Story and tips: Cel de-al 4-lea blogmeet al bloggeritelor din Bacau

by - duminică, decembrie 27, 2015

In data de 19 decembrie a avut loc cel de-al 4-lea blogmet al bloggeritelor din zona Bacaului, cel de-al doilea la care am participat eu. Ca de obicei s-a creat o atmosfera calda, cu atat mai mult ca eram in apropierea sarbatorilor de iarna.




(Made by the best mother in the word: Alexandra Hustiu)


Alaturi de cele 21 de fete minunate ne-au fost prezenti indirect si o multime de sponsori frumosi care ne-au trimis mici atentii. Aflati in cele ce urmeaza cum a fost.


Haideti intai sa facem cunostinta cu fetele participante la blogmeet:







Am vorbit despre noi, am facut un mica incursiune in trecut si ne-am adus aminte de realizarile frumoase pe care le-am avut in acest an si cele care ni le propunem in viitor.
M-am reintalnit cu fetele mele de suflet cu care amm vorbit si data trecuta si am cunoscut si cateva fete noi printre care si un pitic surprinzator care a pasit devreme in acest orizont si care sper ca va gasi in blogging toata satisfactia de care are nevoie.

Alaturi de noi au fost asa cum va spuneam si sponsori frumosi. Am incercat sa ma abtin ca o domnisoara manierata si sa nu sar peste ele sa le incerc. Credeti-ma ca am avut o tarie de aur.


Inceputurile au debutat cu cateva extregeri ude cateva norocoase au primit sansa de a se bucura de serviciile/produsele unor sponsori minunati: make-up by Oana Nechita Make-Up Artist(Rudia, asteptam sa te vedem), Monroe Studio (micuta si frumoasa mea Secret Santa, Sonia), Salon Masaj Terapeutic Oana Manoliu si Beauty Barometer ce a oferit 2 pachete minunate catre 2 norocoase (unfortunately, not me, dar sunt fericita pentru cele norocoase).


Inainte de a imprastia minunatiile de la sponsori, s-au impartit cadourile oferite iintre noi. Am fost de acord sa realizam un Secret Santa, in cadrul caruia ne-am achizitionat cadouri in mod secret, unele pentru altele. Mosul meu a fost scumpa de Sonia Otilia, un adevarat spiridus frumos si dragalas care mi-a oferit o minunatie de cadou, ferecata cu manutele sale dragalase si micute.


Acesta mi-a oferit un glob pictat manual cu insertia "Believe". Da Sonia, cam asa e...aveam nevoie de un imbold. Am inceput sa sper in realizarea unor lucruri nu si sa cred in ele. Indemnul Soniei mi-a oferit mai multa incredere in tot ceea ce fac si in propriile mele forte. Multumesc din suflet Sonia!




1. Cei de la Farmec ne-au oferit unele din cele mai bune buunatati, zic eu. Nici nu ma asteptam la altceva, doar vorbim de Farmec. Acestia ne-au trimis din gama Gerovital un gel spumant demachiant cu afine ce contine particule pentru peeling si o crema hidratanta racoritoare cu zmeura. De fiecare data cand le folosesc am o senzatie de prospetime. Produsele curata/hidrateaza in profunzime, oferindu-mi un ten curat si luminos. Ador produsele Farmec&Gerovital deoarece se gasesc si la un pret extrem de mic si sunt de o calitate extrem de ridicata.




2. M-am indragostit de Fresh de mere de Itesti. Este un suc natural care ma duce cu gandul la pireul de fructe pe care mi-l facea mama cand eram mica. Aromat, bogat in vitamine si cu un gust proaspat, nici nu as fi visat ca il voi adora. Nu-l incercasem si nici macar nu auzisem de ele. Am remarcat 2 aspecte importante pe langa aroma autentica de produs natural: este un foarte bun stimulator digestiv (eu am probleme in ceea ce priveste acest aspect) si mi-a taiat pofta de fumat (asta nu inseamna ca m-am lasat insa daca voi realiza o cura cu acesta, posibil sa se intample). Sincere felicitari!



3. Mica Ilinca vine intr-un borcanel de iti vine sa-l tii pe post de exponat. Borcanelul este super dragut ssi este plin cu dulceata naturala de fructe. Eu am privit varianta cu afine, extrem de bogata in fructe nu in suc, asa cum suntem noi obisnuiti. Este consistenta, dulce-acrisoara si de asemenea stimuleaza sistemul digestiv. Merge perfect cu untul de masa de la Pilos (la mine are gust de unt de cocos). Love it <3! Felicitari micilor intreprinzatori din Comanesti pentru aceasta delicatete rara (pardon, inexistenta nicaieri in lume)!


