Carmine Shoes: Atelier de creatie inspirat de Cenusareasa

by - miercuri, martie 16, 2016

"Give a girl the right shoes and she can conquer the world."

Marilyn Monroe



A fost odata ca niciodata si nu doar prin povesti, o prea frumoasa fata. Era singura la parinti si avea o blandete in suflet cum nu s-a mai povestit. Artistul povesteste cum a cunoscut-o inca din copilarie si cum necazul a dat peste ea.
Cu toate ca si-a pierdut parintii, lumina ochilor sai, aceasta a purtat intotdeauna cu ea cele mai pretioase daruri pe care le-a mostenit de la acestia: curajul si blandetea.
Adevarat, ai vazut-o la palat, cand frumusetea sa a fermecat privirile tuturor in timpul dansului, cand mainile sale inocente si firave transformau intreaga casa intr-un palat imaculat.
Dupa ce si-a perdut pantoful de cristal, a alergat catre casa, inainte ca vraja sa se rupa si s-o descopere mama vitrega si surorile ei. Dar, sfarsitul acestei povesti nu a fost intocmai cel cu care ati fost obisnuiti.

Sursa: www.infoo.ro

Cenusareasa era harnica din cale-afara, se stie. Ziua facea curat si isi servea mama si surorile rautacioase, seara lucra cu pasiune.
Totul a inceput cu moartea mamei sale. De atunci, nu a avut o sumedenie de intamplari spectaculoase, de aceea nici nu v-au fost prezentate. Avea o pasiune enorma pentru creatie. Inainte de a se pune la culcare isi nota intr-o agenda toate micile detalii care-i bucurau inima.
 Acestea o faceau sa fie mai puternica si mai curajoasa, savura fiecare secunda a vietii, in timp ce bunatatea sa prindea amploare.

Dupa ce isi termina treburile casei, se furisa la scoala. Avea propriul invatator cu care se intalnea intr-o poienita din apropierea casei, un maestru care i-a vazut potentialul si care dorea sa-i imbogateasca cultura. Era un ucenic foarte bun si de aceea si invatatorul a simtit nevoia sa o indemne sa-si exploreze cunostintele si talentele.

Invatatorul avea si o mica afacere, in centrul regatului, un mic atelier de pantofi, pe care Cenusareasa l-a descoperit de cand cu venirea mamei vitregi. Era primul din tinut si Cenusareasa aducea un raport de inovatii extraordinar de cand a inceput sa-l frecventeze.
Vorba despre creatiile spectaculoase a ajuns pana la urechile regelui. In timp ce Cenusareasa comanda o pantofi pentru cei de acasa, in discutiile sale cu maestrul, mai gasea o idee pe care i-o impartasea, urmand ca acesta s-o puna in aplicare. Astfel, se poate spune ca Cenusareasa era un designer desavarsit si ca fiecare creatie din imparatia regelui purta propria ei semnatura.

S-a decis astfel ca este un talent aparte si ca trebuie profund cultivat. Astfel Cenusareasa s-a angajat la atelier, unde lucra pe timp de noapte cate doua-trei ore, fiind remunerata cu galbeni cat sa-si acopere nevoile si cu cate o pereche de pantofi din piele naturala, dupa lansarea fiecarei noi colectii.

Prima mea pereche de stiletto 

Pantofii de cristal pe care Cenusareasa ii purtase la bal erau realizati dupa prima ei schita, pe care nu a indraznit insa s-o dezvaluie nimanui. Zana cea buna stia totul si a facut o minune realizandu-i perechea din cristal, o realitate cu adevarat magica.

Dupa intalnirea in padure, printul a inceput tot mai mult sa cutreiere tinutul. Astfel, intr-o seara, atras de norul plumburiu de fum si de parfumul ademenitor al lumanarilor produse in miezul noptii de catre atelier, printul curios intra in casuta sa vada ce se petrece.

Cand a vazut munca si talentul maestrului si a intregii echipe, acesta devenit tot mai atras de aceasta lume a pantofilor. Astfel au inceput vizitele frecvente la atelier, a capatat cateva cunostinte si inima fiindu-i la fel de blanda ca a Cenusaresei, s-a apucat chiar sa dea si o mana de ajutor, pentru a-i ajuta pe cei de la atelier sa-si termine treburile inainte de orele tarzii ale noptii.

Cand Cenusareasa si-a pierdut pantoful, primul lucru pe care printul l-a facut era acela de a merge la atelier, la expertiza. Maestrul i-a marturisit ca pantoful de cristal respecta stilul unei fete pe nume Cenusareasa. Printul acesta stia ca posibilitatea de a se potrivi pantoful la multe fete este mare, insa a descoperit ca trasaturile nevazute si vazute ale Cenusaresei il va ajuta s-o gaseasca cu usurinta. Bunatatea sa si dragostea fata de tot ceea ce o inconjura erau elemente definitorii ale inocentei sale, pe care le-a descoperit si care l-au fermecat inca de la prima intalnire. Cenusareasa era unica, inconfundabila.

