Zambete si flori

by - luni, noiembrie 16, 2015

L-am cunoscut in toamna lui 2011. Era frig si pustiu pe strazi, doar ce mai vedeai pe cate o straduta vecina un mos sau un grup de copii.
Era seara. Nu mai iesisem in oras de foarte mult timp asa ca la cererea unui grup mic de prieteni, o increngatura, mi-am facut curaj sa strabat cateva strazi pana la localul din apropierea casei. Eram cu un tovaras care s-a oferit sa ma conduca pe strazile reci si intunecate.
Prietenii sarbatoareau cu mare fast ziua a trei dintre ei. Era in ziua de Sfantul Andrei, deci era de asteptat ca localul sa fie plin de sarbatoriti si sa fie si cativa cunoscuti.

Bogdan, sarbatorit la randul sau, pusese ochii pe mine. Ne cunosteam mai bine de jumatate de an si asa cum zice el acum, a primit in dar cel mai frumos cadou: pe mine. Atunci a fost ziua cand a inceput relatia noastra. A fost seara lui, seara noastra.
Doar un barbat perfect poate spune asta si unul care stie cu adevarat ce isi doreste de la viata. Sau cel putin asa cred.


Cu toate acestea, Bogdan nu este un barbat romantic. Nici pe departe. Un bun exemplu este faptul ca Bogdan nu ofera flori. Nu datorita faptului ca nu ii place sau ca le considera o risipa ci pentru ca zice ca ar purta ghinion.
Si totusi, in primavara anului 2012, am primit de 8 martie primul trandafir de Bogdan. Am fost extrem de surprinsa, onorata si extrem de bucuroasa. Ma entuziasmez foarte tare cand primesc mici atentii, indiferent de tipul acestora.
Eram prima persoana din viata sa, cu care incepuse o relatie ce aparent parea serioasa. M-a prezentat inclusiv mamei sale. Si stiti ca nu orice baiat sau fata, isi duce acasa prietenul respectiv prietena, sa o prezinte la parinti, daca nu s-ar implica serios.
In acelas timp eram extrem de fericita caci eram prima persoana careia i-a daruit o floare si nu orice floare: un trandafir.

Era un trandafir rosu ca flacara, parfumat si bogat in coroana de petale, asezat intr-un ambalaj sclipitor si cu o funda frumoasa prinsa la un capat. Nici eu nu mai avusesem pana atunci o relatie de acest tip.
S-a dovedit ca prima floare, primul trandafir oferit in dar de el, nu a adus cu sine ghinion ci dimpotriva, multe clipe de fericire, zambete, realizari, bucurii si tristeti impreuna.

Astfel relatia noastra este chiar si acum la fel de colorata, palpitanta si jucausa, dar la fel de frumoasa in fiecare zi, ca la inceput.
Dragostea inca pluteste in aer si ni se intampla destul de rar sa simtim pana in varful talpilor fiorii primului sarut si caldura primei imbratisari.

De curand, am facut patru ani de cand suntem impreuna si am avut parte de o surpriza de proportii.

Era o zi friguroasa si ne plimbam tinandu-ne de mana prin centrul Bucurestiului. Mai avea putin si se intuneca.
Am zis sa dam o fuga pana in Cismigiu. De fapt chiar a insistat sa facem asta. M-as fi putut opune?

Ajungand acolo, m-a legat la ochi si mi-a zis sa ma las coordonata de vocea sa. M-a condus in mijlocul podisului si m-a dezlegat la ochi. De-a lungul podisului erau intinse candele mici de lumanari aprinse, cateva cosuri cu trandafiri bogate si frumos aranjate, iar intr-un colt era ascuns un biletel cu mesaj. Cred ca stiti deja ce scria pe el.



Apoi restul lucrurilor s-au intamplat atat de repede ca nici n-am observat cand si cum au avut loc. A scos de la spate un buchet de trandafiri, o cutie cu praline si un ursulet de plus.
Era un buchet superb de trandafiri rosii si albi, o combinatie intre pasiune si dragoste, inocenta si delicatete.

 Fiinta asta nu a fost niciodata asa romantica! Desi ramasesem fara vlaga am constatat ca era exact acelas aranjament floral pe care l-am surprins in urma cu ceva vreme la o florarie online din Bucuresti. Am tinut minte acest aspect deoarece floraria aceea mi s-a parut de-a dreptul magica si speciala.

Unii nu ofera flori decat la persoane extrem de speciale. La aceasta florarie online am vazut o multime de flori si aranjamente florale minunate ideale pentru a le oferi in dar celor dragi. Nu am mai auzit niciodata de existenta unor flori la cutie, un aspect genial pentru astfel de persoane ce intrec asteptarile sau pentru cei mai timizi care vor sa ofere un dar unic. O domnisoara se poate astepta la un cadou in aceasta situatie, insa nicidecum la un buchet superb de flori.


Ideea unui astfel de magazin este ideala pentru intreaga populatie. Cum majoritatea barbatilor nu se pot ascunde de noi, una este sa incerce sa zica o minciuna nevinovata, timp in care ei cauta sa ne surprinda si practic surpriza nu mai este chiar de proportii, fie acceseaza acest magazin online si realizeaza o comanda. Oricum in ziua de azi suntem conectati la internet la orice pas, deci nu ar starni banuieli sub nicio forma.
Livrarea are loc in aceeasi zi, intr-un interval de 2-4 ore, timp suficient in care domnii isi pot planui scenariul. BucheteTrandafiri.ro ofera si posibilitatea de a adauga comenzii o atentie suplimentara precum: o cutie cu ciocolata sau praline, ursulet de plus, sampanie, macarons sau o vaza.

Pe langa flori proaspete primim in dar multa dragoste, amintiri si zambete ce ne vor insoti intreaga noastra viata.
In acelas timp, stiam ca scumpul meu nu a planuit acest aranjament doar pentru a sarbatori cei patru ani de relatie. De fapt si de drept i s-a parut cel mai potrivit moment pentru a-mi cere sufletul si inima pentru eternitate.
A fost o experienta minunata, am retrait amintiri si fiori, cu ajutorul unor simple buchete de flori. Magia este acolo unde te astepti mai putin iar Cupidon este intotdeauna gata de actiune.

Articol scris pentru SuperBlog 2015.

You May Also Like

6 comments

  1. Ce frumos! <3 <3 Iti doresc sa ai o familie asa cum ai visat,asta este tot ce va conta ! :::::* :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce romantic..sa va bucurati unul de celalalt si sa ti aduca flori multi ani inainte

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb articolul! O poveste minunata la care viseaza multi dintre noi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim mult de tot pentru urari. Desi este un articol redactat in cadrul unei competitii, 75% sunt informatii reale. Surprizele vietii vin de unde te astepti mai putin. Asa e el ^_^, surpriza vietii mele.

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt lungu florentina mihaela ce frumos si romantic mia placut foarte mult cred k o sa-l mai citesc de vreo 2 3 ori k e asa frumos,,,,

    RăspundețiȘtergere