Aspasia: Tablete minune pentru par si unghii de la Pentru Corpul Tau

by - duminică, septembrie 11, 2016

Cu unghiile nu am deloc probleme. Cresc mai greu, dar cand o fac, au o forma frumoasa si se mentin mari pentru o perioada indelungata. Singura problema ar fi galbeata pe care o capat dupe ce au fost date cu lac pentru o perioada indelungata. De aceea imi tin unghiile facute, lacuite, aproape tot timpul.
Parul insa nu pot spune ca este in perfecta stare. Utilizez frecvent aparatura pentru stilizare, ceea ce arde firul de par. Si vopseaua este un element toxic, dar mai sunt si factorii naturali care vor contribui la degradarea acestuia oricat ne-am feri.
In ultima vreme am dorit sa-mi creasca parul, ceea ce nu prea face, sa fie mai sanatos si in acelas timp sa am unghii mai sanatoase.


Atunci cand am plasat comanda Pentru Corpul Tau, acesta a fost primul lucru la care m-am gandit. De aceea am adaugat in cos o cutie de Aspasia.
Le-am gasit la oferta si mi-am zis ca nu ar fi rau sa le incerc, mai ales ca intr-o perioada se auzea peste tot despre ele.

Le-am incercat doar 3-4 zile dupa care am intrerupt tratamentul si sa va spun de ce.
In acea perioada ritmul de crestere al unghiilor s-a accelerat si au devenit mult mai albe, asa cum ar trebui sa arate unghiile naturale, nevopsite.
Firul de par si-a mai intarit structura si a devenit mai usor de asezat. Ochiometric, avand in vedere ca parul meu creste foarte greu, nu stiu sa va zic daca a si crescut. Am primit totusi complimente referitor la faptul ca parul a mai crescut, deci a avut efect si in acest sens cel mai probabil. In schimb, am observat aparitia unor fire de par pe...frunte. Sunt mici, aproape neobservabile si de aceea am si intrerupt tratamentul.



Pentru Corpul Tau recomanda acest produs persoanelor cu varsta peste 40 ani, care banuiesc ca au o problema mai serioasa legata de caderea parului si cu unghiile casante, astfel incat lor nu le va favoriza cresterea parului in astfel de zone surpriza. Eu nu am tinut cont, dar e bine de stiut pe viitor. Totusi, daca te confrunti cu unghii casante, extrem de exfoliate si podoaba capilara da semne grave de pierdere a unor mari cantitati de par (chelire), iti recomand sa incerci o cura de cateva zile cu Aspasia de la Pentru Corpul Tau. Ei actualizeaza frecvent stocurile si au fel de fel de oferte. Produsul este plin de vitamine, colagen, acid hialuronic si astfel de produse care ajuta la regenerarea si reintinerirea pielii, a parului si a unghiilor.



Cu siguranta am fost profund impresionata de reactia aceatui produs si de eficacitatea acestuia. V-ati gandit sa-l incercati?


You May Also Like

9 comments

  1. Chiar interesant produsul!Am sa caut si eu mai multe informatii

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi este teama sa folosesc astfel de produse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai de ce. Poti incerca cateva zile sa vezi efectul. Principiul este ca nu ai de unde sa stii efectele pana nu incerci. Eu aveam probleme cu parul si caderea lui. Nu crestea deloc si Aspasia mi-a stimulat procesul.

      Ștergere
  3. Nu prea sunt eu cu pastilele, dar ma voi citi mai multe despre produs

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-e cam frica sa iau pastile cine stie la ce mai cauzeaza.

    RăspundețiȘtergere
  5. (sunt 2 feluri de Aspasia: pentru 20 de ani+, si pentru 40 de ani+. Pentru persoane mai tinere, cutia e verde cu portocaliu si scrie intr-un cerc "1x Zi", iar varianta 40+ e verde cu rosu, si in cerc scrie 40+)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu pe asta am gasit-o si nu ma gandeam ca efectul este chiar asa puternic. :)) Acum am gasit un spray pentru cresterea parului din plante si ma inteleg foarte bine cu el.

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. Fitomed. Îl folosesc încă de atunci. Este foarte bun.

      Ștergere