 1 Octombrie, pana atunci ne putem "achizitiona biletul de inscriere".Glumesc, participarea este gratuita, textele pot "percepe tarif" sponsorilor, respectiv pot fi nominalizate castigatoare de-a lungul campaniei si premiile vor fi extrem de tentante, precum la orice alta editie.

Hai si tu sa ne intrecem in condei, sa cunoastem o comunitate din ce in ce mai bogata si sa luam parte la experienta vietii noastre. Slefuieste-ti tastele, reinstaleaza-ti Windows-ul si fii pregatit!
Toamna asta sunt pe blog cu SuperBlog.

Acest articol anunta inscrierea in editia de toamna a competitiei SuperBlog 2015.

You May Also Like

4 comments

  1. Succes mândră, sper să ne vedem la Gală :*.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga mea :* Nu stiu daca voi reusi insa vom vedea la timpul oportun. Ma crezi ca pe-o parte imi este si frica? Cred ca am agitat candva niste spirite si nu as fi intampinata cu drag. Si nu prea imi face mie placere sa fiu in plus :D

      Ștergere
  2. Bine ai revenit in SuperBlog, Alexa! :)

    Iti multumim pentru inscriere si iti dorim succes! Te asteptam la start pe 1 octombrie, cu prima proba. Speram sa te regasim la linia de finish si la Gala SuperBlog. :) Inspiratie din plin si toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere