OOTD: A SheIn skirt or a dress?

by - miercuri, iulie 27, 2016

Pletele s-au pastrat pe parcursul celor doua zile cat m-am decis sa fac pozele in rochia si fusta primite de la SheIn. Pentru tinuta zilei am ales o combinatie 2 in 1, o combinatie aparent reusita ce lasa impresia unei rochii.
Am combinat o rochie mini de la SheIn cu fusta maxi abia primita, poate putin prea maxim pentru mine. Noua tinuta a capatat efectul unei rochii superbe de seara, ceea ce dovedeste puterea unui outfit pentru orice ocazie, cu cateva elemente de baza. Tinuta putea fi si simpla, lejera pentru o plimbare sau pentru plaja, cu un tricou sau un maieu alb, simplu.

Skirt/Fusta: http://goo.gl/J9qvHo

In talie fusta se potriveste perfect, doar la lungime mai ramane putin lucrat.
Am lasat pletele lejere sa coboare peste umeri, care s-au pastrat perfect inca de ultima oara cand le-am facut cu noua placa Remigton pe care am achizitionat-o recent de la Emag la un pret destul de bun. Este o placa de nota zece care isi merita fiecare banut din economiile facute.



In timp ce prin alte locuri depasea pretul cu 50, 100 lei sau chiar mai mult, pkt spune ca am luat un chilipir, combinandu-ma la comanda cu altcineva si beneficiind de transpprtul gratuit. Este acel gen de placa care se incalzeste in doar cateva secunde si iti face parul asa cum doresti: perfect drept sau bucle, ce vor dura pana la 4 zile. Daca mereu m-am ferit sa aduc parul cret la par drept, acum operatia se bucura de un succes formidabil si de o perfectiune de durata.

Voi ce alegeti, o fusta si o combinatie placuta sau o rochie?











You May Also Like

3 comments

  1. Dragute primele poze! Chiar frumoase!
    E frumoaasa fusta asta maxi...am vazut-o la multe fete!

    RăspundețiȘtergere
  2. E faina fusta, imi place combinatia, dar sigur trebuie scurtata. Foarte reusite pozele.

    RăspundețiȘtergere