Another beautiful world: Wishlist for Rosewolesale

by - vineri, august 05, 2016

Cu toate ca vara este pe sfarsite, eu nu ma satur niciodata de cumparaturi. Cum as putea? Cu toate ca inca sunt multe pachete de primit iar sifonerul pare sa dea pe afara, tot se mai gaseste cate un lucru frumos pe care punem ochii sau ceva ce avem nevoie.
Astazi vin cu o alta sugestie, mai pe scurt, ca nu vreau sa va inebunesc
 Noul magazin online pe care l-am descoperit si de pe care am dat ieri comanda, este extrem de tentant. Are oferte senzationale si un portofoliu extrem de larg de produse. La o prima incercard, va spun sincer ca nici n-am stiut ce sa aleg. Am tot rascolit timp de vreo 2-3 ore ca sa fac cele mai bune alegeri. La ce preturi sunt si ce modele, te da peste cap.
Rosewholesale este un magazin online chinezesc cu produse de dama, barbati si copii. Recunosc, m-am pierdut de data asta si printre lucrurile de barbati si am luat ceva si de acolo pentru prietenul meu. As fi luat si pentru mine de acolo, dar marimile erau mult prea mari pentru mine. Au oferte extrem de bune, mai ales daca va ganditi sa va faceti aprovizionarea pentru sezonul rece.
Am adaugat in cos produse in valoare de 50$. Magazinul online are transport international iar plata poate fi realizata cu paypall sau card bancar. Modalitatea de transport si timpul de sosire al produselor depinde de tipul transportului selectat. Eu am ales varianta rapida, deci nu va dura mult pana o sa vi le prezint pe fiecare in parte.
Fara sa mai lungesc vorba, haideti sa va arat ce mi-am luat.

Mi-am luat o rochie din imitatie de piele, o geaca din acelas material, o geanta si o pereche de adidasi pentru prietenul meu.





Mi-as mai fi dorit si alte lucrusoare precum cele de mai jos.




Cum vi se par alegerile mele?





You May Also Like

2 comments