OOTD: Black, white and gold

by - miercuri, martie 02, 2016

Rochia alba/ White dress: http://goo.gl/xBJmZO
Black&Gold:  http://goo.gl/vdGysq




Dupa cum bine vedeti, am primit doua rochii noi superbe. Ca de obicei, SheIn stie sa ma surprinda si ca multe altele se pare ca am facut pentru a nu stiu cata oara, alte alegeri inspirate.
Saptamna aceasta este mai speciala pentru ca va voi rafata cu un outfit/zi sau cel putin asa intentionez.
Am primit multe lucrusoare azi si dupa ce am terminat de alergat dintr-un colt in altul, de la curier la posta vamala, am ales in cele din urma sa profit de vremea frumoasa si insorita ca sa fac cateva poze la rochiile primite.

Antique Cafe a fost partenerul care mi-a permis sa fac aceste poze sub reflexia unor jocuri fantastice de lumini si in preajma unui decor vintage de poveste. Imi place la nebunie acest loc: este calm, relaxant si extrem de elegant. In plus, meniul este unul extrem de variat si...delicios!



Preferata mea este a doua rochie. Este putin cam scurta, insa mi se potriveste perfect, se aseaza frumos si este perfecta pentru ocazii sau pentru o infatisare eleganta. Lungimea nu m-a deranjat foarte tare. Marimea aleasa de mine a fost XS.
Ma asteptam sa fie realizata din fir auriu (imprimeu) insa modelul este din paiete, fin aranjate.






   




Cea de-a doua alegere a fost rochia alba asimetrica, mai lunga la spate si mai scurta in fata. Am ales marimea S, fiind cea mai mica de altfel. Este lejera si putin larguta la subrat insa acest aspect nu este foarte evident. Este mai mult o rochie casual pe care o poti purta oricand accesorizand-o pe masura ocaziei si dorintelor.


 Materialul este de asemenea unul moale care sa-ti prelungeasca starea de confort. Din pacate nu am reusit sa fac prea multe poze reusite cu ea caci am ramas fara baterie la camera si am apelat la vechea metoda: telefonul.


    






Cum a iesit? Astept cu mare drag parerile voastre.


You May Also Like

11 comments

  1. Ambele rochii sunt frumoase dar parca o prefer pe cea neagra cu argintiu. Sau imi place mult poza aia in care te uiti pe geam si m-a cucerit. Sa le porti cu drag pentru ca iti vin foarte frumos chiar daca zici tu ca cea alba este putin larguta!

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe si rochiile, si locatia dar, mai ales modelul <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac foarte mult ambele, sunt superbe, iar locatia unde ai ales sa faci pozele este de vis. Imi place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. amandoua rochitele sunt frumoase , dar imi mplace cea neagra cu argintiu!! esti minunata! pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Cele mai faine poze..rochite si tu la fel.bv

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt lungu florentina mihaea sunt superbe amandoua imi plac...

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt LUNGU FORENTINA MIHAELA iti sta minunat scumpa mea sunt adorabile ambele mai sa nu cred k esti tu

    RăspundețiȘtergere
  8. SUNT LUNGU FLORENTINA MIHAELA ori unde te-ai afla tot timpul esti minunata is alegi tinutele foarte frumoase,..

    RăspundețiȘtergere