Cumpărăturile te trimit în Vama Veche! Te țin călcâile?

by - miercuri, august 17, 2016

Nu e prea târziu! Încă mai ai o șansă la cea mai tare vacanță a anului care va aduce multă distracție și voie bună! Vama Veche înseamnă experiențe trăite la maxim, mare și soare, o plajă imensă și timp liber extrem de prețios, perfect pentru a-l petrece alături de cea mai tare gașcă de prieteni.
Nu ai nevoie de prea multe lucruri! Pregătește-ți câteva bagaje lejere. Oricum distracția o să fie în toi până la orele dimineții, vă veți aduna în jurul unui foc de tabară și veți povesti despre cum s-a terminat anul studențesc. A fost o nebunie, nu-i așa? Parcă abia așteptai să evadezi!


Grozav este faptul că Zorilestore s-a gândit să trimită în vacanță 3 norocoși, fani ai produselor, care vor face achiziții de pe site, răsplâtindu-i cu o vacanță pe cinste în Vama Veche, unde vor face camparea în Cortul celor Șapte Simțuri și vor avea mic dejun inclus. Foarte tare, nu?
Daca tu alegi să-ți faci cumparaturile de pe Zorilestore, poți fi unul dintre fericiții câștigători care va da startul la distracție, pentru că Zorilestore a pregătit o experiență de neuitat pentru tine și alți 7 prieteni pe care-i vei lua cu tine în cel mai tare loc din Vamă: Sandalandala.

Sursa: vamavecheholidays.ro

Bagajul meu este pregătit și așteaptă semnalul de plecare! Nu aș putea să las în urmă pantofii de alergat, câteva costumații sport și două cărți de răsfoit pe durata traseului. Cu siguranță va fi vreme bună și mult aer curat, perfect cât să mă mențin în formă la jogging-ul de seară. Mereu mi-am dorit să răsfoiesc paginile unei carți vechi, să-i simt mirosul acela unic al foilor, în timp ce am marea la picioarele mele și pot privi din când în când la bolta înstelată și la valurile repezi.
Sună minunat, nu-i așa? Atunci a sosit vremea să-ți spargi pușculița și să-ți faci bagajele! Aprovizionează-te cu Zorilestore pentru vacanță până pe 21 august și vei intra automat la tragerea la sorț pentru un weekend de nota zece, în perioada 26-29 august. Gândește-te cât de amuzant o să fie să evadezi în cele mai spectaculoase locații, la cele mai târzii ore ale serii.


Curând începe o nouă perioadă a vieții tale, copleșitoare și la fel de monotonă. De ce să nu-ți presari vacanța cu experiențe și amintiri de neuitat? Zorilestore iți potolește dorința de vacanță și te ajută să te menții în formă! Ce zici, te bagi?

You May Also Like

3 comments