4. Pot spune ca asteptam cu nerabdare produsele Melkior inca din momentul in care colega nostra le-a anuntat participarea. Cei de la Melkior ne-au oferit o oglinda cu sigla "je suis blogger", probabil cea mai tare chestie pe care am primit-o de la un sponsor pana acum. In pachetel am mai gasit si 2 creioane extrem de pigmentate: un eyeliner negru de ochi (cu care din nefericire nu ma impac: ori e de la produs ori sunt eu prea sensibila) si un creion rosu de buze foarte cremos de care imi place la nebunie. Nu in ultimul rand, am mai primit si un fard de pleoape burgundy care de asemenea este foarte pigmentat si rezistent.


5. Nu ma asteptam sa primim si bunatati de la
Oriflame. Acestia ne-au oferit un roll-on cu un miros extrem de fin si care va pot exclama cu mana pe inima ca nu ofera doar 24 de ore de protectie (poate 78). Eu sunt genul de persoana care imediat ce iese din dus transpira la loc. Am folosit deodorantul Oriflame si 2 zile nu am avut probleme. De asemenea ne-au mai oferit si o crema care hidrateaza si intra in pielle foarte intens, doua monstre din noua gama de parfumuri de dama si barbati (cel barbatesc m-a cucerit, ador parfumurile barbatesti) ce miros divin si care persista o perioada indelungata, plus un baton din gama Wellness cu capsuni sau fructe de padure (l-am devorat in scurt timp si a fost extrem de consistent).

6. Herbagen ne-a oferit o lotiune de corp extrem de hidratanta si de parfumata. M-a cucerit pe loc! Mirosul persista in piele (de obicei pielea mea nu retine mirosuri ale produselor pe care le folosesc) o perioada indelungata si face pielea ca de bebelus. Sa zic ca o ador? Putin zis! In prima zi cand am primit produsele de infrumusetare mam si apucat de teste si vreau sa va zic ca datorita produselor Farmec si a lotiunii Herbagen, m-a cuprins o stare de leneveala si simteam cum somnul se leagana pe gene.


7. Cea mai minunata experienta pentru mine a fost prezenta cabinetului stomatologic Profi Smile care ne-au oferit un  pachet complet la fiecare dintre noi, alcatuit din: coonsultatie plan de tratament, dertatraj, periaj si fluorizare. Eu chiar aveam nevoie de acest impuls! Trec printr-o perioada foarte grea cu dantura de abia de pot manca din cauza durerilor pe care le am. Dupa mine este o situatie foarte grava care creeaza multe probleme. In plus, ma mai confrunt si cu frica de stomatologi. Datorita Profi Smile voi incepe sa-mi recapat increderea si sa-mi rezolv problemele (asa sper). De asemenea sper ca pe viitor voi realiza si o categorie speciala in care sa va povestesc pas cu pas despre cum imi voi rezolva aceste probleme (drept un imbold pentru ceii care au probleme insa nu dovedesc sa treaca pe la caminetul unui stomatolog) si sper ca Profi Smile sa fie cabinetul despre care va voi povesti cu mandrie.


8. Era sa uit de Mihaela ( frumusetedemancare.blogspot.ro) care ne-a oferit o sticluta de ulei natural, facut direct de manutele sale). N-am apucat inca sa-l utilizez dar cred ca are o multime de intrebuintari si utilizari. Eu am scapat de multe probleme de sanatate cu ajutorul uleiurilor esentiale deci cu siguranta imi voi face timp in perioada ce vine, sa aflu despre ce este vorba, la ce foloseste si ca sa-mi recompensez necunostinta, vi-l voi prezenta intr-un articol separat.



Intreaga atmosfera a fost intretinuta de Antique Cafe, un loc micut dar dragut, extrem de elegant, pe care sincer as vrea sa-l folosesc, daca va fi posibil, pentru urmatoarea serie de poze fashion. Este o idee care mi-as dori sa o vad in aplicare. Cei de la Antique ne-au oferit si platouri cu bunatati dulci, extrem, extrem de delicioase. 


Pe 2016 sper ca voi reusi sa-mi achizitionez (sau sa primesc cadou, visez nu?) si o camera foto pentru sedinte si articole mai reusite, mai interesante, sa duc blogul la un alt rang (sa am mai multi urmaritori si vizitatori) si sa-mi mentin entuziasmul in participarea la competitii ca si pana acum. Nu vreau performanta ci sa ofere o claritate si un peisaj de lumini mai incantator. Daca aveti de vanzare la preturi modice achiar va astept cu propuneri (sper ca voi reusi sa adun banutii :D ) .



Eveniment organizat cu sprijinul Fresh Din Mere de Itesti, Farmec (Gerovital)Herbagen, ProfiSmile, MelkiorMica Ilinca 1983Miki Bio SkinOana Nechita Make-Up ArtistMonroe StudioSalon Masaj Terapeutic Oana ManoliuBeauty BarometerOriflame pentru tine – Life and Style.
Multumim Antique Cafe pentru gazduire!



  

You May Also Like

2 comments