OODT: New SheIn dress and hooded coat

by - miercuri, ianuarie 06, 2016

Am intrat in noul an cu entuziasm si bucurie. Sper ca toata lumea, anul acesta sa fie mai bogat, nu in mod accentuat pe partea financiara cat la modul general, in dezvoltarea personala si profesionala.
Am primit in cele din urma si primul colet pentru primul review fashion din anul acesta.
Am ales de la SheIn o rochie din dantela si o jacheta (as zice eu), nu palton cum il denumesc ei.
Curioase cum sunt? Haideti sa aflam.

    

Jacheta: goo.gl/ysmWfr 

Ca multe alte fete, doamne si domnisoare, imi place dantela, asa ca aceasta rochie mi s-a parut mai mult decat potrivita.
Am ales marimea XS, care mi se potriveste perfect, eu fiind foarte slaba. Rochia este prinsa de un dos gros, satinat iar dantela este groasa, mai mult arata si se simte ca un mileu (e putin grea datorita detaliilor dar nu este deranjanta). 
    


Dantela nu este incomoda, iritanta si are un aspect foar fin
Totusi, daca va place aceasta rochie si doriti sa o comandati, trebuie sa stiti ca la spate se incheie cu un fermoar ce este ascuns si cu care trebuie sa aveti mare grija.

    


 Eu am reusit performanta in momentul in care am luat-o la proba, sa am impresia ca fermoarul se traga doar putin cand de fapt acesta este cam pana in talie, orientativ (ca lungime). Astfel, s-a produs o intamplare neplacuta: am rupt o bucata din cusatura fermoarului, insa am rezolvat-o rapid. Deci mare atentie la acest lucru. Este fina, extrem de fina si delicata si trebuie sa fie manevrata cu usurinta,


    


De asemenea mi s-a parut interesanta si jacheta prezentata in poze. Mi-ar fi placut alta nuanta dar...doar aceasta mi-a putit fi oferita. Totusi, negru este foarte versatil, deci e ok.
Am ales aceasta jacheta datorita manecilor care sunt 2 in 1, maneca si manusa.
Aceasta alegere a fost si ramane una stranie. Cea mai mica marime disponibila a fost S, clar mie mi-ar fi trebuit o marime, poate chiar 2 mai mici.

Aceasta se incheie cu un fermoar lateral insa nu complet, doar o bucata, vine pe o parte mai lung si pe alta mai scurt. Ciudat mi se pare faptul ca are un buzunar imens(cat o carte de marime medie) in fata, iar in spate, la un moment dat, materialul atarna ca o cocoasa. La prima impresie, cu toate ca mi s-a parut interesant si unic datorita manecilor, arat extrem de ciudat .

          



In ceea ce ma priveste este clar ca acest element nu mi se potriveste absolut deloc (poate la mers cu colinda sau de haloween- ha, ha).
In schimb este foarte calduros. Am reusit intr-un fel sa fac niste poze mai reusite cu acesta.
  
     


In concluzie rochia este perfecta, frumoasa si delicata, perfecta pentru ocazii, dar hanoracul nu mi se potriveste deloc.
Ce parere aveti de alegerile mele?

          



You May Also Like

5 comments