Review: Prima comanda Aoro

by - joi, octombrie 01, 2015

Mi-am zis sa ma intorc din vacanta si sa gasesc acasa un "bagaj" de colete, ceea ce s-a si intamplat cu ajutorul celei mai bune prietene.
Intr-o dimineata, desi eram pe Roaming, am primit un mesaj de la serviciul de curierat.
Cine sa fie? Mi-am amintit pe urma ca asteptam coletul Aoro. Am tot auzit de ei la radio, pe internet, dar nu incercasem produsele lor si m-am gandit sa le dau o sansa.
Ce am comandat? Un set complex de make-up. Aveti si poza de prezentare la trusa de machiaj, asa cum se prezinta pe pagina Aoro:


Pretul mi s-a parut foarte mare avand in vedere cantitatea de produse. 

Makeup Trading Shadow Set set cosmetice III contine: 2 oje, 2 rujuri, 4 mini pudre, o paleta de farduri, o paleta de lipgloss, un creion de ochi si unul de buze, un rimel si 2 pensule pentru blush.

Odata cu terminarea vacantei am fost sa-mi ridic coletele de la prietena mea si evident, am inceput imediat sa le inspectez.
Primul a fost cel de la Aoro.

Primele impresii

Coletul a fost foarte bine impachetat si sigilat. Cei de la Aoro ofera clientilor si un mic ghid in ceea ce priveste primirea coletelor. Personalul ne recomanda sa verificam daca acesta are sigiliul Aoro de-a intregul, nu din mai multe bucati, cutia sa nu fie deteriorata etc. 
Astfel de lucruri ne ajuta sa ne dam seama daca cineva a avut o incercare sau chiar a disfacut ccoletul inainte de ajunge la destinatie.
Cutia cu produse a fost impachetata in prealabil cu o folie cu bule pentru a se asigura ca totul ajunge intreg. Ultima oara cand am primit cosmetice, chiar si prin curier, au ajuns sparte, de data aceasta impachetarea riguroasa a evitat orice tip de incidente.


Pe langa setul comandat am mai avut sansa de a primi cadou un esanton de 1 ml in mod gratuit, la alegere din 3. Am ales un parfum Rihanna Reb´l Fleur. Mostra se afla intr-o alta punguta cu bule, strecurata intre randurile in care era bagata trusa. Nota 10 pentru impachetare!

Am ajuns la set. Am avut parte de o surpriza destul de ridicata, dar chiar placuta din punctul meu de vedere.
Nuantele produselor sunt cu totul si cu totul altele fata de poza de prezentare. Pe mine personal chiar m-a bucurat acest lucru. Chiar ma gandeam ca nu voi putea folosi 2 blush-uri si cateva nuante din cele doua palete. Avand tenul foarte deschis la culoare, am nevoie de o pudra foarte deschisa.
In realitate nuantele sunt mult mai vii, usor de adaptat fiecarui ten si nu nuante de pamant cum se observa in poza de prezentare.


Recunosc ca as fi preferat acea oja maro in loc de albastru si in loc de acel creion albastru unul negru. In rest am fost foarte multumita la prima vedere.
Desi nu obisnuiesc sa realizez zilnic un make-up complet, foarte entuziasmata fiind, in ultimele doua saptamani m-am machiat aproape zilnic.
De obicei realizez un machiaj foarte simplu, asa ca am utilizat in mod special nuantele de maro, piersica, alb si roz.


Intai si intai aplic pe fata un fond de ten sau o crema CC/BB. Momentan folosesc Max Factor Color Adapt. Am tenul foarte sensibil asa ca de fiecare data cand utilizez ceva nou, riscurile in a mi se umple fata de bube este mare.

Machiajul zilnic

Intai am aplicat fonduul de ten. Eu il aplic cu degetele, nu ma impac cu ideea de a folosi un burete.
Ochii: Am aplicat in coltul din interior nuanta de alb, respectiv roz si cu nuantele de maro am creat umbre, urmand la final sa adaug culoarea piersica pe arcada, pentru putina luminozitate. Am trasat apoi o linie subtire pe ploapa, deasupra genelor, cu un tus si la final rimelul.
Buze: Pe parcursul acestor saptamani am prins ceva mai mult curaj. In mod obisnuit folosesc doar luciu de buze, dar nuantele rujurilor m-au tentat destul de tare.
Amandoua imi plac la nebunie si niciodata nu m-as fi crezut in stare sa port acea culoare puernica de roz si sa-mi si placa. Eu alerg dupa luciuri foarte hidratante, rujurile avand o cremozitate medie, am mai aplicat uneori din paleta de lipgloss nuanta de roz deschis.


La final am aplicat nuanta deschisa de blush roz in obraji, pentru a da putina culoare pometilor mei.

Iata ce a iesit:





Machiajul are o durata de rezistenta de circa 5-6 ore. In plus, fata de momentele cand utilizam alte produse, nici nu se simte ca as avea ceva pe fata, desi eu stiu asta si nici nu s-a intamplat sa intampin o senzatie de iritatie (usturime, mancarime, etc), precum la alte farduri.
In plus toate au o marime redusa astfel incat le poti strecura cu usurinta in geanta si sa reimprospatezi make-upul ori de cate ori simti nevoia.

Unghiile

Asa cum va spuneam setul detine doua nuante. Desi e albastru in loc de maro-auriu, nu ma deranjeaza. Eu ador albastrul! Si mai e si o nuanta mata.

Prima chestie cand am deschis coletul, a fost sa incerc ojele, intai cea mov apoi cea albastra, cu toate ca in ultima vreme utilizez mai mult vopsele acrilice.
Ojele rezista circa 7 zile si mi-a placut la nebunie cum imi pun forma unghiilor in evidenta.







Si nu, nu sunt unghii false, daca asta va trecea prin cap, doar ca aceste nuante stiu sa le aduca in centru atentiei.

Va ziceam si ceva de o mostra. Miroase divin! Seamana cu parfumul meu preferat Ange ou Demon de la Givency si persista circa 2-3 ore. Mirosul in schimb este foarte placut si fin. In mod obisnuit la mine un parfum nu persista foarte mult deci mi se pare destul de ok. Cred ca il voi trece pe lista de cumparaturi.


In concluzie ma simt foarte multumita de achizitia facuta si de proprietatile acestora.
Voi apela cu incredere la acestea, mai ales ca se anunta o perioada plina de sedinte foto.
 


Voi ati incercat produsele Aoro? Cum vi se par? Dar aceasta trusa de make-up?

Kisses.










You May Also Like

3 comments

  1. Hi there, I wish for to subscribe for this weblog to obtain latest updates, so where can i do it please assist.


    Also visit my weeblog ... how to hack tap titans

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello. Thank you verry muck for your visit. Is verry easy to subscribe: go to the right side and push"inscrieti-va pe acest site". Also you can connect with G+. Is verry easy. Thank you so much for waching and for your interest. I hope is verry helpfull to you the google translate bar to can be in tuch with new posts. Kisses.

    RăspundețiȘtergere
  3. trusa e superba! nu am folosit aceste produse din pacate! multumesc pentru articol. pupici

    RăspundețiȘtergere