Trei minute cu tine

by - vineri, aprilie 08, 2016

 Afară vremea este superbă. Visam de zor la vremea calduroasă! Este timpul să-ți pui garderoba groasă și cizmele la păstrare și să-ți scoți rochițele, fustele, tricourile, chiar și sandalele, căci nu mai este mult până vor fi în termometru puțin peste treizeci de grade. De asemenea, cred că este timpul să-ți revizuiești trusa de cosmetice. Nu trebuie să-ți lipsească nimic pentru ritualul minuțios de îngrijire, mai ales că acum toate zonele vor fi la vedere.
Ți-am pregătit un nou secret și o listă cu produse pe care să o adaugi la colecție.
Hai să mai aflăm un secret de înfrumusețare!

Zilnic ne studiem toate părțile corpului. Unii încă mai descoperă câteva trasături adolescentine, alții observă doza de maturitate care i-au surprins fără să-și dea seama. 

Sursa: beautifybybeatrice.ro

Cu toate acestea, noi românii ne conturăm frumusețea sufletească și pe cea trupească, zi de zi. Se știe că avem cele mai frumoase românce, cu care ne mandrim de zor și le admirăm la fiecare pas. 
Noi, femeile, deschidem dulapul de cosmetice în fiecare zi și constatăm că ceva ne lipsește sau că unele produse nu mai sunt atât de eficiente precum odinioară. Și bărbații au devenit tot mai preocupați de frumusețe, căci lângă o româncă frumoasă și ambițioasă, nu se poate găsi un barbat mai prejos.


Din popor, despre români

Friedrich Wilhelm von Bauer afirmă că nu a auzit în vremea sa de nedreptate pe teritoriul nostru. Românii sunt considerați viteji, ospitalieri, adevarați artiști și meșteșugari.

Românilor nu le lipsesc zeițele, adică femeile frumoase din cale-afară, cu portul lor tradițional și cu frumusețea lor interioară și exterioară, ieșită din comun. În secolul lui Pericle, frumusețea însemna armonie. Femeia trebuia să fie perfectă, elegantă, simetrică în trăsături.

În perioada Renașterii, femeile erau atent studiate. Forma corpului, culoarea pielii și a părului, coafura, aveau sa dezvăluie detalii până la cele mai intime, despre fiecare femeie în parte, despre cum este ea, trup și suflet. Era tot mai apreciată, mai iubită și mai fermecătoare. 

„Deseori, şedea tandrul îndrăgostit în câmpul de păpuşoi prin care trecem lângă zeiţa sa româncă, o dezmierda şi o săruta fără să se simtă stânjenit de prezenţa noastră. Părea că amândoi ne întrebau cu privirile dacă nu-i invidiem.”
Sursa: adevarul.ro

Sursa: https://gaiadergi.com

După cum vezi, noi, românii, ne mandrim cu naturalețea noastră, iar popoarele vecine au remarcat asta încă din cele mai vitrege timpuri. Mai apelam la mici retușuri, pe ici, pe colo, dar de fiecare dată avem grijă să ni se potrivească și de ce nu, să se inspire de la natură și din secretele dobândite de la străbunii noștri.
Frumusețea este un subiect continuu de discuție și a fost transpusă în canoane după diferiți parametri, ceea ce continuă și astăzi. Dincolo de sănătate, frumusețea joacă un rol important în viața oamenilor. 

Frumusețea secolului XXI

Mai apare câte un coș care-ți strică ziua, mai cresc câteva fire de păr în zone nedorite, extrem de vizibile, dar reușim să înlăturam aceste griji într-o clipita. Nu există omul perfect, noi înșine știm să atingem perfecțiunea pe baza secretelor de înfrumusețare dobândite.

În secolul XXI, așa cum spuneam, femeile și bârbații pun tot mai mult accentul pe frumusețe. Inspirați de magia trecutului, apelăm la Farmec, un brand de renume care a facut furori, oferindu-ne de mai bine de 120 de ani, produse inspirate din nevoile fiecaruia dintre noi. Au descoperit în fiecare colț de natură câte un soi de flori și unul de fructe, cu o mulțime de proprietăți benefice pentru pielea noastră. 
Rezultatul sunt produsele de pe rafturile magazinelor, care nu ezită în fiecare zi să ne dezvăluie câte puțin din personalitatea noastră, evidențiind acele trăsături ce ne conturează frumusețea.

Totul a început în 1967, prin intermediul Gerovital, o gamă testată de creme și emulsii de succes. S-a conservat dragostea față de tradiții, față de frumusetea specifica fiecarei parți a corpului în parte și de asemenea, față de mediul înconjurator. Așadar, Farmec încă ne surprinde cu produse testate dermatologic, ce dau rezultate garantate și care ne scot în evidență frumusețea.

