Autumn wishlist from Romwe

by - luni, septembrie 12, 2016

Nu stiu voi ce v-ati mai cumparat in ultima vreme, dar eu nu ma pot abtine. Tot vad lucruri minunate, noi aparute, pe site-urile mele favorite. V-am povestit si in trecut de Romwe. Au chestii destul de frumoase si calitative, la preturi chiar mici. Nu se compara deloc cu lucrurile pe care le gasesti in Romania, atat ca stil cat si in raport calitate-pret.

Zilele acestea am mai rasfuit putin site-ul si am gasit niste lucruri care cred ca ar arata foarte bine in colectia mea personala, atat pentru sfarsitul acesta de vara, cat si pentru toamna ce vine. Ce-i drept, ma cam rog sa mai stea vara putin pe la noi. Simt ca imi va fi tare dor de ea!
Haideti sa va arat ce am mai descoperit.

Rochiile din chiffon au fost mereu preferatele mele. Sunt simple, vaporoasee si elegante, dar mateialul nu este deloc ieftin sau de proasta calitate la Romwe.

Rochie/dress: http://goo.gl/aRbqB3

De asemenea am gasit si blugii amuzanti cu difeite scrisuri si animatii. Mi se par extrem de haiosi si faini, perfecti pntru un outfit diferit si lejer.

Blugi/Jeans: http://goo.gl/hmSCI3

Raman in tendinte si sneakersii. Eu personal ii prefer pe cei simpli si cat mai inalti cu putinta. Imi ofera stabilitate si sunt extrem de comozi.

Ce accesorii sa mai folosim? Am vazut ca Romwe abia ce au bagat in stoc niste modele de genti haioase si interesante. Materialele utilizate la confectionare sunt de foarte buna calitate, gentil foarte incapatoare si cu siguranta au un design unicat si un pret accesibil tuturor.

Geanta/Bag: http://goo.gl/s1wQcI

Cu siguranta toamna nu trebuie sa lipseasca din colectie si o geaca de piele sau din imitatie. Nuanta de blue serenity, culoarea anului 2016, inca mi-a ramas in minte. Este perfecta pntru colectia mea proprie.

Geaca/Jacket: http://goo.gl/EG5Em5


Voi ce-ati mai descoperit frumos?

You May Also Like

4 comments