Jewelry with love by Soufeel

by - vineri, martie 25, 2016

In urma cu ceva vreme am primit si pachetelul cu primele bijuterii de la Soufeel. Binenteles, primele din acest an caci v-am mai povestit pana acum de bijuteriile Soufeel si intr-un alt articol precedent, redactat anul trecut.

Sa ne intoarcem putin in timp si sa vorbim despre Soufeel.
Soufeel este un brand asemanator cu Pandora. Acesta distribuie bijuterii din argint veritabil (sterling silver), la un pret extrem de accesibil pentru toti.


Bijuteriile sunt incantatoare si ai ocazia de a le personaliza in functie de stilul tau. Sunt cu adevarat incantatoare, de o calitate extrem de ridicata. Daca doresti sa faci un cadou exceptional care sa impresioneze la cote maxime, alegand Soufeel poti oferi si primi reactii neasteptate, mai bune decat te-ai fi asteptat.

Pachetele sunt ambalate extrem de riguros (asa cum veti vedea si in clipul de mai jos) iar bijuteriile alese se mentin de-a lungul timpului intr-o stare impecabila.
La Soufeel beneficiezi de transport gratuit pentru orice comanda de peste 50$ si 365 zile de retur. In plus, la fiecare comanda poti avea sansa de ati alege si un cadou sau alte bijuterii la preturi speciale.


Am ales o bratara insotita de 5 charmuri. Inspiratia si dorinta de moment m-au facut sa aleg marea majoritate de charmuri roz, sau pentru cei ce nu stiu de notiunea de charm, pandantive personalizate in functie de dorinte, preferinte, hobby, etc.
Cand plasezi o comanda, nu uita sa alegi in special la bratari, circa 1,5 cm in plus pentru ca unele charmuri pot fi mai mari.
Eu am ales anterior o bratara de 17 cm si acum una de 16. Este putin mai mica fata de cealalta, insa se aseaza mai bine (eu avand incheietura extrem de mica).
Am ales un charm cu tenta florala alcatuit dintr-un sir de 4 inimioare din cristale svarowski, roz si albe.

O alta alegere, tot roz, a fost charmul din sticla de murano, care are mici bule si la interior, mici cristale in forma de inima. Charmul inima este de-a dreptul formidabil. Nu mai zic despre frunza care m-a incantat inca de la inceput. Am de[prins in ultima vreme o dragoste pentru roz, pentru verde, rosu etc. Practic, toate culorile pe care nu le aveam, acum ma atrag foarte mult si simt nevoia sa le am in garderoba sau sub forma de bijuterii.

De obicei sunt ceva mai rezervata in a purta bijuterii, nu pentru ca nu-mi plac ci pentru ca multe nu mi se potrivesc. Soufeel ofera bijuterii personalizate, asa ca vei purta ce iti va placea cu adevarat si ce vei alege din toata inima.

In mod obisnuit nu port aur pentru ca nu am spor, insa imi plac enorm bratarile de argint si am un lant subtire de la Borealy pe care il bort de cativa ani.
 Accesoriile de la Soufeel le-as purta la orice, oricand si oriunde deoarece sunt cu adevarat speciale. Tu ai astfel de accesorii Soufeel? Nu ne arati si noua?




















You May Also Like

2 comments

  1. Este foarte simpatica noua ta bratara si in plus charmurile alese sunt foarte frumoase

    www.fashionwithcriss.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere