Jurnal de toamna: Alegerea outfitului perfect

by - vineri, noiembrie 13, 2015

Vremea ne cam joaca feste in ultima perioada. Trebuie sa recunoastem ca nici noi nu suntem mai putin dificili decat aceasta.
Privesc in calendar cu melancolie si realizez ca a mai trecut un an din viata mea si ca e iarasi toamna. Asadar este un nou prilej de a-mi schimba stilul si garderoba.

In ultima vreme am descoperit o multime de produse fantastice in diferite magazine. Printre acestea se numara si Raibow Outlet, un magazin online ceva mai aparte fata de ceea ce ati fost obisnuiti sa vedeti pana acum.

Cine este Rainbow Outlet

Asa cum ati fost obisnuiti, Rainbow Outlet este tot un magazin online de articole vestimentare si accesorii, de toate tipurile si pentru toate varstele.
O sa fiti extrem de surprinsi sa aflati ca este un magazin online romanesc. La fel ca multe alte persoane, in ultima vreme am fost tentata sa comand din magazinele online straine, ceea ce am si facut. Motivul il reprezinta preturile scazute, calitatea ridicata si modelele unicate. 

Cei care inca mai achizitioneaza produse la noi din tara prefera acele articole ce poarta denumirea unui brand cunoscut.
Achizitiile online sunt extrem de prietenoase: poti realiza o comanda de oricand si oriunde, la orice ora, urmand ca produsele favorite sa ajunga direct la usa casei tale, acest lucru ajutandu-te sa economisesti timp si bani.

Rainbow Outlet raspunde dorintelor afirmate de catre clientii si le pun la dispozitie articole vestimentare de firma, la preturi extrem de accesibile.

Cu siguranta vi s-a intamplat sa comandati un produs care sa nu coincida cu imaginea de pe site sau v-ati indragostit de un produs de firma, care atesta o calitate mult superioara, insa care avea un pret ceva mai piperat. Aceste lucruri v-au facut cu siguranta sa renuntati la schizitiile online sau s-a diminuat pasiunea pentru lucrurile de calitate pe care nu vi le permiteti.

Acest magazin de haine outlet ofera exact produsele pe care le poti surprinde in portofoliu online, produse ale unor branduri renumite, la preturi de sarbatoare. Cei care achizitioneaza frecvent astfel de produse stiu la ce ma refer. Rainbow Outlet detine marci recunoscute precum Zara, Stradivarius sau Berska, la preturi de producator. Totodata alegerile favorite ajung cu doar un click direct la usa casei tale.

Prin urmare nu e nevoie sa luam de la straini cand avem si la noi magazine de unde putem achizitiona produse ieftine si de calitate.

Avantajele unei comenzi dintr-un magazin online romanesc

Rainbow Outlet prezinta o multime de avantaje de care ar trebui sa profitam si sa tinem cont atunci cand ne gandim la o noua achizitie. Printre acestea se numara:

  • produse de renume la preturi de producator, extrem de mici, comparativ cu alte magazine;
  • produse unicate romanesti la fel de calitative cu cele din afara tarii;
  • dupa plasarea unei comenzi produsele ajung in maxim 24 de ore, evitand astfel taxele vamale dar si perioada indelungata de livrare precum in cazul unei comenzi pe un magazin online strain;
  • comenzile peste 150 lei beneficiaza de transport gratuit;
  • in cazul unor neplaceri produsul se poate returna in termen de 30 zile;
  • beneficiezi de consiliere gratuita de luni pana vineri pentru orice nelamurire sau problema intampinata etc.



Alegerea Raibow Outlet

Intr-un an s-au schimbat multe lucruri. Toamna asta imi doresc sa fac o schimbare si un motiv bun pentru a realiza o prima achizitie din acest magazin este viitorul blogmeet ce va avea loc in curand.

Locatia este una eleganta, vintage, iar eu imi doresc sa surprind detaliile acestui anotimp frumos prin intermediul unui nou stil.

Caut de ceva vreme o preche de incaltaminte potrivita cu anotimpul si cu noul stil pe care doresc sa il adopt.
Am gasit in final o pereche de platforme la un super pret.

Ador platformele deoarece sunt extrem de comode si usor de asortat. Acestea ofera feminitate tinutei si scot in evidenta frumusetea picioarelor.

Dintre multitudinea de rochii outlet am ales o rochie Berska, simpla si neagra, cu maneca trei sferturi. 
Negrul nu da niciodata gres. In plus, materialul pare extrem de bine consolidat si potrivit pentru vremea schimbatoare. Am ales aceasta rochie clos deoarece evidentiaza frumos formele unei persoane subtiri ca mine si nu numai. Este un element de nelipsit din garderoba, mereu la moda si potrivita pentru orice varsta.
Accesorizata asa cum se cuvine, aceasta rochie este perfecta atat pentru un eveniment cat si intr-o zi obisnuita. Cred ca cele mai frumoase haine sunt acelea pe care le poti scoate din garderoba oricand doresti.


Totodata aceasta tinuta cere si o jacheta pe masura. Pentru ca am in ultima vreme o atractie enorma catre paltoane, l-am gasit pe cel mai potrivit in categoria de paltoane outlet. Paltonul Zara este modern, elegant si merge perfect cu rochia si platformele, dar si la un alt stil alcatuit spre exemplu dintr-o pereche de jeans, un pulover si o pereche de cizme sau bocanci.



Fermoarul situat pe o parte este un detaliu modern si alaturi de combinatia de materiale se transforma intr-una dintre piesele obligatorii de sezon.

Un ultim pas pe care il voi avea in vedere vor fi accesoriile. Cei de la Raibow Outlet au si o multime de accesorii de sezon care pot fi cu usorinta adaugate tinutei noastre, 

Voi adauga acestei tinute si un colier colorat alaturi de o gentuta mica Stradivarius, perfect cat sa adaug un strop de culoare si sa-mi depozitez doar strictul necesar  . 

Spre deosebire de alte dati, mi-am ales cu usurinta stilul si produsele favorite prin intermediul Rainbow Outlet. Sunt extrem de incantata de cele alese si de costul final extrem de mic al acestei tinute. 
Toamna asta ma imbrac comod, ieftin si elegant cu Rainbow Outlet.



Cum vi se pare tinuta mea? Voi ce ati comandat de pe Rainbow Outlet? 




You May Also Like

5 comments

  1. este super frumoasa! eu nu am comandat niciodata de pe acest sait! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, imi plac enorm de mult platformele,mie una imi e cam teama sa fac comanda la haine sau incaltaminte online,de frica nepotrivirii,ma bucur ca mai exista si site uri k care sa ofere clientiilor niste avantaje sa zic asa ! :* voi vedea pe viitor

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt LUNGU FLORENTINA MIHAELA sunt superbe imi plac foarte mult

    RăspundețiȘtergere