Vorbind de frumusețe, nici epilarea nu mai este un tabu. În contemporan nu mai este o scuză să umblii cu parul din anumite zone la vedere. Ba mai mult, acest aspect este deranjant și pentru noi înșine. Am apela la metodele de epilare definitivă, dar unii încă nu știu de acestea sau sunt prea costisitoare. 


De aceea multe femei încă apelează la metodele tradiționare și la crema depilatoare. Farmec a luat în vedere acest aspect și a scos o nouă gamă de creme depilatoare ținând cont nu doar de necesitatea femeilor, ci și de dorința bărbaților și înclinația acestora către un chip frumos, atrăgător și seducător.

Noua gamă se bazează pe o epilare rapidă, transformând această operațiune migăloasă și îndelungată, cu o durată aproximativă de 11 minute, într-un ritual simplu, de doar 3 minute.


Timpul este extrem de prețios pentru adolescenții la început de viață, aflați în continuă formare și dornici de a descoperi întreaga lume și secretele sale. Cândva vor cuceri lumea cu înțelepciunea lor și o vor dezvolta mai departe.
Pentru adolescenții grăbiți și posibili studenți, crema epilatoare TEENager le vine în ajutor. Extractul de zmeură pătrunde în piele, catifelând și hidratând pielea. Astfel adolescenții capată mai mult timp să se descopere pe ei înșine și să se bucure de o lume frumoasă, de un chip frumos și sănătos.


De asemenea, odată cu aceasta s-a lansat și crema depilatoare pentru pielea sensibilă a frumoaselor noastre, dar și crema depilatoare pentru piele normală, îmbogățite cu extract de vanilie, respectiv orhidee, ce hidratează și calmeaza pielea, oferindu-i sănătatea și aspectul irezistibil.
   


Domnilor, știu că și voi aveți o mulțime de nevoi! De aceea există un produs special creat pentru voi, o cremă depilatoare pentru barbați cu rol dezinfectant, antiseptic, antiiritant şi antiinflamator, vă răsfață zonele cu probleme, indicate pentru epilare. 


Mulți s-au plâns de durata procesului de epilare. Iată că acum această operațiune este mai rapidă și mai ușoară. Nici nu simți când trece timpul, fiindcă îți poți ocupa cele trei minute într-un mod extrem de productiv .

Cât crema acționează în profunzime, eu aleg să-mi fac o albire dentară sau să-mi aplic o mască pentru ten, pentru hidratare și regenerare, respectiv pentru catifelare și strălucire. Mierea și laptele de matcă sunt preferatele mele în ceea ce privește îngrijirea pielii, dar nu exclud si extractul de aloe vera sau uleiurile esențiale: mac, argan, uleiul de tamanu sau cel de măsline. În combinație cu iaurt sau cu alte elemente, acestea pot fi adevărate remedii pentru sănătate și înfrumusețare.


 Ritualul de îngrijire poate fi rapid și eficient pentru orice porțiune a corpului. Totodată, în cele trei minute prefer adesea și să arunc un ochi peste portofoliul de produse Farmec. 
De ce aș face asta? Pentru că sunt ferm convinsă de eficacitatea produselor și pentru că sunt extrem de prietenoase cu pielea mea, fiind raspunsul la problemele și nevoile mele.
În cele 3 minute pot adauga în coș o Doină, crema preferată a mamei, ce hidratează în profunzime, un antiperspirant, produse din noua gamă cu extract de mac, un kit de regenerare a părului și tot ceea ce mai am nevoie. 

Trei minute sunt suficiente să explorez lumea Farmec și să-mi adaug în colecție o sumedenie de produse destinate ritualului complet de îngrijire a corpului. Și totodată, tot în cele trei minute, pot savura și o ceașcă de ceai sau o bautură selectă, care sa-mi destindă simțurile în cursa pentru răsfăț.

Articol scris pentru SuperBlog 2016.


You May Also Like

5 comments

  1. Te pup draga mea.Aida Dolce

    RăspundețiȘtergere
  2. Produse bune are Farmec , multumim

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos ai scris despre produsele Nivea. Se vede ca-ti place sa scrii si ai inclinatie spre acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  4. SUNT LUNGU FLORENTINA MIHAELA cele mai bune produse multumim un articol fff bun

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt Lungu Florentina Mihaela am si eu produse de la farmec sunt foarte multumita de ele sunt cele mai bune

    RăspundețiȘtergere