Călătorește de-a lungul mărilor și țărilor cu Aerotravel

by - miercuri, aprilie 20, 2016

Deviza călătorului: "Te rog fii un călător, nu un turist. Încearcă lucruri noi, întâlnește oameni noi și uită-te mai departe de ceea ce se află în fața ochilor tăi. Acestea sunt cheile pentru a înțelege minunata lume în care trăim." 
Andrew Zimmern
Bună, draga mea! Cum ai călătorit ultima oară? Ți-ar plăcea să mergi într-o excursie fascinantă cu Aerotravel? Timpul trece iute, iar viața merită savurată în fiecare clipă, pentru a nu pierde nimic din ceea ce ar putea fi o aventură formidabilă și o experiență de viață. Pregătește-ți biletul de avion! Vrei și tu un loc rezervat către o vacanță de vis, nu-i așa?

Spre deosebire de un turist, călătorul experimentează fără a ține cont de anumite limite. Va explora până la cel mai mic detaliu. Este nonconformist și va ști să se delecteze cu desăvârșire din peisajul fiecărei destinații, din misterul și bogăția fiecărei culturi în parte.
La ce destinație te-ai gandit? Eu mă gândeam la Portugalia, o destinație extrem de populară, care își întinde plajele până la Oceanul Atlantic. 
Recomandarea mea este o vacanță în Algarve. Algarve este o destinație deosebită, nominalizată în numeroase rânduri de către World Travel Awards, drept cea mai bună destinație. Algarve este o zonă extrem de apreciată și căutată pentru plajele numeroase, mângâiate de razele fierbinți ale soarelui și pentru specificul culinar deosebit. De asemenea, sunt o multime de locuri de cazare disponibile publicului larg, extrem de confortabile și extravagante, însă eu îți recomand să descoperi pe Aerotravel o mulțime de oferte și idei pentru un sejur nemaipomenit.

În Algarve găsim destinația Faro, un loc deosebit și perfect atât pentru tine, cat și pentru cupluri. De ce?
Faro este un oraș renumit din Portugalia, construit pe malul unei lagune antice, la 10 km de plaja cu nisipuri jucăușe. Este o zonă amenajată special pentru turiștii care își doresc să trăiască o vacanță inedită și locul unde poți sărbatori cel mai important eveniment din viața ta. 
Portul cochet, vapoarele de lux și numeroasele atracții turistice abia asteaptă să le descoperi! De asemenea poți petrece timpul prețios în parcurile acvatice de distracții (Aqua Snow, Crazy Race, Banzai) sau la festivalul Fiesa, un festival unic în Peninsula Iberica, ce cuprinde o expoziție de sculpturi în nisip. Fascinant, nu-i așa?

 Dacă vei fi însoțită de familie, trebuie neapărat să treci pe la Zoomarine unde vor avea loc spectacole minunate cu animale: delfini, foci, păsări tropicale și altele. Copiii tăi cu siguranță vor fi mai mult decat încântați și vor avea o mulțime de lucruri de învățat!

 Destinația se adresează atât familiilor numeroase cât și cuplurilor, pentru o escapadă romantică, dar și celor care abia și-au unit destinele. Daca îți petreci viața la maxim alături de prieteni, cu siguranță aici veți trăi vacanța viselor voastre.


Curioasă cum arata vacanța ta în Faro?
Este de preferat să-ți alegi un pachet de călătorii accesibil, la o firmă de succes, renumită în acest domeniu, care să-ți ofere șansa de a alege și locul de cazare potrivit. în funcție de dorințele tale. 

Purtătorul de cuvant Aerotravel declară: "Aerotravel este una din agențiile de top din România, poziționându-se pe bilete de avion pentru zona business corporate. Suntem tour operatori pe destinații iubite de români ca: Skiathos, Skopelos, Lefkada, Parga, Sivota si Algarve - Portugalia."
În plus, Aerotravel îți aduce în prim plan destinațiile favorite, curse directe cu avionul sau sejururi complete, beneficiind de transport, masa și cazare, pentru un weekend sau pentru mai multe zile. Sfatul meu este sa descoperi cât mai multe, să aduni amintiri și suveniruri pentru întoarcerea către casă. 

Îți vei șlefui gândirea și te vei îmbogăți cu o sumedenie de informații. Vei învăța să apreciezi mai mult cultura tuturor popoarelor vecine și vei deveni un adevărat iubitor de natură și de călătorii. 
Nu uita să treci pe la Lipstick Rock Cafe, Sir Harry, Piccadilly etc. Tarifele pentru transport către diferite locații sunt extrem de ieftine astfel încat să poți explora în lung și în lat, de-a lungul întregului sejur. Dacă simți nevoia de o gustare sau de o masă copioasă, te poți opri pe drum la A Cabanna, Dom Carlos, Luar Da Foia sau la Vila Joya, pentru a trăi o experiență culinară senzațională, presărată cu secrete și bunătăți mediteraneene.
 


Eu mă gândesc serios să-mi rezerv locul într-o astfel de vacanță. De aceea am căutat și un loc de cazare perfect. Cel mai mult m-a atras Aqua Pedra Dos Bicos.

 Este un hotel de patru stele, amenajat cu o piscina superbă de 400 m și dotat cu cele mai moderne facilități: TV, radio, mini bar, WI-FI și parcare gratuită. La Aerotravel beneficiezi de asistență gratuită, transport dus-intors către Faro și către hotelul la care vei fi cazată. Dacă alegi să savurezi o masă copioasă imediat la sosire, cu siguranță vei fi profund încântată de bucătăria mediteraneană existentă la restaurantul hotelului. Mie îmi place la nebunie cum sună!
Odată stabilită în Faro, nu este timp de dormit. Timpul se scurge repede și sunt o mulțime de atracții principale pe care nu trebuie să le ratezi. Trebuie neaparat să vizitezi centrul istoric, rezervația naturală Ria Formosa (situată la granța cu Spania), capela oaselor din Biserica Igrejo do Cormo și Centru Științific Viva. Unele locuri sunt mai spectaculoase față de cele pe care le-ai descoperit până acum, altele mai neobișnuite (precum capela oaselor), dar cu siguranță vei avea o aventură de excepție. Seara te poți lăsa răsfățată cu facilitățile oferite la hotel sau poți petrece în club, la Kadoc, cel mai renumit club din Portugalia.

Cu Aerotravel beneficiezi de un sejur excepțional, cu 7 zile de cazare la unul dintre hotelurile cele mai extravagante, într-o zonă de vis, la un preț special pentru tine și cei dragi.


Alege călătorii sigure și de excepție! Alege Aerotravel! Tu când pleci în vacanță?


You May Also Like

5 comments

  1. Eu plec la Paris..sper sa nu fie atentate..care destinatie mai e sigura acum?Aida Dolce

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta n-as sti sa-ti spun cu eactitate. Stiu inca ca aceasta destinatie din Portugalia este minunata si ca nu s-au intalnit mari incidente pana acum.

      Ștergere
  2. Nimic nu poate fi mai frumos decat sa vezi locuri in care nu ai mai fost, sa le gusti mancare, sa le cunosti traditiile si sa le cunosti trecutul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb,mi-ar plăcea sa călătoresc in asemenea locuri minunate <3

    RăspundețiȘtergere