Unde poti gasi produse ieftine si de calitate cu transport gratuit

by - joi, martie 10, 2016

Buna din nou dragele mele Astazi vorbim despre moda si frumusete, asa cum sunteti obisnuite in cea mai mare pare. Cum va descurcati cu sosirea primaverii? Eu cam greu, abia ce m-a prins o raceala grozava, o gripa mai exact, insa ma luminez si incep sa-mi revin pe masura ce vad ca primesc comenzile minunate si mult asteptate.

Luna trecuta va prezentasem un site cu tot felul de produse unde ulterior am plasat si eu o comanda. Mi-am ales doua produse fantastice cu doar 10$. Daca le-as fi achizitionat din Romania, din zona in care ma aflu, pretul lor ar fi fost cu mult peste 30-40$. Asadar, investitia in magazinul Bangood este EXCELENTA.


Gloves with bow/ Manusi cu funda: http://goo.gl/Gd5eoc
Paleta cu corectoare/ Concelear palette: http://goo.gl/Zwi4Ts





Singura chestie care nu mi-a placut si probabil ca nu le place nici celor ce mai fac comenzi pe site-urile din afara, este acel drum la posta vamala si timpul de asteptare, eu fiind foarte nerabdatoare, care a durat cam 3 saptamani-o luna.

Imi place insa:
- fisele de invoice automate ce pot fi descarcate direct pentru a fi prezentate la vama - automatic invoice files on each product;
- transport gratuit indiverent de valoarea comenzii - free shipping on each order with no minimum purchase;
- cod de urmarire la fiecare comanda - tracking number provided on each order;
- fara taxe vamale - no extra vamal taxes;

In plus, preturile sunt super mici iar produsele sunt de calitate superioara as spune, cel putin la aceste produse alese de mine. Sunt enorm de incantata de ele si va invit sa aflati mai multe detalii.

                                  ***Gloves with bow***



Manusile m-au lasat masca! Trebuie sa recunosc faptul ca nici paleta nu este mai prejos.
Eu le-am vazut prin iarna la Melli Mello doar ca erau realizate dintr-un material fix si cam rigid. Cu toate acestea mi-au patruns in suflet, insa aproximativ 150 lei pentru o pereche de manusi...cam mult as zice eu si oricat de fancy ar fi fost ele nu as fi dat atatia bani nici in ruptul capului.


Manusile astea au fost circa 5$ si sunt extraordinare din toate punctele de vedere. Vin pana la incheietura mainii (respecta tiparul manusilor de biker), avand si un decolteu micut si elegant la incheietura (care nu se observa in poze caci este opus fundei, pe fundul palmei). 
Imitatia de piele este combinata cu un material textil, ceea ce le face moi si flexibile. La interior au o captuseala din material, acestea fiind destul de grosute si calduroase.

Mi se par simple dar si elegante in acelas timp si spre deosebire de alte manusi din inimatie pe care le detin, acestea chiar se potrivesc ca o...manusa. 





***Concelear palette***


Paleta de corectoare este si ea uimitoare la randul sau. Aceasta a sosit prima, produsele apartinand unor furnizori diferiti si timpul de livrare, respectiv fisele de listare si numerele de urmarire au fost individuale.
Contine 15 nuante de corectoare iar ambalajul este extrem de delicat si frumos. Personal m-am bucurat enorm de mult de nuantele din aceasta caci mai era inca un tip doar cu nuante pamantii. 

Imi doream enorm de mult nuanta verde care se utilizeaza pe zonele unflate, respectiv pe zonele rosiatice si nuanta mov ce ofera luminozitate. De asemenea am mai folosit si cateva nuante pamantii deschise pe care le-am aplicat pe obraji, respectiv pe pleoape ca baza de machiaj.


Pielea mea, cu toate ca este sensibila s-a indragostit de ele de indata, neprovocandu-mi niciun fel de iritatii. 
Cum spuneam, pretul este inselator. Nunatele sunt extrem de pigmentate (mai putin cea alba) si cremoase si au un grad de acoperire mediu spre ridicat, chiar foarte ridicat zic eu.

Folosind corectoarele drept baza de machiaj pentru fardul de pleoape veti observa ca nuantele fardurilor sunt mai intense si rezista mai mult. Cu toate ca evit bazele cremoase si fardurile lichide care au obiceiul de a se aduna in colturi sau pe pleoapa superioara, aceste corectoare fixeaza perfect nuanta si asigura o durata indelungata a machiajului perfect.
Ce poate fi mai bun?






Aceasta comanda mi-a intrecut toate asteptarile! Best order ever! Ce parere aveti de aceste produse?
Daca mai aveti nelamuriri sau curiozitati pe care le-am omis, va invit sa mi le adresati in comentarii! Va pup!

You May Also Like

7 comments

  1. Sunt Lungu Florentina Mihaela imi plac foarte mult si trusa e fff draguta sa le stapanesti santoasa

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt frumoase si manusile si paleta !!

    RăspundețiȘtergere
  3. Manusile sunt extraordinar de frumoase. Imi plac enorm de mult, iar paleta corectoare are niste nuante Wow.

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata dragut acea pereche de manusi.. Este foarte ochioasa! Am si eu acea paleta corectoare si este foarte ok

    RăspundețiȘtergere
  5. Superbe produse, eu nu mi-am facut inca curaj sa comand de afara. Feminine manusile si foarte sexy

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt minunate si conditii de cumparare sunt super . Inconvenientele unei comenzi sunt date tot de ai nostri

    RăspundețiȘtergere