First Rosegal experience: Rhinestone nails

by - joi, iulie 21, 2016

Ieri am ridicat prima comanda de la Rosegal. Pot spune ca a fost o experienta destul de frumoasa. Mi-am ales cateva produse frumoase despre care va voi povesti astazi si in zilele ce urmeaza.
Drept o prima incercare am ales produse diferite, din categorii diferite, cate putin din fiecare. Am ravnit dupa o pereche minunata de sandale cu toc gros, o noua rochie din jaquard, o paleta de corectoare, o pereche de ochelari si o paleta cu pietre pentru unghii.


Experienta Rosegal a fost foarte ok din toate punctele de vedere. Rosegal ofera transport standard gratuit la orice comanda. Eu am beneficiat de transportul rapid care a fost ceva mai scump, mai mult decat insusi comanda mea, valoarea acesteia fiind de 40$ si cea a transportului de 54. Cu toate acestea, pachetul a ajuns in circa o saptamana si jumatate prin Belgium Post, la posta locala. O adevarata usurare.

 Astazi m-am gandit sa va povestesc despre paleta cu pietre, pentru ca nicio tinuta din cele care urmeaza nu poate fi completa fara unghii frumoase si fara un make-up bine pus la punct.


Pietre/Rhinestones:  http://goo.gl/AbxjwP

Mi-am ales o paleta multicolora care a costat putin peste 1$. Pietrele sunt in nuante diferite si fiecare model vine in circa 10 bucati. Sunt foarte glam si stralucitoare, un adevarat accesoriu pentru unghiile frumoase. La noi pretul unor astfel de pietre depaseste 20 lei. Ultima data cand sora mea a achizitionat pietre pentru unghii a cheltuit orientativ 25lei/paleta cu astfel de pietre.



Sunt foarte usor de combinat. Poti alege o paleta simpla de nuante ale lacurilor sau gelurilor, pe care mai apoi sa o completezi cu astfel de pietre in functie de dorinte. Cu siguranta modelul final va fi uimitor si va atrage toate privirile. Nu uita ca manichiura este cartea de vizita a oricarei femei.
Avand in vedere ca sunt ceva mai deosebite, am ales o manichiura simpla, pentru ca nici gelul mirror nu este o nuanta ce poata fi trecuta usor cu vederea. Am aplicat pietrele in totalitate pe o unghie, oferind unghiilor mele o noua infatisare.






Voi folositi astfel de pietre? Ati cumpara aceasta paleta?

You May Also Like

1 comments

  1. Nu am folosit niciodata astfel de pietre. Cred ca fetita mea ar fi innebunita sa le dezlipeasca. Iti sta foarte bine si ai creat o manichiura deosebita

    RăspundețiȘtergere