5000 euro pentru orice vis

by - miercuri, octombrie 21, 2015

Unele vise nu au pret, altele par imposibile. Veridicitatea acestora tine de noi, daca dorim cu adevarat sa ni le indeplinim sau sa ramana doar vise.
Un vis de 5000 euro pare a fi de domeniul filmelor fantastice dar de ce nu s-ar putea indeplini?
Cu toata economia din lume si gestionarea marunta pe care obisnuim sa o facem, probabil ca nu am satisface doar un simplu vis sau o nevoie, ci o sumedenie.
Totalitatea dorintelor indeplinite formeaza un vis maret care nu poate aduce decat beneficii si bucurii.

Visul meu de 5000 euro

Ar fi dificil sa faci un exercitiu de imaginatie si sa te gandesti la ce-ai face cu 5000 euro. Avem prea multe vise si obisnuim sa le compactam incat sa adunam totalitatea necesitatilor in suma pe care ne-o putem permite.
Am facut recent cunostinta cu primul meu card de cumparaturi, perfect pentru a achizitiona tot ce-mi pofteste inima. Nu te gandi ca daca sunt femeie visez doar la truse de farduri si dulapuri pline cu haine si pantofi. As zice ca am vise mult mai mari, care nu sunt doar simple mofturi sau fantezii ale femeilor moderne, ci chiar necesitati ale omului de rand, indiferent de sex.
Sa nu zici ca sunt o persoana egoista iti voi marturisi cum de-mi pot indeplini acum un vis atat de maret. 
Treaba este cat se poate de simpla: iti faci cardul STAR Forte la Banca Transilvania si treci la treaba. Visele nu pot astepta o viata!

Cardul se emite in mod gratuit si ajutorul acestuia poti realiza imprumuturi de pana la 5 ori mai mari decat venitul pe care il ai in prezent. Cardul poate fi utilizat intr-o multime de de magazine partenere cunoscute din toata lumea. De asemenea fiecare achizitie iti ofera cadou puncte STAR pe care le poti transforma in bani si sa le utilizezi in achizitionarea produselor favorite.

Ti-a facut ceva cu ochiul insa portofelul nu are atatia verzisori pe cat ai avea nevoie?

Acest card te ajuta sa-ti indeplinesti visele si prin achizitia in rate. Treaba este cu mult mai simpla caci nu ai nevoie de documente care sa-ti ateste venitul. Precum cadourile, visele pot fi surprinzatoare, chiar si atunci cand ni le implinim noi insine.

Curios ce voi face cu cei 5000 euro? Ia sa vedem...

1. Unul dintre cele mai mari vise ale mele este un laptop nou. Urmaresc de mult timp site-ul Emag iar asta este sansa de a inlocui "piesa mea de rezistenta".
2. Mi-as dori o dantura de invidiat. Din pacate ma confrunt cu probleme destul de serioase din acest punct de vedere si cred ca ar fi cazul sa iau atitudine. Prin intermediul cardului Star si a partenerului Fildes Dent pot avea zambetul mult visat. Din cate am inteles doamna doctor Alina creeaza multe zambete.


3. Chiar daca am trecut de fericitii 18 ani, nu ma laud cu un permis de conducere, insa consider ca este extrem de util. Binenteles, un permis nu ar avea valoare fara o masina si se pot gasi autoturisme la preturi destul de rezonabile. Ar fi un bun inceput si mi-ar sari in ajutor. E chiar dificil sa ma lupt la 40 kilograme cu vremea urata, drumul dintre casa si facultate, cand sunt plina cu varf de bagaje. 
4. Un ultim vis care mi-ar fi de mare folos, desi probabil e prea devreme sa ma pronunt in privinta acestui fapt, ar fi acela de a-mi continua studiile superioare si de a realiza un curs de beauty in viitorul apropiat.
Cred ca in acest mod imi pot asigura nevoile si ca pot sa am o sansa catre un viitor mai bun si mai implinit, cu calificari in diferite domenii.


Pentru fiecare vis exista un magazin partener si un card care il poate transforma in realitate!

Tu ce ai face cu 5000 de euro?

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2015.

You May Also Like

1 comments

  1. mi-as lua multe cu acesti bani, cred ca dorintele mele sunt asemanatoare cu ale tale!

    RăspundețiȘtergere