Review Bijuterra: Bijuterii cu personalitate

by - sâmbătă, ianuarie 16, 2016

Chiar daca afara vremea este extrem de inselatoare, eu ma bucur intotdeauna de caldura caminului meu si de rasfatul pe care mi-l ofera patul si lucrurile mele.
Nu mi-a fost niciodata frica sa incerc sau sa testez lucruri noi. Am avut si am alaturi colaboratori de exceptie, am intalnite firme ale caror produse de renume fac senzatie, deci "frica" nu este pentru mine.
In urma cu o saptamana mi-am comandat si prima mea bijuterie de pe Bijuterra. Astazi vreau sa va impartasesc impresiile mele in cateva cuvinte.


Bijuterra comercializeaza bijuterii cu "memorie" si personalitate. Sistemul este identic cu cel oferit de Pandora si Soufeel care va ajuta sa va personalizati accesoriul dorit de la inceput pana la sfarsit sau puteti opta pentru unul dintre modelele concepute deja.
Toate cele trei firme ofera bijuterii personalizate prin combinatii de charmuri care sa ne mentina amintirile si legaturile cu cei dragi tot mai aproape, in fiecare zi.
Ce sunt charmurile? Elemente personalizate atribuite unor activitati, unor persoane si functii. Avem charmuri ce reprezinta domeniul medical, charmuri colorate, charmuri in forma de inima sau stea, pentru zodii, charmuri cu semnificatie religioasa si spirituala, pasiuni etc.
Inca din momentul in acre am inceput sa port bijuterii realizate din charmuri viata mea s-a imbunatatit. Fie ca sunt de acord cu lucrurile spirituale sau nu, acestea imi poarta noroc si am observat imbunatatiri in viata mea, mai ales din punct de vedere profesional. Coincidenta sau nu, nu stiu, dar un bun prieten mi-a spus: "-De cand ti-a patruns in viata, ai noroc, iti merge mai bine. Asta inseamna ca ti-ai gasit cu adevarat elementele care te fac norocoasa si care te reprezinta!"

Am ales o bijuterie deja realizata alcatuita dintr-un pandantiv, lant, 3 charmuri (si am mai comandat eu unul) si 2 placute. O gasiti aici.

Cum se prezinta pachetele Bijuterra

Pachetelul a fost extrem de bine sigilat iar livrarea se face obisnuit in 24 ore (pe sitemul azi comanzi si maine e la tine). Am avut ghinionul sa fie ceva restaurari la firma de curierat, asa ca la mine a intarziat dar nu s-a pus problema: farmecul si incantarea unui nou pachet nu mi se pierd niciodata.


Charmurile si lantul au venit in pungute mici, diferite, simple si elegante. De asemenea pandantivul s-a regasit intr-un saculet de catifea insemnat cu marca Bijuterra, aceasta fiind amplasat intr-o cutiuta infasurata cu o funda extrem de delicata si frumoasa,
Siguranta, eleganta si incantarea realizarii primei bijuterii personalizate! Cam asa pot descrie primele mele momente pana am alcatuit colierul.


Sistemul de realizare este extrem de usor. Pandantivele au sistemul de inghidere diferit, de la una la alta. Modelul ales de mine are un pandantiv cu sistem de rotire, are o fata mov si una argintie, simpla.
Modelul este foarte usor de facut: adaugi inauntru placuta si charm-urile dorile, asta in caz ca iti doresti unul personalizat de tine in totalitate.

Constructia bijuteriei

Asa cum va spuneam, pandantivul detine 2 fete, una argintie si una colorata si un sistem rotativ de inchidere (chiar nu stiam ca sistemele de inchidere difera-tu il poti alege pe cel care ti se pare mai facil si mai interesant).



Detin o placuta cu cristale ce in mijloc are o cheie. De ce cheia? Vad aceasta cheie drept motivatia de a deschide noi usi pe viitor, de a avea noi inceputuri in formarea personala si profesionala. Cealalta placuta are marcajul "family".  Comunitatea de pe blog, prietenii si rudele, cu totii formeaza familia mea. Sprijinul vostru si a tuturor celor din jur ma ajuta sa prind forta si sa ma inalt mai departe, catre tot ceea ce este bun si productiv pentru mine.

Detin si un charm integrat in constructia proprie Bijuterra si am ales sa mai personalizez bijuteria alegand si un charm in forma de aripi. Intotdeauna cred ca am avut un inger pazitor, fizic si/sau spiritual datorita caruia dorintele mi se transforma in realitate.


Intreaga bijuterie este alcatuita din inox, un material rezistent si care nu oxideaza cu usurinta. Eu sunt o persoana alergica la metale (port doar aur si argint, dar predomina argintul), pielea avand o colorare puternica verde la contactul cu alte metale precum tinicheaua. Cu aceasta bijuterie nu am avut deloc probleme, nu m-am inverzit si nu am avut nici-o alta reactie alergica. Prin urmare o pot purta oricand si oriunde in deplina siguranta.


Prin urmare, iti poti alege modelul dorit, viziunea ta si constructia care crezi ca te reprezinta sau poti construi tu inszuti modelul dorit. Este o bijuterie perfecta pentru rasfatul tau sau pentru a darui un cadou surprinzator celor dragi.
Eu ador noua mea bijuterie pe care o voi purta zi de zi, impreuna cu pretioasele accesorii Pandora si Soufeel.



Cum arata prima ta Bijuterra?

You May Also Like

7 comments

  1. e superb draga mea !! prima mea bijuterie a fost un set de argint lantisor , cercei si inel!! :) pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. io, numai la bijuterii va e ganul ma :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Prima mea bijuterie a fost o pereche de cercei.Superb ,sa-l porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt Lungu Florentina MIHAELA e foarte frumos sa-l porti cu placere

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata foarte bine, unde pot gasi si eu asa ceva, in afara de Bijuterra? As vrea sa fac un cadou... Am gasit ceva similar pe https://chicbijoux.ro/ dar nu sunt 100% sigur. Astept o sugestie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate n-am comandat niciodata de pe Chicbijou, dar am vazut niste chestii tare misto la ei. Poate curand.

      Ștergere