Viata la reducere

by - sâmbătă, februarie 20, 2016

Cu totii avem o lista lunga de dorinte. Adeseori ne punem in prim plan produse recunoscute ce apartin unor marci renumite. Acest lucru inseamna investitii ridicate, prin urmare si sacrificii. Stiai ca de cele mai multe ori platim marca in sine si nu produsul?
Cum ar fi sa-ti poti cumpara toate lucrurile de care ai nevoie, sa-ti acoperi toate necesitatile si dorintele, achizitionand produse cu preturi reduse de pana la 50% sau mai mult? Sau cum suna sa beneficiezi de transport gratuit?

Oamenii sunt mai atrasi de reduceri sau de transportul gratuit. O simpla reducere de 15% face diferenta in buzunarul tau. Cu banii economisiti iti poti taia inca un produs de pe lista de necesitati si dorinte sau ii poti economisi pentru rasfatul tau.


Ai observat probabil ca majoritatea magazinelor, in special cele de elita si cele mai renumite in prezent, respectiv cele online, ofera multe reduceri. Cu toate acestea, de la magazin la magazin, reducerile nu difera foarte mult. In schimb, o reducere substantiala asociata si cu transport gratuit, neconditionata de valoarea comenzii, poate insemna enorm de mult. Pe acest proces se tine cont in ceea ce priveste magazinele din afara tarii.

M-am axat in ultima perioada pentru a gasi produsele dorite de mine la cele mai mici preturi. Ofertele sunt nenumarate, insa doar cateva le pot denumi cu adevarat oferte de top, datorita reducerilor substantiale.

Am gasit si site-ul care te ajuta cu adevarat sa gasesti cele mai bune oferte. Si nu, nu e un mit, nu ofera aparante inselatoare. DontPayFull chiar ofera reduceri substantiale de pana la 50% chiar si cu transport gratuit, pentru o gama variata de produse: accesorii si haine, frumusete, casa si gradina, IT, electronice etc.

Cum procedezi sa beneficiezi intreaga viata de reduceri

Este extrem de simplu. Trebuie sa vizitezi pagina destinata acestor reduceri substantiale, respectiv site-ul DontPayFull si sa accesezi categoria care te intereseaza. Vei gasi o lista cu magazinele ce-ti ofera cele mai mari reduceri. Apasa pe "Get deal" sau "Show code" si vei fi redirectionat catre magazinul cu pricina.
In timp ce unii sunt inca marcati de sacrificiile facute pentru a obtine un produs, tu ii poti oferi calea catre fericire, caci ai descoperit modalitatea prin care poti avea acelas produs, dar la un pret mult mai mic si ii poti spune ce trebuie sa faca.


Nu trebuie sa pierzi timp sa realizezi o cautare utilizand diferite cuvinte cheie in zeci de limbi straine sau abonandu-te imediat unde vezi o oferta. Nu trebuie sa urmaresti pagini necontenit (asa cum faceam eu odinioara) uin speranta ca vor baga un discount substantial sau transport gratuit la un produs pe care ai pus ochii.

Poti de asemenea beneficia de cadouri pe langa aceste reduceri. Avand in vedere ca majoritatea magazinelor sunt straine, o foarte buna strategie de marketing realizata de catre acestea este oferirea de mostre si cadouri. Astfel, teoretic si practic vorbind, achizitionezi mai multe produse la acelas pret si uneori se pot dovedi de o calitate cu mult superioara fata de ceea ce ai fi putut cumpara in mod obisnuit.


Personal detin produse made in China direct de la producator, datorita acestor magazine online. Achizitiile le-am facut la un pret de pana la 7 ori mai mic si s-au dovedit spre mirarea mea ca sunt de o calitate mult mai buna fata de produsele achizitionate de la noi, la pret intreg, care de asemenea aveau marcajul "Made in China".

Ce spui? Cum suna o "viata la reduceri"?

You May Also Like

9 comments

  1. Eu viata vreau s o traiesc la maxim ;) Aida Dolce

    RăspundețiȘtergere
  2. Si cumpar in principal cand sunt reduceri. Cumparaturi on line parca imi este frica sa fac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa eram si eu odinioara. Sa nu-ti fie frica. Acum cumparaturile online sunt securizate. Poti vizualiza oricand intreaga gama de produse pana gasesti ceea ce iti doresti la diferite oferte. Suna mai bine decat o plimbare infernala prin magazine, statul la cozi sau sa eviti eventuala proasta dispozitie a vanzatorilor, nu-i asa?

      Ștergere
  3. Sunt Lungu Florentina Mihaela asa este ai mare dreptate///

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt lungu florentina mihaela SUPER REDUCERI KND VINE VORBA DE ELE TOATA LUME ALA CUMPARATURI

    RăspundețiȘtergere
  5. Ask your employer if there are any out there discount codes for employees. Travel vouchers are special digital codes that you should use at retailers to get you a discount instantly throughout the try or once you e-book a reservation for your holidays online.
    https://www.paybackdollar.com/stores/twinkledeals-coupon

    RăspundețiȘtergere