Sursa: www.hmultiplex.ro

Noua colectie era gata iar Cenusareasa realiza ca de obicei treburile sale casnice obisnuite.
Printul plecase in cautarea acesteia, avand atat pantoful de sticla cat si o pereche de pantofi primiti de la maestru, model proaspat scos din linia de productie: o pereche de pantofi stiletto Red Queen, dupa marimea si asemanarea Cenusaresei, desigur.

Avea sa o caute in lung si in lat, incercand cele doua modele de pantofi la fiecare domnisoara. Entuziasmul Cenusaresei la vederea noii perechi de pantofi era vizibil. Era creatia sa, ochii ii sclipeau ca doua stele si inima i se facura cat un purice.
 Mama vitrega tanjea la perechea noua de pantofi. Dat fiind situatia financiara precara, acesti pantofi au marcat-o atat de tare incat au determinat-o sa fure un pantof, insa printul avea si perechea ascunsa intr-un saculet de piele, nu cumva sa-i stearga din magie sau sa ramana fara el.

Firea Cenusaresei, bunatatea si eleganta ascunsa pe sub rochia prafuita se potriveau perfect cu rafinamentul pantofilor. Evident, ambii pantofi s-au potrivit, printul a fost enorm de fericit ca si-a gasit aleasa in cele din urma si a intiparit acest moment in istorie cu o cerere in casatorie. Era de asteptat, nu?

Si mie imi plac pantofii stiletto! Sunt speciali si potriviti oricarei ocazii, dar colectia Red Queen intrece orice asteptare. Este colectia realizata pentru orice infatisare si orice gust, fiind caracterizata de simplitate si eleganta. Fiecare femeie poate fi o regina si isi poate cuceri printul cu pantofii ei.


Sursa: Filmul Cenusareasa, productia 2015

 Acum am aflat si eu si va impartasesc si voua ca atelierul purta denumirea de Carmine Shoes, pastrand pana in prezent, de mai bine de 12 ani de activitate, colectii uluitoare de pantofi pe gustul tuturor doamnelor si domnisoarelor, confortabili si frumosi din cale-afara.
Pentru contemporan, avem un magazin online de pantofi ce poarta acelas nume. Nu este nevoie sa va teleportati in lumea Cenusaresei pentru o pereche de pantofi pe gustul vostru, din piele 100% naturala.



De ce "Carmine"? Carminul este un colorant rosu. Nuanta este extrem de atragatoare si inspira multe sentimente pozitive (iubire, pasiune, relaxare, incredere), de aici si asocierea cu atelierul de creatie. Astfel, se poate spune ca numele "Carmine" emana si impartaseste frumusetea si pasiunea femeilor pentru perechea perfecta de pantofi. Totodata se potriveste si cu gingasia Cenusaresei, fara a dezvalui insa prea mult despre aceasta. Cenusareasa a fost o fata modesta si a insistat sa ramana in anonimat o perioada indelungata.

Cu siguranta nu stiai si faptul ca mama naturala a Cenusaresei a fost o romanca incantatoare, de unde a si mostenit Cenusareasa toate trasaturile si talentele sale. Stim cu totii cat de speciale sunt romancele noastre, cat de intelepte, blande si harnice. In prezent nu exista niciun top fara romance, farmecul acestora fiind surprins si peste granita.

Morala: Fiecare femeie este o Cenusareasa moderna, misterioasa si frumoasa. Magia consta in felul in care isi alege pantofii. Stilul fiecarei femei este inconfundabil, fiecare alegere purtand o amprenta personala.  Carmine Shoes este doar o poarta catre gasirea printului potrivit si a increderii in sine.


"IT'S A JUNGLE OUT THERE, WEAR THE RIGHT SHOES! – Afara e o jungla, poarta pantofii potriviti!"
Carmine Shoes

Articol scris pentru SuperBlog 2016.

You May Also Like

4 comments

  1. Varianta moderna a Cenusaresei. Imi place mai ales ca orice fata poate fi o Cenusareasa pe care o cauta cu un pantof printul.

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt Lungu flrentina mihaela imi place foarte mult imi doream de mica sa fiu Cenusareasa si mai ales cum ador albastru

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce talent ai la povesti! Imi place varianta ta de poveste si imi plac pantofii cu imprimeu

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt Lungu Florentina Mihaela bravo draga mea un articol minunat ai foarte mare imaginatie pupici,,,

    RăspundețiȘtergere